Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:08:11
| Nuoroda
VK slauga |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:08:50
| Nuoroda
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:09:54
| Nuoroda
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? 18.14 pagal praejusiu metu KB turejau istoti i nemokama, bet istojau i mokama:) Jo, pagal praeitus metus aš su 18.62 irgi laisvai turėjau ten įstoti, bet šiemet nė velnio ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:10:49
| Nuoroda
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:13:49
| Nuoroda
roach rašė:
EnIGma;) rašė:
roach rašė:
Net nežinau, kurį pasiūlymą priimti. VK bankininkystę vf ar MRU finansų ekonomiką vnf? patariu varyt i VK Vf nereikes bent moketi, ypac jei nelabai turi pinigu, pati pernai padariau klaida ir pasirinkau mru teise ir valdyma mokama , emiau paskola , belekaip gailiuosi, bandziau siemet i filologijas vf perstot, bet kur tau.... neistojau Ačiū. (: Aš ir pati linkstu labiau prie bankininkystės. Dabar galutinai apsisprendžiau. Tik šiek tiek reikės pakariauti su artimaisiais. Bet nieko - ištversiu. Svarbu, kad pati laiminga būsiu. (: Galu gale baigusi vk bankininkyste, galesi stot i mru finansu ekonomika islyginamosiom studijom. Ir pigiau bus =))) as pati praeitais metais istojau i mru finansu ek mokama, bet per papildoma priemima perstojau i vk bhalterine apskaita nemokama. ir nesigailiu. Labai patenkinta |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:14:33
| Nuoroda
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:15:58
| Nuoroda
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD O koks tavo KB buvo? ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:16:52
| Nuoroda
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD O koks tavo KB buvo? ;DD 18,56 istojau i vnf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:19:02
| Nuoroda
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD O koks tavo KB buvo? ;DD 18,56 istojau i vnf Ech, visi į tą vnf. Man taip įdomu su kokiais KB žmonės į vf įstojo ;D Mano klasiokė tarp kitko irgi į mokamą kineziterapiją VU įstojo, tai bendradarbiausit. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:20:42
| Nuoroda
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD O koks tavo KB buvo? ;DD 18,56 istojau i vnf Ech, visi į tą vnf. Man taip įdomu su kokiais KB žmonės į vf įstojo ;D Mano klasiokė tarp kitko irgi į mokamą kineziterapiją VU įstojo, tai bendradarbiausit. aciu dievui, radau pagaliau bendraminciu;]]]] ryt jau varau i vilniu, sutarti pasirasyti;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:21:05
| Nuoroda
i KU visuomenes sveikata:) gal dar yra tokiu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:45:31
| Nuoroda
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD O koks tavo KB buvo? ;DD 18,56 istojau i vnf Ech, visi į tą vnf. Man taip įdomu su kokiais KB žmonės į vf įstojo ;D Mano klasiokė tarp kitko irgi į mokamą kineziterapiją VU įstojo, tai bendradarbiausit. aciu dievui, radau pagaliau bendraminciu;]]]] ryt jau varau i vilniu, sutarti pasirasyti;D jo as irgi db apsidziaugiau, nes atrodo jog viena ten buciau istojus, niekas nieko niekur;P as antradieni leksiu i Vln. kas i VU kineziterapija susiraskit mane Skype: randute. pkalbesim del visko:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:52:48
| Nuoroda
MRU teisė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:57:56
| Nuoroda
Gerda.R rašė:
MRU teisė Mano klasioke ten pat istojo. Jei idomu susirask ja facebook'e Deimante Rupsyte |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:57:58
| Nuoroda
Gal yra tu kurie istojo i nemokama VU Kauno fakulteta i ekonomika?:)gal zinot koks siemet maziausias balas buvo nemokamam? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:06:13
| Nuoroda
Carbon rašė:
pongo rašė:
KU žurnalistika , VF informės 10? 10 A |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:06:55