Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
13:22:32
| Nuoroda
Aivariūnė rašė:
oj kiek graziu busimu ekologiu cia pas mus būsim grupiokais:D? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
16:01:59
| Nuoroda
o taip busim grupiokai |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
16:03:31
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
Mes su Aivariune 12 metu klasiokai Ir dar nusimato 4 metai Pzdc trecdali gyvenimo praleisiu su siuo bicu eina nx kai broliai kokie DDD as turbut tave geriau pazystu nei savo sese DDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
16:28:38
| Nuoroda
Aivariūnė rašė:
adrenal1nas rašė:
Mes su Aivariune 12 metu klasiokai Ir dar nusimato 4 metai Pzdc trecdali gyvenimo praleisiu su siuo bicu eina nx kai broliai kokie DDD as turbut tave geriau pazystu nei savo sese DDD o as tave turbut irgi labiau pazsytu nei savo broly, katras uz mane gerokai vyresnis |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
16:37:01
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
Aivariūnė rašė:
adrenal1nas rašė:
Mes su Aivariune 12 metu klasiokai Ir dar nusimato 4 metai Pzdc trecdali gyvenimo praleisiu su siuo bicu eina nx kai broliai kokie DDD as turbut tave geriau pazystu nei savo sese DDD o as tave turbut irgi labiau pazsytu nei savo broly, katras uz mane gerokai vyresnis ziurek dar ,kad po sules dar netektu kartu gyventi DD va tada tai isvis ziauru butu DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
19:11:39
| Nuoroda
Gyventi jau cia per ziauriai butu Nu, dar kad dirbtume kartu dar px |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
19:21:04
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
Gyventi jau cia per ziauriai butu Nu, dar kad dirbtume kartu dar px koks ten darbas butu DD i dzipuka aplinkos apsaugos iki maxes alucio ir pr kokio tveko zuvis gaudyt su elektra DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:11:29
| Nuoroda
Kam dar gaudyt susirenki jau neteisetai prigaudytos zuvies ir vezi namo |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:12:38
| Nuoroda
ir sitaip kalba busimi aplinkosaugininkai DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:26:17
| Nuoroda
suita rašė:
Kam dar gaudyt susirenki jau neteisetai prigaudytos zuvies ir vezi namo Zinai Suita lazda tu du galus... Cia atsitiko mazdaug viskas pries 2 metus, kaip Meteliu regioninio parko aplinkosaugininkai uzsimane "prasukti" zuvies. Jie yplauke i Meteliu ez. rado tiklus ir tiek zuvies prisikrove, kad valtis vos buvo matytis is vandens ir staiga pakilo audra, abu nuskendo... O jie tik norejo zuvies... P.s jie buvo nedarbo metu ir be aprangu, bet dirbdami susizinojo kur yra visi tinklai ir sumane pasipelnyti. Stai kaip buna... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:28:10
| Nuoroda
sunflower rašė:
ir sitaip kalba busimi aplinkosaugininkai DD Sunflower, tai pas mus zinok toki aplinkosaugininkai atlekia pavalgyti kur nors i kokia kavine pasiima po pora bokalu ir ramiai geria Ring Ring telefonas vaziuokit ten, alu greitai dabaigia ir lekia Teko matyti savomis akimis sita dalyka |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:47:56
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
ir sitaip kalba busimi aplinkosaugininkai DD Sunflower, tai pas mus zinok toki aplinkosaugininkai atlekia pavalgyti kur nors i kokia kavine pasiima po pora bokalu ir ramiai geria Ring Ring telefonas vaziuokit ten, alu greitai dabaigia ir lekia Teko matyti savomis akimis sita dalyka nu jo... prasti reikaliukai tada... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
19:56:09
| Nuoroda
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
20:39:50
| Nuoroda
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
13:02:43
| Nuoroda
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D Labai panasu i mano mergina Ismokiau ja zvejoti, bet ta zvejyba budavo tokia uzkabinu slieka arba muses lerva, uzmetu meskeria, jei paduodu i rankas, ji pagauna zuvy ir istraukia ir as turiu atkabinti Ir taip viskas vel nuo pradziu Tai paciam gan sunku pazvejoti |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
13:28:38
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D Labai panasu i mano mergina Ismokiau ja zvejoti, bet ta zvejyba budavo tokia uzkabinu slieka arba muses lerva, uzmetu meskeria, jei paduodu i rankas, ji pagauna zuvy ir istraukia ir as turiu atkabinti Ir taip viskas vel nuo pradziu Tai paciam gan sunku pazvejoti del to as su savo draugu ir nezvejoju, nes jam tikra kancia butu su manim zvejot |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
15:38:01
| Nuoroda
o aš mėgstu žvejoti, bei nebijau tų šliužų:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
16:53:25
| Nuoroda
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D Labai panasu i mano mergina Ismokiau ja zvejoti, bet ta zvejyba budavo tokia uzkabinu slieka arba muses lerva, uzmetu meskeria, jei paduodu i rankas, ji pagauna zuvy ir istraukia ir as turiu atkabinti Ir taip viskas vel nuo pradziu Tai paciam gan sunku pazvejoti del to as su savo draugu ir nezvejoju, nes jam tikra kancia butu su manim zvejot Na jau, juk merginos zvejyboje nesa laime:D tai vaziuok ir nesibaimink, Eva:D o tu saunus vaikinas, jei taip kantriai gelbsti savo merginai zvejyboje, Adrenal1ne;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
19:21:15
| Nuoroda
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D Labai panasu i mano mergina Ismokiau ja zvejoti, bet ta zvejyba budavo tokia uzkabinu slieka arba muses lerva, uzmetu meskeria, jei paduodu i rankas, ji pagauna zuvy ir istraukia ir as turiu atkabinti Ir taip viskas vel nuo pradziu Tai paciam gan sunku pazvejoti del to as su savo draugu ir nezvejoju, nes jam tikra kancia butu su manim zvejot Na jau, juk merginos zvejyboje nesa laime:D tai vaziuok ir nesibaimink, Eva:D o tu saunus vaikinas, jei taip kantriai gelbsti savo merginai zvejyboje, Adrenal1ne;D na jei pagauti kilbukai laime... D visai smagi ta zvejyba |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
21:46:48
| Nuoroda
jus pamirstat svarbiausia dalyka zvejyboje tai yra salto,salto alucio debesys |