Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:12:09
| Nuoroda
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] |
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:31:27
| Nuoroda
cherfuly rašė:
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] tai nieko tokio.. tik man tai neleido registruotis, o tau leido? atsiusk linka |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:33:13
| Nuoroda
cherfuly rašė:
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] idomu kaip tai tau pavyko?::DDDDD
diosa922 ačiū;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:34:39
| Nuoroda
diosa922 rašė:
cherfuly rašė:
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] tai nieko tokio.. tik man tai neleido registruotis, o tau leido? atsiusk linka tai tik registruotis tik ir leidžia, užsisakyt lsp dar negalima;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:39:29
| Nuoroda
malvea rašė:
diosa922 rašė:
cherfuly rašė:
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] tai nieko tokio.. tik man tai neleido registruotis, o tau leido? atsiusk linka tai tik registruotis tik ir leidžia, užsisakyt lsp dar negalima;) ooo taip, registruotis leidžia susimaišiau su užsakymu |
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2011-08-02
18:48:27
| Nuoroda
diosa922 rašė:
malvea rašė:
diosa922 rašė:
cherfuly rašė:
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] tai nieko tokio.. tik man tai neleido registruotis, o tau leido? atsiusk linka tai tik registruotis tik ir leidžia, užsisakyt lsp dar negalima;) ooo taip, registruotis leidžia susimaišiau su užsakymu :Djau galvoju kazka pridyrbau |
Žinutė parašyta:
2011-08-02
20:37:48
| Nuoroda
ieskau busimu socialiniu pedagogu, kurie istojo i Kauno kolegija ir kurie mokysis kaune, o ne kedainiuose, parasykit man i pm, apsikeisim kontaktais. |