Lamabpo diagramos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:34:14 | Nuoroda

Gal kas galit paaiskint kaip jas suprast? Mano balas buvo aukstesnis nei paskutinio pakviestojo, bet manes tai nepakviete

• Biologija / VBE 23
  • Matematika / VBE 6
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:00:37 | Nuoroda

Pas man tas pats , cia gal eme ta diagrama ne tik tos kolegijos-universiteto stojamaja specialybe o visu kolegiju-universitetu tos kripties balus na pvz kriptys  veterinarija nu ent jau as taip suprantu

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:07:39 | Nuoroda

O ta rodykle kuri zymi tavo eiles numeri yra auksciau uz tavo konkursini bala?

• Biologija / VBE 23
  • Matematika / VBE 6
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:13:38 | Nuoroda

pas man ne

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:43:26 | Nuoroda

rodo ir minimalų į konkrečią specialybę

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:19:36 | Nuoroda

tada as nk nesuprantu

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:54:03 | Nuoroda

pas mane diagramoje parodyta, kad i ktu socialogija yra pakviestas tik vienas zmogus...tai ar as kvailas ar cia tikrai kazkas negerai? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:31:27 | Nuoroda

Cia offtopic biski:

Lamabpo raso, kad jei pasirasiau vnf sutarti su universitetu, galiu antram ture dalyvaut konkurse del vf dar.

Tai kaip suprantu, jei ktu ekonomika pasirasiau jau dokumentus kad i vnf, o paskui antram ture tipo galiu dar del vf tam paciam ktu ekonomika bandyt ar kaip?

Aciu

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:05:01 | Nuoroda
Unstable rašė:

Cia offtopic biski:

Lamabpo raso, kad jei pasirasiau vnf sutarti su universitetu, galiu antram ture dalyvaut konkurse del vf dar.

Tai kaip suprantu, jei ktu ekonomika pasirasiau jau dokumentus kad i vnf, o paskui antram ture tipo galiu dar del vf tam paciam ktu ekonomika bandyt ar kaip?

Aciu

jo gali :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 11:20:36 | Nuoroda

Pas mane diagramoje rodo pakviestųjų skaičių,o kiek jau pasirašė sutartį- 0 ....Nesuprantu,juk aš pasirašiau sutartį....

• Dailė / MBE 10
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-27 13:36:55 | Nuoroda

Jei pirmu stojimu jau esi istojęs, ar gali koreguoti prasymą antram stojimui, ir kitu numeriu prideti ta pacia spec i kuria esi pakviestas.. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 18:35:14 | Nuoroda

Jūs geriau spaudą pasiskaitykit ir praeis visas noras lama'os statistikas/diagramas nagrinėti :D

Nors šiaip tai ten pagal sritis lygtais suskirstyta bendrai...

P.S. Gal kas žinot kada bus galima sužinoti savo įstojimo eilės numerį?

• Fizika / VBE 94
  • Informacinės technologijos / VBE 59
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 76
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-27 19:32:04 | Nuoroda

@Markelis, Medus

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad bet kurioje studijų krypčių grupėje konkurencija dėl atskirų programų nevienoda. Svarbu ir kiek asmenų į programą ir kokios studijų formos aukštoji mokykla gali priimti. Todėl nemaža atvejų, kuomet stojantysis, kurio konkursinis balas į konkrečią studijų programą yra gerokai didesnis už visos krypčių grupės minimalų konkursinį balą, neįstojo, o asmuo, kurio konkursinis balas žemesnis, įstojo į mažiau populiarią tos pačios krypčių grupės programą.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 55
  • Matematika / VBE 67
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-07-27 21:29:16 | Nuoroda
Ikei rašė:

Pas mane diagramoje rodo pakviestųjų skaičių,o kiek jau pasirašė sutartį- 0 ....Nesuprantu,juk aš pasirašiau sutartį....

Taip sutartį pasirašei,bet į kompą įveda tik tos dienos priėmimo pabaigoje,todėl galėjo nerodyti iš karto,o ant rytojaus jau turi rodyti.

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą