Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:28:07
| Nuoroda
Fatima rašė:
Sveiki Aš irgi įstojau į VF Trupučiuką labiau norėjau į žmonių mediciną, bet ką čia jau padarysi... Gyvensiu barake, jeigu gausiu. O ten sunku gaut baraką? O tas rajonas, vadinamoji Slabotkė, tikrai toks baisus? :D Girdėjau nekokių atsiliepimų. Jei kas nors nori susipažint, galit parašyt man į skype: pastraipa_ Nieko gero ta slabotke tikrai nieko gero |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:54:07
| Nuoroda
aš irgi galvoju apie baraka, tikiuos nebus baisu Ačiū kad nuraminot dėl doku , nes jau galvojau kad tikrai reiks notaro ieskot ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:58:33
| Nuoroda
Aš buvau šiandien dokumentus paduoti, tai atestatą patys atsišvietė, gavau baraką ;D trivietis kambarys, dar dvi vietos jame tuščios ;D lauksiu dabar žinių iš naujųjų kambariokų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:01:40
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Aš buvau šiandien dokumentus paduoti, tai atestatą patys atsišvietė, gavau baraką ;D trivietis kambarys, dar dvi vietos jame tuščios ;D lauksiu dabar žinių iš naujųjų kambariokų. O kokių dokumentų barakui gauti reikėjo? Aš taip pat čia mokysiuos Antradienį vešiu dokumentus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:06:41
| Nuoroda
Nereik čia gąsdintis, nėra ten taip baisu tam rajone, nereik lyst ne į savo reikalus ir viskas bus gerai, gyvena ten žmonės gi ir nieko, gyvi =D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:14:49
| Nuoroda
ne, dokumentus, kad įstojau vežiau ;D o barakui tik prašymą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:01:41
| Nuoroda
O jus jau visiskai apsisprende? as dar ir i kmu medicina istojau ir nebezinau ka daryt siaip gyvunus myliu labiau nei zmones ir traukia mane ten, bet nuo mazens galvojau medicina studijuot, o dabar pasimeciau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:49:38
| Nuoroda
Na ka atsilaisvino viena vf vieta LVA. Atsisakysiu as, sekmes kas nores antru bandymu i ja. ) |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:04:17
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Na ka atsilaisvino viena vf vieta LVA. Atsisakysiu as, sekmes kas nores antru bandymu i ja. ) o kur tada i mokama stoji? :) beje kitiems kas barakuose zada gyvent slabotke tikrai nieko gero oj nieko gero ten net pacuku gaujos laksto kurios dubasina visus o ir gyventoju dauguma gezai ir gezytes na bent man jau kaune patys baisiausi rajonai tai slabotke ir petrasiunai, dar dainava nelabai didelis geris bet jau su anais palyginus geris |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:11:17
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Aš buvau šiandien dokumentus paduoti, tai atestatą patys atsišvietė, gavau baraką ;D trivietis kambarys, dar dvi vietos jame tuščios ;D lauksiu dabar žinių iš naujųjų kambariokų. Tai tik parasei prasyma ir iskart gavai kambary? o dokumentų nereikia jokių? apie gyvenama vieta ir pan? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:21:37
| Nuoroda
MonikaD rašė:
HappyWyy rašė:
Aš buvau šiandien dokumentus paduoti, tai atestatą patys atsišvietė, gavau baraką ;D trivietis kambarys, dar dvi vietos jame tuščios ;D lauksiu dabar žinių iš naujųjų kambariokų. Tai tik parasei prasyma ir iskart gavai kambary? o dokumentų nereikia jokių? apie gyvenama vieta ir pan? Man taip pat tai įdomu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:38:02
| Nuoroda
Sveiki as taip pat cia istojau snd nuveziau dokumentus, tai sake jog bus fuksu stovykla, planuojat dalyvauti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:04:23
| Nuoroda
Sveiki, naujieji būsimieji kolegos O kur ta stovykla vyksta? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:08:27
| Nuoroda
Sveiki, būsimi kolegos. )) Aš šiandien sužinojau,kad įstojau čia. Į mokamą. Labai norėjau čia ir labai patenkinta esu. )) Jau net antroje klasėje pasiekimų knygutėje nupiešiau save tarp visokių gyvūnų Kaip jūs, ar patenkinti? )) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
19:16:45
| Nuoroda
Visada cia norejau, nors kiti sako, kad kvailai pasirinkau, bet pagyvensim ir pamatysim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:12:21
| Nuoroda
simavi rašė:
Visada cia norejau, nors kiti sako, kad kvailai pasirinkau, bet pagyvensim ir pamatysim Kodėl kvailai?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:27:59
| Nuoroda
y Cia mokamai, bet ar apsimoka,.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:30:54
| Nuoroda
Na, man tai apsimoka, kitam gal neapsimoka. Kiekvienam savaip juk. )) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:51:09
| Nuoroda
nani123 rašė:
simavi rašė:
Visada cia norejau, nors kiti sako, kad kvailai pasirinkau, bet pagyvensim ir pamatysim Kodėl kvailai?:) Nes visi mano, kad čia nėra perspektyvų, kad geriau į mediciną būčiau stojusi ir panašiai... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
22:32:35
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
Justėėė rašė:
Na ka atsilaisvino viena vf vieta LVA. Atsisakysiu as, sekmes kas nores antru bandymu i ja. ) o kur tada i mokama stoji? :) beje kitiems kas barakuose zada gyvent slabotke tikrai nieko gero oj nieko gero ten net pacuku gaujos laksto kurios dubasina visus o ir gyventoju dauguma gezai ir gezytes na bent man jau kaune patys baisiausi rajonai tai slabotke ir petrasiunai, dar dainava nelabai didelis geris bet jau su anais palyginus geris
I KMU medicina. )
|