Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:23:33
| Nuoroda
I gryna teise lengviau istoti nei i teise ir muitines veikla. Anyway, sekmes stojantiems |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
23:25:24
| Nuoroda
Afera rašė:
I gryna teise lengviau istoti nei i teise ir muitines veikla. Anyway, sekmes stojantiems dekui |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
09:51:09
| Nuoroda
Kaip aš supratau, norėdamas dirbti muitininku baigęs teises ir muitinės veiklos studijas turi atlikti karo tarnybą? Ar esu teisus?
www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=331376 TARNYBOS LIETUVOS RESPUBLIKOS MUITINĖJE S T A T U T A S 6 straipsnis. Priėmimo į tarnybą muitinėje bendrieji reikalavimai 1. Asmuo, priimamas į tarnybą muitinėje, turi atitikti šiuos bendruosius reikalavimus: ... 6) būti atlikęs Karo prievolės įstatymo nustatytą privalomąją pradinę karo tarnybą ... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
10:49:56
| Nuoroda
funalien rašė:
Kaip aš supratau, norėdamas dirbti muitininku baigęs teises ir muitinės veiklos studijas turi atlikti karo tarnybą? Ar esu teisus?
www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=331376 TARNYBOS LIETUVOS RESPUBLIKOS MUITINĖJE S T A T U T A S 6 straipsnis. Priėmimo į tarnybą muitinėje bendrieji reikalavimai 1. Asmuo, priimamas į tarnybą muitinėje, turi atitikti šiuos bendruosius reikalavimus: ... 6) būti atlikęs Karo prievolės įstatymo nustatytą privalomąją pradinę karo tarnybą ... taigi nebera privalomosios pradines karo tarnybos |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
23:36:12
| Nuoroda
Tai ar kas stoja y cia ? |