Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:59:08
| Nuoroda
Sveiki, aš norėjau tik pasiteirauti ar normalu su Lietuvių-94, Anglų-72, Istorija-20 ir Matematika-28 išvis neįstot į VU? Aš suprantu, kad mano istorijos ir matematikos mažai balų (matematiką išvis ėjau ant fukso laikyt) bet dabar esu tokia nusivylus nes įstojau į VK Kultūrinės veiklos vadybą, kurią buvau įrašius 11 vietoj. O buvau įsitikinus kad pateksiu į Anglų-Ispanų, Anglų arba Lietuvių-ispanų filologiją vnf tai TIKRAI. ir va kaip dabar gavos. Ar verta dalyvaut antram etape ir laukt kol GALBŪT dar mano norimoj specialybėj atsiras vietų? O iš tikrųjų kaip yra? jeigu dalyvauju antram etape, tai automatiškai šią dbr turimą vietą prarandu , taip? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:03:22
| Nuoroda
Taip turimą vietą kolegijoje prarandi.o į VU tikrai nebeįstosi per antrą etapą,nes ten kas įstoja visi pasilieka,nes saugo visi savo vietas. Kad apie kokį ŠU galvotum,tada kita kalba.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:21:28
| Nuoroda
nu vava. kažkaip turbūt kvaila laukt kol kažkas atsisakys vietos. beveik neįmanoma. O tarkim, jeigu aš dabar pasirašau sutartį su VK, o vėliau per papildomą stojimą mano norimoj specialybėj atsiranda vieta, tai galiu sutartį nutraukti ir perbėgti į kitą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:27:50
| Nuoroda
tikrai VU turi būti vietų, kitam niekam tikęs būtų kitas etapas, palaukim pirmadienio ka pasakys tos diagramos, o dokumentus iki treciadienio juk galima vezt ;} |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:31:23
| Nuoroda
na joa, taip ir reikia daryt dabr. ahhrrrrr , tiesiog taip norėjau pirmadienį jau dingt iš Lietuvos. damnit. ;o |
|
|