Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
12:18:54
| Nuoroda
inzinerine architektura (statybos inzinerija) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
12:37:36
| Nuoroda
Brigoolia rašė:
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
sveiki,kas istojot i verslo vadyba?:} As:) varysi i fuxu stovykla?:) Na uzsirasiau,jaigu pakvies tai butinai vaziosiu:) o tu?:) as irgi:) Gal skypa savo paliksi?:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
14:56:28
| Nuoroda
Gal kas galit patikslint del vgtu bendrabucių, nerandu lapelio kurį dave . Kur rast dekanu tel. numerius, kiek moket avansu ir iki kada sutarti pasirasyt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:47:19
| Nuoroda
Kotryn rašė:
inzinerine architektura (statybos inzinerija) Kaip smagu pagaliau sutikti nors vieną šios specialybės atstovą |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
16:10:13
| Nuoroda
Aš i aplinkos apsaugos inženerija, bet kažkaip mažoka mano fakdraugu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
16:16:30
| Nuoroda
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
sveiki,kas istojot i verslo vadyba?:} As:) varysi i fuxu stovykla?:) Na uzsirasiau,jaigu pakvies tai butinai vaziosiu:) o tu?:) as irgi:) Gal skypa savo paliksi?:)) as ir i verslo vadyba |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:11:24
| Nuoroda
Ievut rašė:
Būtinai prisijunk, Number!:)) Jų čia forume tai laabai mažai, atrodo nemačiau be savęs daugiau nieko, arba bent jau nepamenu
Done tai va kad tuščia, o atrodo ir nemažai įstojo. Net prie priėmimo komisijos nei vieno neradau Į fux'ų stovyklą užsirašei? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:43:59
| Nuoroda
kas dar įstojo į tą miestų inžineriją? :S tikiuosi nebūsiu ten viena panelė
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:53:55
| Nuoroda
dofkė rašė:
Turetum dziaugtis viena budama, būsi kaip karaliene ;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
19:01:42
| Nuoroda
gyntass rašė:
dofkė rašė:
Turetum dziaugtis viena budama, būsi kaip karaliene ;DDD na nebutinai viskas gerai bus :D :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
19:32:14
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
gyntass rašė:
dofkė rašė:
Turetum dziaugtis viena budama, būsi kaip karaliene ;DDD na nebutinai viskas gerai bus :D :D
paguodei tu čia mane :S |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:35:25
| Nuoroda
Molly rašė:
Kotryn rašė:
inzinerine architektura (statybos inzinerija) Kaip smagu pagaliau sutikti nors vieną šios specialybės atstovą aha man taip pat |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:47:05
| Nuoroda
JulijaP rašė:
Aš i aplinkos apsaugos inženerija, bet kažkaip mažoka mano fakdraugu Vienas atsirado |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
22:06:52
| Nuoroda
NaikoN rašė:
JulijaP rašė:
Aš i aplinkos apsaugos inženerija, bet kažkaip mažoka mano fakdraugu Vienas atsirado Na aš ne į aplinką įstojau, o į geodeziją, bet fakultetas tai tas pats. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
22:41:05
| Nuoroda
NaikoN rašė:
JulijaP rašė:
Aš i aplinkos apsaugos inženerija, bet kažkaip mažoka mano fakdraugu Vienas atsirado Dar vienas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
22:42:23
| Nuoroda
Verslo vadyba:) Varysiu i antra pamana fux'u sotfkes. Bendrakursiai rasykit per skype, kad bent kazka pazinociau;DD SKYPE : BORDEUX |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
22:44:52
| Nuoroda
gyntass rašė:
Gal kas galit patikslint del vgtu bendrabucių, nerandu lapelio kurį dave . Kur rast dekanu tel. numerius, kiek moket avansu ir iki kada sutarti pasirasyt? Bent jau man lapelio su tokiais duomenim nedave. Zinau tik tiek, kad iki rugpjucio 4d. dar galima siusti pirmenybe teikiancius dokumentus ( el.pastu [email protected] ). Rugpjucio 11d. suzinosime, ar gavome bendrabuti. Tik nezinau, ar mums pranes, ar reikia patiems susisiekti. Pirmas inasas bus 250Lt. O dekanu tel. nr. galbut imanoma rasti savo fakulteto internetiniame puslapy. Taip pat gal pades kuo nors www.sauletekiobustas.lt Tikiuos kazkuo pagelbejau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
23:08:49
| Nuoroda
Sveiki visi As irgi istojau i VGTU, verslo vadyba |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
23:55:37
| Nuoroda
Krystee. rašė:
gyntass rašė:
Gal kas galit patikslint del vgtu bendrabucių, nerandu lapelio kurį dave . Kur rast dekanu tel. numerius, kiek moket avansu ir iki kada sutarti pasirasyt? Bent jau man lapelio su tokiais duomenim nedave. Zinau tik tiek, kad iki rugpjucio 4d. dar galima siusti pirmenybe teikiancius dokumentus ( el.pastu [email protected] ). Rugpjucio 11d. suzinosime, ar gavome bendrabuti. Tik nezinau, ar mums pranes, ar reikia patiems susisiekti. Pirmas inasas bus 250Lt. O dekanu tel. nr. galbut imanoma rasti savo fakulteto internetiniame puslapy. Taip pat gal pades kuo nors www.sauletekiobustas.lt Tikiuos kazkuo pagelbejau Mums nieko nepranes, turesim sambint ir klaust ir speju telefas bus visa diena uzimtas . Statybos inzinieriai, ar jus gyvi? Nes ziuriu cia kazkaip jusu kaip ir nera |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
00:24:48
| Nuoroda
shalom, biomechanikai atsiliepkit ir pasidalinkit savo kontaktais , reik bent keliais zodziais persimest pries fuxu stovykla jei yra dalyviu . |
|
|