dėl pamoku ligio ir specialibės
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-01-10 16:56:46 | Nuoroda

Sveiki visi, man reiktu pagalbos, žmoniu tu kurie žino. Taigi, situacija tokia, esu 11-kas, dabar baiginėjasi pusmečiai, ir einu į anglų A1, tai namų darbų belenkiek, per ta anglų nėra laiko kitoms pamokoms nrml. ruoštis. Tai galvoju pereiti į A2, vistiek mažesnis krūvis būtų. Bet tame bėda kad aš galvoju studijuoti, kažką tarp vadybos, ekonomikos, verslo kumūnikacijos ar panašiai. Ketinu stoti į kolegija, naršau po jų tinklapius, bet tiksliai apibrėštos informacijos nerandu dėl egzaminu. Aš galvočiau tada laikiti lietuviu M, Istorija V, Matematika V, o anglų k. liktu kaip pažimis. Taigi, ar taip eitu istoti ar ne? Būtinai reikia tos anglu kalbos egzo? Žiauriai busiu dėkingas už betkokia informacija.

Žinutė parašyta: 2011-01-11 01:07:20 | Nuoroda

Jei tikrai stosi i kolegija, tai tikrai turetu uztekti ir MBE. Taciau, jei stosi i populiaria unviersitetine specialybe, kur reikia VBE, tai tikrai gali buti problemu.

Informacijos nuorodos:

www.studijos.lt/busimiems_studentams/balu_skaiciuokle - reikalingi egzaminai

http://baluskaiciuokle.lt/ - pamatysi preliminarius reikalingus balus

• Informacinės technologijos / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2011-01-12 18:02:59 | Nuoroda

Man tapati problema tik zadu laikyti lietuviu V, matematika V, istorija V ir anglu einu i A lygi, bet neapsisprendziu laikyti ar ne ;)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą