ar taip ir turėjo būti? (ir VK kultūrinė veikla)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:59:08 | Nuoroda

Sveiki,

aš norėjau tik pasiteirauti ar normalu su Lietuvių-94, Anglų-72, Istorija-20 ir Matematika-28 išvis neįstot į VU?

Aš suprantu, kad mano istorijos ir matematikos mažai balų (matematiką išvis ėjau ant fukso laikyt) bet dabar  esu tokia nusivylus nes įstojau į VK Kultūrinės veiklos vadybą, kurią buvau įrašius 11 vietoj.

O buvau įsitikinus kad pateksiu į Anglų-Ispanų, Anglų arba Lietuvių-ispanų filologiją vnf tai TIKRAI. ir va kaip dabar gavos.

Ar verta dalyvaut antram etape ir laukt kol GALBŪT dar mano norimoj specialybėj atsiras vietų? O iš tikrųjų kaip yra? jeigu dalyvauju antram etape, tai automatiškai šią dbr turimą vietą prarandu , taip?

• Istorija / VBE 20
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 28
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:03:22 | Nuoroda

Taip turimą vietą kolegijoje prarandi.o į VU tikrai nebeįstosi per antrą etapą,nes ten kas įstoja visi pasilieka,nes saugo visi savo vietas. Kad apie kokį ŠU galvotum,tada kita kalba..

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:21:28 | Nuoroda

nu vava. kažkaip turbūt kvaila laukt kol kažkas atsisakys vietos. beveik neįmanoma. 

O tarkim, jeigu aš dabar pasirašau sutartį su VK, o vėliau per papildomą stojimą mano norimoj specialybėj atsiranda vieta, tai galiu sutartį nutraukti ir perbėgti į kitą? 

• Istorija / VBE 20
  • Matematika / VBE 28
Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:27:50 | Nuoroda

tikrai VU turi būti vietų, kitam niekam tikęs būtų kitas etapas, palaukim pirmadienio ka pasakys tos diagramos, o dokumentus iki treciadienio juk galima vezt ;} 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:31:23 | Nuoroda

na joa, taip ir reikia daryt dabr. 

ahhrrrrr , tiesiog taip norėjau pirmadienį jau dingt iš Lietuvos. damnit. ;o

• Istorija / VBE 20
  • Matematika / VBE 28
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą