Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
01:02:10
| Nuoroda
www.facebook.com/editaccount.php?networks#!/profile.php?id=1052250343 laukiu draugu ;} Beje, tikiuosi su kuo nors susimatyti stovykloje ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
01:06:09
| Nuoroda
nashis rašė:
Godasa rašė:
eik sau, negasdink kaip isitikinai? Aj ten buvo prikolas su anglu kad buvo issikvietus mus pokalbiui ir pateike chata atsiprintinus O kas cia is anglu surinkot 76 tai jau galit but garantuoti kad busit 2 sratute (prognozuociau apie 12-16 grupes) o su 50 tai bus 3 srautas apie 24-25 grupes o tu cia mane labai paguodei, nes kazkas prognozavo pirma srauta, kurio as labai nenoriu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
06:56:52
| Nuoroda
belatriks rašė:
nashis rašė:
Edgaraz rašė:
nashis rašė:
Godasa rašė:
eik sau, negasdink kaip isitikinai? Aj ten buvo prikolas su anglu kad buvo issikvietus mus pokalbiui ir pateike chata atsiprintinus O kas cia is anglu surinkot 76 tai jau galit but garantuoti kad busit 2 sratute (prognozuociau apie 12-16 grupes) o su 50 tai bus 3 srautas apie 24-25 grupes Gal gali trumpai papasakoti ka reiskia tie srautai? Turiu omeny, ar yra skirtumas, kuriam esi, kokie + - ? Mazdaug po 100 zmoniu paskirsto i 3 srautus ( nebent pas jus bus zymiai daugiau zmoniu nei 300) Jie mokos skirtingu metu tuos pacius dalykus pvz. rugseji 1- anata,2- fizika,3-chemija.Pirmam sraute dazniausiai buna tie kurie sustoja su geriausias balais ir pns zdz dauguma is ju no-liferiai.Antram( mano manymu geriausias srautas) yra ivairiu zmoniu, pradeda nuo lengviausio dalyko - fizikos,del to gali apsiprast su univero mokymusi.Treciam(mano srautas) susidaro ispudis kad daugumai yra px kaip mokosi(uztenka paziuret i paskaitu lankomuma ir viskas aisku pasidaro:DDDDD) Jie pradeda nuo chemijos,kuri yra vienas xujoviausiu dalyku, todel gali jie pasakyt po rugsejo kad medke neidomu ir pns,nes egzo is pirmo karto dazniausiai apie trecdali neislaiko..(jus isimtim neturetumet but) Drisciau nesutikt, su nuomone apie trecia srauta, pati mokausi jame ir pam nera px, kaip as mokausi ir bent jau mano grupei taip pat. jei zmogus nemoka anglu kalbos, tai dar toli grazu nereiskia, kad jis nemoka nieko. beje, chemija, nera toks jau chujovas dalykas, man asmeniskai chemija labai patiko ir is egzamino 10 gavau, tai reiskia, kad mokytis reikia ir islaikysit. Per daug cia nenusisvaik,jei laikai save visu srautu.Nu galbut priklauso nuo grupes kaip ten yra su mokymusi,bent jau pas mane grupej tai kokiu 6 zmoniu motyvacijos nesprantu.Paziurek i dauguma o ne tik save matyk ir kalbek uz visa srauta.Kad tau lengva chemija buvo tai nereiskia kad bent trecdaliui kitu buvo lengva o dar daugiau zmoniu ji nepatiko.O del anglu tai jei esi dar ant tiek buka kad nepastebi kazkokio santykio tarp konkursinio ir anglu testo tai jau tavo bedos..Todel isvada jei bl nemoki komentuot tai geriau isvis nekomentuok |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
08:19:15
| Nuoroda
belatriks rašė:
worldofjoke rašė:
Tai nebutinai jos turi ir atsisakyti.Gal jis gavo geresne vieta...Beje,kad ir ne i tema ir iskart atsiprasant kitu,kraupu cia su tuo KMU kaip galima tiek vietu padaryt mokamu???Taip iseina jog dabar vos ne kiekvienas debilas,turintis pinigu gales stot i KMU ir uzimt vieta zmogaus,kuris tikrai to nori... man ir taip atrodo, kad tokia atsakinga specialybe, o ja pasiekt gales tik turtingi kvailiai... turiu grupioke, kuri nenusikalbejus sakinio suregst negali, o gydytoja bus, baisu i tokius paziurejus... anksciau mokancius studentus biski tempdavo destytojai nes jie islaiko univera, o dabar manau prieme ir niekas ju nelaikys. susimokes uz pusmeti neatlaikys ismes ir viskas ir pinigu univeras tures |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
09:13:29
| Nuoroda
Visiskai nesutinku, visu pirma tai, kad ir i ta mokama istot reikejo ne tokio jau mazo balo, tai reiskia, kad zmogus nera visiskai kvailas, be to kai kurie ir su 19,5 neistojo i vf , nemanau, kad kas ten stoja tik siaip, aj mazdaug pabandysiu, o tu kaip sakai, kad tempia destytuojai tuos kurie vnf tai kodel turetu nebetempt? kur univeras gaus 9500lt uz jo vienus metus ir kur ~70 000lt uz visus studiju metus Ir dar: patys destytojai sako, kad geriausiais gyditojais tampa tie kurie mokosi vidutiniskai, nes jie mokosi tai kas jiems idomu, zino ko nori ir is sirdies, o ne moksliukai kalantys viska is eiles.
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
10:40:32
| Nuoroda
Mieli daktariukai,ar varysit į stovyklą?Btų laaaabai malonu susipažinti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
11:11:01
| Nuoroda
as vaziupsiu i stovykla 100% !! ) cia mano fb www.facebook.com/karolina.petraityte ir skype: fly_lamb |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
11:12:06
| Nuoroda
karolinap rašė:
as vaziupsiu i stovykla 100% !! ) cia mano fb www.facebook.com/karolina.petraityte ir skype: fly_lamb Pakviečiau tave draugaut |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
11:12:06
| Nuoroda
karolinap rašė:
as vaziupsiu i stovykla 100% !! ) cia mano fb www.facebook.com/karolina.petraityte ir skype: fly_lamb Pakviečiau tave draugaut |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:12:23
| Nuoroda
Varysiu varysiu o kaip jum sekes tas anglu testas? :) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:13:12
| Nuoroda
Nashi, su 73,3% anglu to testo i kuri srauta tureciau patekt? :D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:33:57
| Nuoroda
Aha, kaip ten su tais procentais, nuo kurio iki kurio pirmas, antras, trecias srautai?? mano 77%. Kaip mazdaug turetu ten but?? :? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:48:55
| Nuoroda
o teste buvo tik gramatika? nes girdejau kad buvo reading? ie kiek laiko truko? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:54:04
| Nuoroda
Margo331 rašė:
o teste buvo tik gramatika? nes girdejau kad buvo reading? ie kiek laiko truko? Nemaciau jokio reading. Truko 30 minuciu bet kiek pastebejau daugelis baigia per 15 minuciu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:55:14
| Nuoroda
Koldunas rašė:
Margo331 rašė:
o teste buvo tik gramatika? nes girdejau kad buvo reading? ie kiek laiko truko? Nemaciau jokio reading. Truko 30 minuciu bet kiek pastebejau daugelis baigia per 15 minuciu. aciu ir kaip sekasi? ar sunkus?
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:59:26
| Nuoroda
Ei,gal galit pasakyt,kur ten ką reikia nusiųst dėl fuksų stovyklos.pamečiau lankstinuką.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:59:55
| Nuoroda
Margo331 rašė:
aciu ir kaip sekasi? ar sunkus?
Nesunkus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
14:53:47
| Nuoroda
93 anlgų testukas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
15:30:20
| Nuoroda
Kristepistee rašė:
Ei,gal galit pasakyt,kur ten ką reikia nusiųst dėl fuksų stovyklos.pamečiau lankstinuką.. olia, užsiregistruoti reikia adresu [email protected] ( vardas, pavardė, telefono nr., el. paštas ir parašyk ar į stovyklą vyksi autobusu iš Kauno)
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
16:37:28
| Nuoroda
Ieva Auglytė aš, malonu, būsimieji |