Studento pažymėjimas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-25 13:52:09 | Nuoroda

Pagaliau!!! LSP pagamintas :) 

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:13:57 | Nuoroda
Torro rašė:

Ar jūsų nuotraukose fonas yra grynai baltas? Čia klausimas tiems, kam jau pradės gaminti.

Taip

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:28:25 | Nuoroda
PRgamer rašė:
Torro rašė:

Ar jūsų nuotraukose fonas yra grynai baltas? Čia klausimas tiems, kam jau pradės gaminti.

Taip

As neturejau foto su baltu fonu, pabandziau idet su tamsiu, tai uzskaite, lsp pagamintas jau raso :)

• Biologija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:42:30 | Nuoroda

nu šakes jau nervai tikrai ima... kiek galiu darytis tas ft... mano ft kuria ikeliau i lsp apibrauke  raudonai, nes buvo išsikiše už konturu veidas ir t.t  žodžiu.. tikriausiai nedea.. reik kuo skubiau vel pasidaryt foto.. teks namie ...

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:55:30 | Nuoroda
LoReTiTa :] rašė:

nu šakes jau nervai tikrai ima... kiek galiu darytis tas ft... mano ft kuria ikeliau i lsp apibrauke  raudonai, nes buvo išsikiše už konturu veidas ir t.t  žodžiu.. tikriausiai nedea.. reik kuo skubiau vel pasidaryt foto.. teks namie ...

pas mane tai veido konturai lygtais itilpo i raudona kontura tik su peciais ten keistai atrodo:D nervina tai, kad neparaso kas blogai ir nezinai ar ft bloga ar siaip negamina tu lsp

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-08-25 15:40:35 | Nuoroda

tai jei apibraukta, reik dėti kitąą nuotrauką?

Žinutė parašyta: 2010-08-25 16:02:30 | Nuoroda
 giedruže rašė:

tai jei apibraukta, reik dėti kitąą nuotrauką?

tai kad tada jau nebegalima keist nuotraukos :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-08-25 16:26:20 | Nuoroda

Ech, gryna nesąmonė čia, tikiuosi tiks

Žinutė parašyta: 2010-08-25 17:56:39 | Nuoroda

sveiki, kai internetu susimoki uz LSP ar reikia atsispausdint koki kvita ar jie ten banke matys kad susimokejau?  

Žinutė parašyta: 2010-08-25 20:19:57 | Nuoroda
moni rašė:

sveiki, kai internetu susimoki uz LSP ar reikia atsispausdint koki kvita ar jie ten banke matys kad susimokejau?  

dėl visa ko atsispausdink :)

Žinutė parašyta: 2010-08-25 22:58:43 | Nuoroda

Vakar prisijungusi prie lsp buvau, rase "laukia gamybos" (trecia savaite eina), pasikeiciau banko padalini, nes galvoju, kol pagamins, mokslo metai ipuses... Siandien net nustebau, rase "priima duomenis", o ka tik atradau, kad "pagaminta"!!!!!!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-08-26 07:55:14 | Nuoroda
AmAmAm rašė:

Vakar prisijungusi prie lsp buvau, rase "laukia gamybos" (trecia savaite eina), pasikeiciau banko padalini, nes galvoju, kol pagamins, mokslo metai ipuses... Siandien net nustebau, rase "priima duomenis", o ka tik atradau, kad "pagaminta"!!!!!!!!!!

pas mane ta pati situacija :) tik dabar klausimas kiek laiko cia gabens viska

Žinutė parašyta: 2010-08-26 11:29:56 | Nuoroda
c(: rašė:
Sunny rašė:

Jums sekasi. kam nors is Vu rodo, kad jau gamina?
man ne..nors foto ikelus jau seniai.tuomet uzluzo lsp.lt ir del techininiu nesklandumu liepe ikelt foto is naujo.
o nervina...

taigi dabar"laukiama gamybos" ar kazkas panasaus.. kaip manot, duos koki lapa is Vu, kad galeciau su nuolaidom vazinet, kol gausiu lsp?

As irgi is VU ir raso,kad laukiama gmybos:/ tu ft skenavai ar dareisi skaitmenine?

mane nufotkino siaip kambaryj su lygia siena,(bet ji ne balta,o gelsva,tad  nezinau ar tiks.tik db pamaciau, kad reikia balto fono), na ir ikeliau as ja .tad skaitosi skaitmenine:) o tu? as pabanddysiu pakeist dalini,gal pasiseks kaip ir kitiems..

• Istorija / VBE 71
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 77
Žinutė parašyta: 2010-08-26 11:41:01 | Nuoroda

Jei raso kad LSP pagamintas,ka toliau daryt?Kada susimoket?Ka atsispausdinti? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 11:43:00 | Nuoroda

Sveiki :) Galbut galite padeti vienu klausimu lsp.lt? As nerandu nuorodos, kad: "gaminti nauja lsp" ar kazkas panasaus, nors nuotrauka viska esu ikelias, bet niekur to nerandu. 

"Šiuo metu tau reikia: Užsisakyti LSP gamybą" Bet niekur nerandu kur ji uzsisakyti... Galbut galite padeti? Issanksto Aciu :))

Žinutė parašyta: 2010-08-26 12:11:56 | Nuoroda

tai kas nors jau turit lsp savo rankose? :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-08-26 12:14:41 | Nuoroda
pauliuz23 rašė:

Rankose dar ne, bet jau rašo, kad pagamintas :))

Žinutė parašyta: 2010-08-26 12:25:29 | Nuoroda

Man irgi raso, kad jau pagamintas

• Chemija / VBE 79
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2010-08-26 13:29:36 | Nuoroda
pauliuz23 rašė:

As ne,bet banke maciau vaikinai jau gavo :D

Žinutė parašyta: 2010-08-26 13:38:21 | Nuoroda

o kam nors is VU pasikeite 'laukia gamybos' busena i kuria nors kita? :/

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą