Studento pažymėjimas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-17 23:57:25 | Nuoroda

As tai senos neismeciau :D

Kazkur pasamonej tikejaus tokio dalyko

Žinutė parašyta: 2010-08-18 12:26:14 | Nuoroda

gavau sms nuo LSP.lt "Sveikas LSP.lt drauge. Del techniniu kliuciu prasom dar karta ikelti savo nuotrauka i LSP.lt sistema ir uzsisakyti LSP gamyba. Atleisk uz nepatoguma"

tai kaip supratau, vėl viskas iš naujo. Gausiu tą LSP turbūt per kalėdas...

ir kodėl "prasom", o ne "prašome", "atleisk", o ne "atleiskite"???

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 83
  • Matematika / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-08-18 12:33:51 | Nuoroda
Gerda.R rašė:

gavau sms nuo LSP.lt "Sveikas LSP.lt drauge. Del techniniu kliuciu prasom dar karta ikelti savo nuotrauka i LSP.lt sistema ir uzsisakyti LSP gamyba. Atleisk uz nepatoguma"

tai kaip supratau, vėl viskas iš naujo. Gausiu tą LSP turbūt per kalėdas...

ir kodėl "prasom", o ne "prašome", "atleisk", o ne "atleiskite"???

Toks nepatogumas teko ne tau vienai, daugeliui, jei ne visiems.

^ nes "drauge" :D

Žinutė parašyta: 2010-08-18 15:29:09 | Nuoroda

Is Vdu kas nors gavot patvirtinima? :)

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-08-18 16:01:25 | Nuoroda

Dar ne  

Žinutė parašyta: 2010-08-18 23:30:55 | Nuoroda

negavau dar iš VDU ir tas mane labai nervuoja, kiek galima laukt..

Žinutė parašyta: 2010-08-19 10:11:24 | Nuoroda
ornela rašė:

o kam nors is siauliu univero patvirtino?

Man jau patvirtino

Žinutė parašyta: 2010-08-19 10:47:10 | Nuoroda

o jei duomenys is aukstosios mokyklos gauti bet lsp busena laukia gamybos? ar ir kitu kurie stojo per pirmaji priemimo etapa busena tokia pat?

Žinutė parašyta: 2010-08-19 10:58:55 | Nuoroda
pagalba911 rašė:

o jei duomenys is aukstosios mokyklos gauti bet lsp busena laukia gamybos? ar ir kitu kurie stojo per pirmaji priemimo etapa busena tokia pat?

jo...jau daugiau kaip savaite tokia busena :D

Žinutė parašyta: 2010-08-19 12:03:05 | Nuoroda
JustinB rašė:
pagalba911 rašė:

jo...jau daugiau kaip savaite tokia busena :D

pas mane irgi:DD

Žinutė parašyta: 2010-08-19 16:07:01 | Nuoroda

Sveiki, noriu paklausti ar butina skenuoti nuotrauka ir aplamai ja ten ikelti ,o galima tik priklijuoti ? (spalvota jei tai svarbu)

• Biologija / VBE -
  • Geografija / MBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-08-19 19:42:56 | Nuoroda

Sveiki.norejau paklaust kaip viskas vyksta su tom lsp isdavimo anketom.As istojau i mru,mano lsp busena:laukia gamybos.tai kada reikia ta lsp isdavimo anketa su mokejimo kvitu atsispaudint ir varyt i banka?ar cia reikejo pries pazymejimo gaminima ar po?nes dabar pavyzdziui as tam lsp.lt nueinu ir nematau kur ta isdavimo sutartis su mokejimo kvitu?kur ja atsispaudint?

Žinutė parašyta: 2010-08-20 10:04:03 | Nuoroda
Rudis1 rašė:

Sveiki.norejau paklaust kaip viskas vyksta su tom lsp isdavimo anketom.As istojau i mru,mano lsp busena:laukia gamybos.tai kada reikia ta lsp isdavimo anketa su mokejimo kvitu atsispaudint ir varyt i banka?ar cia reikejo pries pazymejimo gaminima ar po?nes dabar pavyzdziui as tam lsp.lt nueinu ir nematau kur ta isdavimo sutartis su mokejimo kvitu?kur ja atsispaudint?

galesi atsispausdint anketa, kai gausi zinute, kad lsp jau pagamintas ir tada eik i banka:)

Žinutė parašyta: 2010-08-20 10:14:14 | Nuoroda
Rudis1 rašė:

tai eik i lsp.lsas.lt/10 o cia placiau - Jeigu matote duomenų būseną "LSP duomenys pilnai įvesti" viršuje esančiame meniu pasirinkite "LSP anketos atidavimo vieta", pasirinkite banko skyrių, kuriame norite atiduoti anketą bei datą, tuomet pasirinkite "Atsispausdinti anketą" ir, atsispausdinę ją bei mokėjimo kvitą, pasirinktą dieną ir valandą, nuneškite į banką.

LSP būsena: LSP duomenys įvesti
Duomenų būsena LSP duomenys pilnai įvesti

• Biologija / VBE -
  • Geografija / MBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-08-20 11:19:40 | Nuoroda
exprontaz rašė:
Rudis1 rašė:

tai eik i lsp.lsas.lt/10 o cia placiau - Jeigu matote duomenų būseną "LSP duomenys pilnai įvesti" viršuje esančiame meniu pasirinkite "LSP anketos atidavimo vieta", pasirinkite banko skyrių, kuriame norite atiduoti anketą bei datą, tuomet pasirinkite "Atsispausdinti anketą" ir, atsispausdinę ją bei mokėjimo kvitą, pasirinktą dieną ir valandą, nuneškite į banką.

LSP būsena: LSP duomenys įvesti
Duomenų būsena LSP duomenys pilnai įvesti

ne visi gi registravosi lsp.lsas.lt, kiti gi lsp.lt ir cia kitaip viskas:D

Žinutė parašyta: 2010-08-20 12:09:51 | Nuoroda

tai kaip viskas vyksta per lsp.lt?

Žinutė parašyta: 2010-08-20 14:24:01 | Nuoroda
Rudis1 rašė:

ten lauki kol pagamins o tada eini i banka, pwz pas mane dar Lsp busena:laukia gamybos tai dar neturiu ko atsispausdint ir eit i banka:D

Žinutė parašyta: 2010-08-20 15:25:05 | Nuoroda

o kur gamina lsp? vilniuj?

Žinutė parašyta: 2010-08-20 20:53:27 | Nuoroda

Kur gamina nezinau, bet atsiimti (kaip ir uzsisakyti) reikia tam tikruose swedbank skyriuose.

• Biologija / VBE 93
  • Chemija / VBE 70
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-08-21 09:27:46 | Nuoroda
c(: rašė:
Rudis1 rašė:

ten lauki kol pagamins o tada eini i banka, pwz pas mane dar Lsp busena:laukia gamybos tai dar neturiu ko atsispausdint ir eit i banka:D

Taip, ne visos aukstosios mokyklos naudoja naujaja lps sistema, tavo mokykla naudoja nauja, o mano senaja todel man iskart reikia nesti anketa i banka ir jau susimokejus laukti kol pagamins pazymejima :)

• Biologija / VBE -
  • Geografija / MBE -
  • Matematika / VBE -
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą