Būsimi VU MIF'o studentai.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-11-21 11:50:13 | Nuoroda

Sveiki,

Norėčiau ir aš čia studijuoti "Programų sistemas" tačiau mokykloje neturiu pasiėmęs informatikos, kaip manot būtų šansų įstoti? Beje, kažką esu girdėjęs, kad galima informatikos egzaminą apkeisti su fizikos, ar čia yra nors kiek tiesos, nes fiziką tai turiu?

• Informacinės technologijos / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-12-20 19:17:56 | Nuoroda
Griekas rašė:

Sveiki,

Norėčiau ir aš čia studijuoti "Programų sistemas" tačiau mokykloje neturiu pasiėmęs informatikos, kaip manot būtų šansų įstoti? Beje, kažką esu girdėjęs, kad galima informatikos egzaminą apkeisti su fizikos, ar čia yra nors kiek tiesos, nes fiziką tai turiu?

Nežinau kaip programų sistemose, bet  į informacines technologijas įstojau be informatikos egzamino ;)

• Fizika / VBE 56
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 70
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2010-12-21 20:15:38 | Nuoroda

Na aš kiek pasidomėjau, be to buvau VU atvirų durų dienoje, tai išsiaiškinau, jog negalima taip padaryti, tačiau yra realių šansų įstoti ir be informatikos egzamino, tačiau vis tiek bandysiu pats kiek pasiruošti pavasarį ir bandyti išsilaikyti jį bent keliem procentam : )

Beje, ar nejauti stygiaus studijuodamas informatiką, mokykloj buvęs be informatikos?

• Matematika / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-12-25 14:11:58 | Nuoroda
Griekas rašė:

Na aš kiek pasidomėjau, be to buvau VU atvirų durų dienoje, tai išsiaiškinau, jog negalima taip padaryti, tačiau yra realių šansų įstoti ir be informatikos egzamino, tačiau vis tiek bandysiu pats kiek pasiruošti pavasarį ir bandyti išsilaikyti jį bent keliem procentam : )

Beje, ar nejauti stygiaus studijuodamas informatiką, mokykloj buvęs be informatikos?

Aš turėjau informatiką, tik mokiausi B lygiu.Ne kažką teišmokau,todėl nelaikiau egzamino informatikos. Ir iš vis sugalvojau mokytis kažką susijusį su informatika tik 12 klasės antram semestre :D Nesijaučiu labai silpna bestudijuodama čia. Viskas įmanoma ir išmokstama. Žinoma nelabai smagu,nes vaikinai grupiokai žymiai daugiau moka ir supranta, bet to čia ir įstojau,kad praplėsčiau savo žinias. Programavimo pagrindus,galima sakyti,kad  mokė nuo nulio,todėl lengva išmokti.(tačiau nežinau,kaip programų sistemose.Ar pradedama nuo nulio ar ne) Problemų bus su kompiuterių architektūra(jei  susidursi :D).  Bet truputis sumanumo ir sėkmės,tai net ji yra įveikiama.

• Fizika / VBE 56
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 70
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2011-01-06 08:00:17 | Nuoroda
Griekas rašė:

buvau VU atvirų durų dienoje

Man atrodo būtų naudingiau tiesiog nueiti į kokią nors paskaitą.

Žinutė parašyta: 2011-03-07 21:11:00 | Nuoroda

Na tai ar yra žadančių čia šiemet stoti?

Aš asmeniškai taikau į programų sistemas arba informatiką (apsispręsiu turbūt paskutinę akimirką) :D

• Matematika / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-03-12 17:15:08 | Nuoroda

aš taip pat čia stosiu  1 nr. ekonemetrija, o jei nepavyks tai į statistiką arba taikomąją matematika :) 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 44
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2011-03-19 18:01:34 | Nuoroda

Girdėjau nemaži konkursai į ekonometriją bei statistiką.

• Matematika / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-03-28 22:06:06 | Nuoroda

Sveiki!

O kaip del FDM? Gal kas is istojusiu galetu placiau pasipasakoti? Koks daugmaz konkursinis balas i vf? Ir be anglu, lietuviu ir matematikos valstybiniu, ka dar ima?

Žinutė parašyta: 2011-03-30 19:11:00 | Nuoroda

konkursiniai balai www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Informacija_apie_priemima_2010_I_etapas_internetui.pdf

be lietuvių matematikos ir anglu dar  reika informatikos 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 44
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą