Medicina 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 19:58:49 | Nuoroda
Wonder-worker rašė:

Sveiki, gal jau kas buvot siandien pasirasyt sutarciu? Prireike nuotrauku?

Reikėjo, 2 nuotraukų.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 20:04:49 | Nuoroda

galima tokį "fintą" padaryt tiem kurie nori nemokamo mokslo. jeigu pirmu etapu neįstojot į medicinos vf tai galit stot į tarkim veterinariją vf ir tada po metų ar pusės metų perstot į mediciną ir persinešt krepšelį :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 20:29:05 | Nuoroda
Chupacabra rašė:
Wonder-worker rašė:

Sveiki, gal jau kas buvot siandien pasirasyt sutarciu? Prireike nuotrauku?

Reikėjo, 2 nuotraukų.

cia 3x4 nuotrauka?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 20:37:39 | Nuoroda

Sveiki, patekau i VU MF vf. Kokiu dokumentu reikia norit gauti bendrabuti?

P.S. Kursiokams: skype: gabrieliuxxx

• Biologija / VBE 98
  • Chemija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:04:34 | Nuoroda
-dia- rašė:

Sveiki,

gal kas nors žinot, jei aš savo prašyme kaip užsienio kalbą parašiau vokiečių, tai man jokio anglų ar kokio kito testo laikyti nereikės? 

anglu testo laikyti nereikes, busi grupeje su kitais pasirinkusiais vokieciu kalba ;)

• Biologija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:26:43 | Nuoroda

jei is anglu testo gavau 26/30, tai reiskia, kad pateksiu i pirma srauta, kuriame belekokia konkurencija tarp studentu??? ar mane blogai informavo? ;D

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:30:39 | Nuoroda
Ace Of Spades rašė:

jei is anglu testo gavau 26/30, tai reiskia, kad pateksiu i pirma srauta, kuriame belekokia konkurencija tarp studentu??? ar mane blogai informavo? ;D

taip, turetum buti pirmam sraute, o ta konkurencija tai kazkieno sugalvota pasaka :D nieko ten kitokio nera nei kituose srautuose, netikekit tais gandais :) tiesiog viskas priklauso nuo to kaip susibendrausit su grupiokais ir kiek geranoriski busit vienas kito atzvilgiu, o konkurencija visur yra, bet kad cia didesne, nepasakyciau :)

• Biologija / VBE 86
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:33:47 | Nuoroda

jega :)

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 96
Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:48:14 | Nuoroda
mojo jojo rašė:

galima tokį "fintą" padaryt tiem kurie nori nemokamo mokslo. jeigu pirmu etapu neįstojot į medicinos vf tai galit stot į tarkim veterinariją vf ir tada po metų ar pusės metų perstot į mediciną ir persinešt krepšelį :)

hmm.... o kokia tikimybė, kad pavyks persinešt tą krepšelį? nuo ko tai priklauso?

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:49:14 | Nuoroda

Konkurencija skatina tobulėti :) O šiaip tai sveikinu, kad būsi pirmam sraute. Vis tiek geriau būti tarp geriausiųjų, nei pačiu protingiausiu tarp žioplų. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:56:07 | Nuoroda

na is tiesu tai visiskai grupes numeris nieko nepasako apie mokymosi lygi, kadangi testas yra anglu, kurios daug kas nesimoke kaip nereikalingo dalyko stojimui, daznai paskutinese grupese zymiai geriau mokosi nei pirmose, todel kad geriau mokejo bio, ar chemija, ar dar kazka. o spresti pagal anglu testo rezultatus kad prasciau islaike yra prastesni tai absurdas :)

• Biologija / VBE 86
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:09:00 | Nuoroda
bright_night rašė:

na is tiesu tai visiskai grupes numeris nieko nepasako apie mokymosi lygi, kadangi testas yra anglu, kurios daug kas nesimoke kaip nereikalingo dalyko stojimui, daznai paskutinese grupese zymiai geriau mokosi nei pirmose, todel kad geriau mokejo bio, ar chemija, ar dar kazka. o spresti pagal anglu testo rezultatus kad prasciau islaike yra prastesni tai absurdas :)

pritariu

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 96
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:09:01 | Nuoroda

Na bent jau mano kurse, tai daugiausia žmonių su geriausiais vidurkiais, ir tokių visur dalyvaujančių, mokslinius darbus darančių ir pns yra pirmame sraute. Aišku yra ir kituose srautuose puikiai besimokančių, bet žymiai mažiau.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:22:19 | Nuoroda
Arvydelis rašė:
mojo jojo rašė:

hmm.... o kokia tikimybė, kad pavyks persinešt tą krepšelį? nuo ko tai priklauso?

jeigu tu krepšelį kažkur gausi, tai jo jau neatims jei nepasimesi moksluose :) studentai iš studijų iškrenta arba patys išeina todėl kas pusmetį atsiranda vietų medicinoj :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:27:15 | Nuoroda

tai jei dalis studentų išeina lauk, tai man būtų šansų pereit iš vnf į vf? (blush)

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:28:26 | Nuoroda

kalbu apie perėjimą iš vnf medicinos į vf mediciną. :)

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:30:08 | Nuoroda
Ace Of Spades rašė:

Nors ištikro mažiau daugiau srautų žmonės skiriasi, bet pirmam tikrai geriausiai būti. aš pats pernai bijojau į pirmą patekt bet patekau. ir valio. dėstytojų nusitatymas biškuti jaučias, kad pirmam protingesni, tai daug mažiau neišlaikytų egzų ir kolių būna palyginus su kitais srautais. nors žinoma priklauso ant kokio dar dėstytojo užsirausi ciklą turėt... gal kažkiek ir protingesni pirmam sraute, bet pvz aš šiemet jokių šansų nebūčiau turėjęs, tai gal ne toks proootingas, bet pirmam sraute :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:36:15 | Nuoroda

Tikrai srautų žmonės kažkodėl skiriasi, gal jie kokią įtaką vieni kitiems daro? :D Ypač trečiam sraute tokie specifiniai, nors gal jiems pirmas srautas keistuoliai atrodo :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:42:18 | Nuoroda
Arvydelis rašė:

kalbu apie perėjimą iš vnf medicinos į vf mediciną. :)

Po 2 metų... Tu krepšelio negauni, tai ir pereit negali...

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:50:57 | Nuoroda
Medicus rašė:

Tikrai srautų žmonės kažkodėl skiriasi, gal jie kokią įtaką vieni kitiems daro? :D Ypač trečiam sraute tokie specifiniai, nors gal jiems pirmas srautas keistuoliai atrodo :D

Vienintelis skirtumas dėstytojų požiūris. nors dar kažkaip atrodo, kad antras ir trečias daugiau baliavoja. nors gal tik taip atrodo :) dar ir tie baliai nuo grupės priklauso :D kokie žmonės papuls :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą