Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-01-10
16:56:46
| Nuoroda
Sveiki visi, man reiktu pagalbos, žmoniu tu kurie žino. Taigi, situacija tokia, esu 11-kas, dabar baiginėjasi pusmečiai, ir einu į anglų A1, tai namų darbų belenkiek, per ta anglų nėra laiko kitoms pamokoms nrml. ruoštis. Tai galvoju pereiti į A2, vistiek mažesnis krūvis būtų. Bet tame bėda kad aš galvoju studijuoti, kažką tarp vadybos, ekonomikos, verslo kumūnikacijos ar panašiai. Ketinu stoti į kolegija, naršau po jų tinklapius, bet tiksliai apibrėštos informacijos nerandu dėl egzaminu. Aš galvočiau tada laikiti lietuviu M, Istorija V, Matematika V, o anglų k. liktu kaip pažimis. Taigi, ar taip eitu istoti ar ne? Būtinai reikia tos anglu kalbos egzo? Žiauriai busiu dėkingas už betkokia informacija. |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-11
01:07:20
| Nuoroda
Jei tikrai stosi i kolegija, tai tikrai turetu uztekti ir MBE. Taciau, jei stosi i populiaria unviersitetine specialybe, kur reikia VBE, tai tikrai gali buti problemu. Informacijos nuorodos: www.studijos.lt/busimiems_studentams/balu_skaiciuokle - reikalingi egzaminai http://baluskaiciuokle.lt/ - pamatysi preliminarius reikalingus balus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-12
18:02:59
| Nuoroda
Man tapati problema tik zadu laikyti lietuviu V, matematika V, istorija V ir anglu einu i A lygi, bet neapsisprendziu laikyti ar ne |