Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-12-07
16:53:24
| Nuoroda
Sveiki. Esu 10-oje klasėje, todėl kaip žinoma pavasarį turėsiu rinktis dalykus, kuriuos mokysiuosi 11 klasėje. Man iškilo klausimas, į kurį norėčiau sulaukti išsamaus atsakymo. Norėčiau stoti į lietuvių filologiją, ten reikia lietuvių k, istorijos ir užsienio kalbos egzaminų bei antros užsienio kalbos metinio pažymio. Tai ką aš turėčiau daryti, ar imti vokiečių kalbą A lygiu, ar nebūtų klaidos jei pasirinkčiau B, nes egzamino nelaikysiu, reikės tik pažymio. Ačiū labai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-07
16:55:24
| Nuoroda
Na aš manau,kad geriau tau pasiimti B lygiu. Vis tiek pažymys bus geresnis,nes ne taip tave spaus mokytoja/as |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-12-07
17:59:33
| Nuoroda
tiksliai nežinau, bet kiek esu girdėjus už A lygi prideda 1 bala, o už B ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-12-07
22:02:28
| Nuoroda
Bet A lygiu labiau spaus mokytojai ir numuš galutinį balą. Tai gal geriau savęs neapsikraut ir mokytis B lygiu, jei neplanuoji egzamino laikyt. |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-09
10:59:42
| Nuoroda
Eglikė rašė:
Sveiki. Esu 10-oje klasėje, todėl kaip žinoma pavasarį turėsiu rinktis dalykus, kuriuos mokysiuosi 11 klasėje. Man iškilo klausimas, į kurį norėčiau sulaukti išsamaus atsakymo. Norėčiau stoti į lietuvių filologiją, ten reikia lietuvių k, istorijos ir užsienio kalbos egzaminų bei antros užsienio kalbos metinio pažymio. Tai ką aš turėčiau daryti, ar imti vokiečių kalbą A lygiu, ar nebūtų klaidos jei pasirinkčiau B, nes egzamino nelaikysiu, reikės tik pažymio. Ačiū labai. Pirmiausia, kuo skiriasi A ir B lygiai stojant i aukštąsias mokyklas: ☼Už A lygį pridedamas 1 balas. Tačiau, jei iš A lygio jums išeina tik 7, o iš B lygio turėtumėte 10, tuomet labaiu apsimoka rinktis B. Nes prie 7 pridėjus 1 gaunasi tik 8. Tad siūlytume pasverti savo galimybes, kiek manote 12 klasėje jūs turėsite iš A lygio ir kiek iš B. |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-17
15:56:08
| Nuoroda
Visiems labai ačiū už patarimus. Galvojau keletą dienų ir jau nusprendžiau vokiečių imti B lygiu, tikrai pdėjot. Na, o dabar dar klausimas: gal galėtumėte išvardinti specialybes, kuriose nereikėtų matematikos egzamino ir ją galėčiau imti B lygiu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-18
13:19:15
| Nuoroda
Rūt. rašė:
Bet A lygiu labiau spaus mokytojai ir numuš galutinį balą. Tai gal geriau savęs neapsikraut ir mokytis B lygiu, jei neplanuoji egzamino laikyt. Nesu susidūrus, kad mokytojas labai numuštų balą. Kaip tik tiems, kurie A lygy nelaiko egzamino ir jiems reikia pažymio stojant, pakelia pažymį ir atlaidžiau žiūri. |
|
|