Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
12:48:57
| Nuoroda
Kažin su kuo as gyvensiu kartu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
12:59:01
| Nuoroda
Aiveckis rašė:
Kažin su kuo as gyvensiu kartu? Su kuo jau papuls Tarkim kaip rasai prasyma, tai gali rinktis su kuo gyventi ir kur gyventi Bet jei rasai tik katrame barake nori gyventi, tai loterija su kokiais bicais teks gyventi |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:03:22
| Nuoroda
Geriause tarp saveku papult tai tada jau buna linksmybes |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:30:30
| Nuoroda
Na turetai papulti i 1 baraka, bet neaisku su kokiais bicais papulsi i kambary |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
15:22:45
| Nuoroda
Pasiskambinau. Visi po pirmo turo sugrusti i 1 baraka . Kiti bus sutalpinti i 7 |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:18:57
| Nuoroda
Rupjucio 23 bus jau paskelbta katrame barake gyvensim ir su kuo? Ar anksciau? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
18:10:50
| Nuoroda
tai as taip iseina pirmame barake nes per pirma tura reginausi |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
19:25:44
| Nuoroda
Kuriame barake gyvensim turi paskelbti 08.10. o 23dieną tik administracija pradeda dirbti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
11:51:38
| Nuoroda
aignes rašė:
Kuriame barake gyvensim turi paskelbti 08.10. o 23dieną tik administracija pradeda dirbti. lzuu.lt rasime? Ar reikes rasyti jiem i elektroniny pasta, katro atsakymo vistiek negausim |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
13:54:24
| Nuoroda
sunflower rašė:
Aivariūnė rašė:
ziuriu cia visu tokia pat nuomone : -''i kur istojai? -i zemke -o tai pz prasilaksit...'' DD :DDDD o mane sake ismokys apskritai gerti sis univeras:D nes negeriu:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
14:18:11
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
aignes rašė:
Kuriame barake gyvensim turi paskelbti 08.10. o 23dieną tik administracija pradeda dirbti. lzuu.lt rasime? Ar reikes rasyti jiem i elektroniny pasta, katro atsakymo vistiek negausim taip lzuu.lt bus pateikta tik nepamenu ieškoti pagal fakultetą savęs reiks ar pagal baraką, lygtais pagal fakultetą. bent jau man taip sakė. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
14:55:47
| Nuoroda
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
Aivariūnė rašė:
ziuriu cia visu tokia pat nuomone : -''i kur istojai? -i zemke -o tai pz prasilaksit...'' DD :DDDD o mane sake ismokys apskritai gerti sis univeras:D nes negeriu:) gali po biski pratintis tada dar laiko yra D as ir nelabai geriu, bet kai visi suvaziuos 30d jauciu kad tiesiog negales negert D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-07
15:36:13
| Nuoroda
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
Aivariūnė rašė:
ziuriu cia visu tokia pat nuomone : -''i kur istojai? -i zemke -o tai pz prasilaksit...'' DD :DDDD o mane sake ismokys apskritai gerti sis univeras:D nes negeriu:) gali po biski pratintis tada dar laiko yra D as ir nelabai geriu, bet kai visi suvaziuos 30d jauciu kad tiesiog negales negert D Tikra tiesa Rugpjucio 30d jau visi busime barakuose ir bus TUC TUC |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-07
15:39:43
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
Aivariūnė rašė:
ziuriu cia visu tokia pat nuomone : -''i kur istojai? -i zemke -o tai pz prasilaksit...'' DD :DDDD o mane sake ismokys apskritai gerti sis univeras:D nes negeriu:) gali po biski pratintis tada dar laiko yra D as ir nelabai geriu, bet kai visi suvaziuos 30d jauciu kad tiesiog negales negert D Tikra tiesa Rugpjucio 30d jau visi busime barakuose ir bus TUC TUC mes su Rūta jauciu pacios pirmos lusim D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-07
15:58:20
| Nuoroda
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
Aivariūnė rašė:
ziuriu cia visu tokia pat nuomone : -''i kur istojai? -i zemke -o tai pz prasilaksit...'' DD :DDDD o mane sake ismokys apskritai gerti sis univeras:D nes negeriu:) gali po biski pratintis tada dar laiko yra D as ir nelabai geriu, bet kai visi suvaziuos 30d jauciu kad tiesiog negales negert D Tikra tiesa Rugpjucio 30d jau visi busime barakuose ir bus TUC TUC mes su Rūta jauciu pacios pirmos lusim D Kiek pamenu tai jus visi gyvensit 1 barake? Tai laukit sveciu is 5 barako |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-07
16:12:57
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
Aivariūnė rašė:
ziuriu cia visu tokia pat nuomone : -''i kur istojai? -i zemke -o tai pz prasilaksit...'' DD :DDDD o mane sake ismokys apskritai gerti sis univeras:D nes negeriu:) gali po biski pratintis tada dar laiko yra D as ir nelabai geriu, bet kai visi suvaziuos 30d jauciu kad tiesiog negales negert D Tikra tiesa Rugpjucio 30d jau visi busime barakuose ir bus TUC TUC mes su Rūta jauciu pacios pirmos lusim D Kiek pamenu tai jus visi gyvensit 1 barake? Tai laukit sveciu is 5 barako aha, pirmam |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-07
23:43:22
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
Aivariūnė rašė:
ziuriu cia visu tokia pat nuomone : -''i kur istojai? -i zemke -o tai pz prasilaksit...'' DD :DDDD o mane sake ismokys apskritai gerti sis univeras:D nes negeriu:) gali po biski pratintis tada dar laiko yra D as ir nelabai geriu, bet kai visi suvaziuos 30d jauciu kad tiesiog negales negert D Tikra tiesa Rugpjucio 30d jau visi busime barakuose ir bus TUC TUC mes su Rūta jauciu pacios pirmos lusim D Kiek pamenu tai jus visi gyvensit 1 barake? Tai laukit sveciu is 5 barako ne visos:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
16:31:40
| Nuoroda
Nu laukiat mokslu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
17:18:01
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
Nu laukiat mokslu? mokslų tai neperlabiausiai, bet šiaip naujo gyvenimo tai jo:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
19:28:42
| Nuoroda
aignes rašė:
adrenal1nas rašė:
Nu laukiat mokslu? mokslų tai neperlabiausiai, bet šiaip naujo gyvenimo tai jo:D As jau Primetu ta musu visu nauja gyvenima |