Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-01-16
22:08:01
| Nuoroda
Sveiki:) Esu 11klasėje, noriu stoti į kineziterapiją, tačiau esu nepasirinkusi chemijos |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-18
10:35:14
| Nuoroda
???? |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-18
17:48:52
| Nuoroda
Pirmiausia, jeigu senai svajojai, tai būtum pasidomėjus savo specialybe. Antra, imamas vienas iš dviejų - chemijos arba matematikos - egzamino balas. |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-19
10:52:13
| Nuoroda
Aš pakankamai ja pasidomėjusi |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-19
20:15:17
| Nuoroda
Gal yra čia studijuojančių Kineziterapiją? ;} Kokie atsiliepimai apie šią specialybę ir jos mokymą? ;} |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-22
12:12:09
| Nuoroda
Žydrūnė. rašė:
Gal yra čia studijuojančių Kineziterapiją? ;} Kokie atsiliepimai apie šią specialybę ir jos mokymą? ;} Esu kinezi antrakurse, ir bent jau iki siol tikrai nesigailiu istojus, nors is pradziu nelabai norejau. |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-25
20:21:19
| Nuoroda
o aš nusivyliau, kažkada buvo svajonė o dabar...bent jau kmu man asmeniškai ruošia atmestinai, na nežinau gal vėliau bus geriau kai prasidės grynai specialybiniai užsiėmimai. O dabar dar nieko į temą neišmokau. P.s mus tai labai skeptiškai nuteikė, ala bedarbiai būsimi tai nežinau.. Bet mano pozicija, kas mokos stengias, turi talentą visad darbo ras:} bet kad kepa kepa kineziterapeutus dabar nemastant..., o kokia reali darbo rinka tai tikrai manau mažai kas pasigynčis - absurdas |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-26
23:01:33
| Nuoroda
cacalele rašė:
o aš nusivyliau, kažkada buvo svajonė o dabar...bent jau kmu man asmeniškai ruošia atmestinai, na nežinau gal vėliau bus geriau kai prasidės grynai specialybiniai užsiėmimai. O dabar dar nieko į temą neišmokau. P.s mus tai labai skeptiškai nuteikė, ala bedarbiai būsimi tai nežinau.. Bet mano pozicija, kas mokos stengias, turi talentą visad darbo ras:} bet kad kepa kepa kineziterapeutus dabar nemastant..., o kokia reali darbo rinka tai tikrai manau mažai kas pasigynčis - absurdas Garantuoti kad gaus darba gali buti nebent siuvejai, ju kaip pasiziuriu vieninteliu ir truksta. Bet kaip pati rasei - kas nores, tas ir darbo susiras. |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-08
20:24:19
| Nuoroda
Laba:) Man labai reikia informacijos apie kineziterapijos studijas. Esu 11, pasirinkus biologija, chemija A lygiu. Noriu paklausti ar reikia psichologijos, informatikos,filosofijos( ne egzaminu, bet siaip pamoku?) |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-14
18:06:18
| Nuoroda
na apie vu tai galiu pasakyti tik tai, kad man ten tikrai super ir smagu, mokslas idomus, patinka yra ka pasimokyti, bet yra daug idomiu dalyku, siaip i kinezi bent jau siais metais kai stojom prieme 48 zmones ir keturi is ju nemoka uz moksla, nemoka tie zmones su labai aukstais balais, kurie butu istoje i medicina ir kt spec. siaip kiti likusieji moka uz moksla virs 5stukiu ir nusivylimas tame, kad vadoveliu kuriu reikia negauni, neturi net is ko mokytis, o per kai kurias paskaitas net nespeji uzsirasyti, na bet cia jau tikras studijavimas kaip sakant |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-16
18:57:50
| Nuoroda
dcowile rašė:
na apie vu tai galiu pasakyti tik tai, kad man ten tikrai super ir smagu, mokslas idomus, patinka yra ka pasimokyti, bet yra daug idomiu dalyku, siaip i kinezi bent jau siais metais kai stojom prieme 48 zmones ir keturi is ju nemoka uz moksla, nemoka tie zmones su labai aukstais balais, kurie butu istoje i medicina ir kt spec. siaip kiti likusieji moka uz moksla virs 5stukiu ir nusivylimas tame, kad vadoveliu kuriu reikia negauni, neturi net is ko mokytis, o per kai kurias paskaitas net nespeji uzsirasyti, na bet cia jau tikras studijavimas kaip sakant Reikes konspektu - kreipkis |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-07
20:23:19
| Nuoroda
Butinai:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-13
21:52:11
| Nuoroda
Bet kiek žinau VU tai būtinai reikalingas chemijos egzaminas, o KMU arba chemija arba matematika. Ar aš teisi?:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-24
22:11:32
| Nuoroda
Cukryte rašė:
Laba:) Man labai reikia informacijos apie kineziterapijos studijas. Esu 11, pasirinkus biologija, chemija A lygiu. Noriu paklausti ar reikia psichologijos, informatikos,filosofijos( ne egzaminu, bet siaip pamoku?) Nereikia, jeigu laikysi chemijos egzaminą žiūrės tik tai į matematikos pažymį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-05-30
02:48:22
| Nuoroda
Sveiki gyvi visi |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
01:00:07
| Nuoroda
Matematika nėra būtina norint įstoti į kineziterapiją (tik va,nežinau kaip KMU) bet visur yra taip : pagrindinis egzaminas yra biologija,lietuvių kalba ir matematika arba chemija. Jeigu chemijos nepasirinkai,nepergyvenk, užskaitys metinį,o aukščiausią balą skaičiuos nuo dalyko kurio gausi geriausią įvertinimą Tikiuosi,kad paaiškinau;) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
14:57:22
| Nuoroda
.................................................. rašė:
Sveiki:) Esu 11klasėje, noriu stoti į kineziterapiją, tačiau esu nepasirinkusi chemijos www.viko.lt/lt/page/Kokie-brandos-ir-stojamieji-egzaminai-reikalingi . Štai čia gali pasižiūrėti kokie svertiniai balai, egzaminai ar mokymosi dalykai reikalingi stojant į Vilniaus Kolegiją. |
|
Žinutė parašyta:
2011-10-04
20:48:50
| Nuoroda
Sveiki,buciau labai dekinga,jei man pasakytumet kaip tureciau islaikyt egzaminus kad pakliuciau i kineziterapija VU ? :) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-08
10:33:10
| Nuoroda
Sveiki, gal kas galetu patarti, kur geriau studijuoti kineziterapija lkka ar kauno kolegijoj ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-10
17:21:33
| Nuoroda
laurapetnycaite rašė:
Sveiki, gal kas galetu patarti, kur geriau studijuoti kineziterapija lkka ar kauno kolegijoj ? Labas |