Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:21:23
| Nuoroda
vis tiek jauciu sansu mazai ;D vienintele paguoda, jog cia reiktu moket 4tukst. o ne 8 aš tai ir tų 4neturiu:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:22:14
| Nuoroda
malvea rašė:
Esccada rašė:
As antru numeriu parasiau sia specialybe o ką pirmu? pas mane ir antra.. Pirmu geodezija o si dabr jau trecia yra antroj transporto inzinerija D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:24:12
| Nuoroda
malvea rašė:
vis tiek jauciu sansu mazai ;D vienintele paguoda, jog cia reiktu moket 4tukst. o ne 8 aš tai ir tų 4neturiu:D man dabar svarbu istot bet kur tik i nemokama, nes moket, ko gero, kiekvienam yra labai sudetinga, nu nebent tevai finansuoja ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:28:49
| Nuoroda
Esccada rašė:
malvea rašė:
Esccada rašė:
As antru numeriu parasiau sia specialybe o ką pirmu? pas mane ir antra.. Pirmu geodezija o si dabr jau trecia yra antroj transporto inzinerija D bet transporto inžinerijai fizikos reik;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:31:21
| Nuoroda
baller rašė:
malvea rašė:
vis tiek jauciu sansu mazai ;D vienintele paguoda, jog cia reiktu moket 4tukst. o ne 8 aš tai ir tų 4neturiu:D man dabar svarbu istot bet kur tik i nemokama, nes moket, ko gero, kiekvienam yra labai sudetinga, nu nebent tevai finansuoja ;D na bet kur tai nenoriu:D bet į vnf tai nlb turiu už ką, bet jei kur noriu nepriims, tai reiks krapštyt taupyklę:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:33:39
| Nuoroda
malvea rašė:
baller rašė:
malvea rašė:
vis tiek jauciu sansu mazai ;D vienintele paguoda, jog cia reiktu moket 4tukst. o ne 8 aš tai ir tų 4neturiu:D man dabar svarbu istot bet kur tik i nemokama, nes moket, ko gero, kiekvienam yra labai sudetinga, nu nebent tevai finansuoja ;D na bet kur tai nenoriu:D bet į vnf tai nlb turiu už ką, bet jei kur noriu nepriims, tai reiks krapštyt taupyklę:D as viliuosi, jog i viena is pirmu vietu sugebesiu istot vf, nes ten toliau, galima sakyt, rasiau bet ka, kad tik parasyt ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:35:09
| Nuoroda
malvea rašė:
Esccada rašė:
malvea rašė:
Esccada rašė:
As antru numeriu parasiau sia specialybe o ką pirmu? pas mane ir antra.. Pirmu geodezija o si dabr jau trecia yra antroj transporto inzinerija D bet transporto inžinerijai fizikos reik;) O ten lengviau istot nei i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba? nes ja irgi rasiau, 3 numeriu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:44:45
| Nuoroda
baller rašė:
malvea rašė:
Esccada rašė:
malvea rašė:
Esccada rašė:
As antru numeriu parasiau sia specialybe o ką pirmu? pas mane ir antra.. Pirmu geodezija o si dabr jau trecia yra antroj transporto inzinerija D bet transporto inžinerijai fizikos reik;) O ten lengviau istot nei i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba? nes ja irgi rasiau, 3 numeriu na taip, ryškiai lengviau, bet ten konkursinį balą sudaro fizikos egzaminas;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:49:20
| Nuoroda
Nu siaip laikiau fizika, bet kai pirmus metus galima sakyti mokiausi normalei, tai virs 60 nesitikiu ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:53:39
| Nuoroda
baller rašė:
Nu siaip laikiau fizika, bet kai pirmus metus galima sakyti mokiausi normalei, tai virs 60 nesitikiu ;D aaa, td ir su 10% ta vieta tavo;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:56:37
| Nuoroda
nu bent tai paguodzia jei kas ;] bet siaip noriu i inzinerine ekonomika ir vadyba, sese pirma kursa baige, gal padetu kazka ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:59:10
| Nuoroda
baller rašė:
nu bent tai paguodzia jei kas ;] bet siaip noriu i inzinerine ekonomika ir vadyba, sese pirma kursa baige, gal padetu kazka ;D čia apie transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą kalbi?:D oj, ne vieną šimtą žn jau ten norinčių ir aš tarp jų:D bet labiau į gamybos inžineriją ir valdymą, tik neturiu fizikos;( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
17:00:44
| Nuoroda
malvea rašė:
baller rašė:
nu bent tai paguodzia jei kas ;] bet siaip noriu i inzinerine ekonomika ir vadyba, sese pirma kursa baige, gal padetu kazka ;D čia apie transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą kalbi?:D oj, ne vieną šimtą žn jau ten norinčių ir aš tarp jų:D bet labiau į gamybos inžineriją ir valdymą, tik neturiu fizikos;( jo, apie ja, vienas didziausiu konkursiniu balu turbut cia, visus egzus 80+ beveik reik islaikyt, kad butum garantuotas |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
18:47:16
| Nuoroda
Na pagal pernai balus tai y TI istociau ir be fizikos vbe tik su metiniu 10 ) o y TIEIV tai tikrai sunkiau istot, nes balai daug aukstesni ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:09:38
| Nuoroda
baller rašė:
malvea rašė:
baller rašė:
nu bent tai paguodzia jei kas ;] bet siaip noriu i inzinerine ekonomika ir vadyba, sese pirma kursa baige, gal padetu kazka ;D čia apie transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą kalbi?:D oj, ne vieną šimtą žn jau ten norinčių ir aš tarp jų:D bet labiau į gamybos inžineriją ir valdymą, tik neturiu fizikos;( jo, apie ja, vienas didziausiu konkursiniu balu turbut cia, visus egzus 80+ beveik reik islaikyt, kad butum garantuotas vgtu tai pats didžiausias konkursinis balas;) vf 19,2 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:14:52
| Nuoroda
cia ziuriu tik vieni kitus klaidinat,pirma issiaiskinkit po to rasykit. www.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626 patys pasiziurekit praeitu metu konkursinius balus minimalius i vgtu studiju programas, beje i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba tikrai ne 19kb o 17.14 praeitais metais minimalus buvo ,taip kad nesnekekit pievu. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:20:07
| Nuoroda
Vilaspo rašė:
cia ziuriu tik vieni kitus klaidinat,pirma issiaiskinkit po to rasykit. www.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626 patys pasiziurekit praeitu metu konkursinius balus minimalius i vgtu studiju programas, beje i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba tikrai ne 19kb o 17.14 praeitais metais minimalus buvo ,taip kad nesnekekit pievu. minimum buvo! bet šiaip realiai prašo 19,2Kb, jei nori laukt 3etapo ir tikėtis,kad gal pakliūsi-tai prašom. Uhhh, supykau... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:26:21
| Nuoroda
niekaip netikiu,jog tokio reikejo,nes auksciausias kb buvo 19.5 tai nejaugi tie 29 zmones kurie gavo vf vieta buvo 19.5-19.2 intervale. Pilnai realu manau ir su 18 istot i vf,na bent jau pernai taip buvo,siemet turbut kils kazkiek nes labai jau norinciu daug. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:37:27
| Nuoroda
Vilaspo rašė:
niekaip netikiu,jog tokio reikejo,nes auksciausias kb buvo 19.5 tai nejaugi tie 29 zmones kurie gavo vf vieta buvo 19.5-19.2 intervale. Pilnai realu manau ir su 18 istot i vf,na bent jau pernai taip buvo,siemet turbut kils kazkiek nes labai jau norinciu daug. o kaip visi žinome nė vienas iš tų kurie ten nori stoti ir yra šiame forume, net tų 18 neturi;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
17:02:49
| Nuoroda
baller rašė:
nu bent tai paguodzia jei kas ;] bet siaip noriu i inzinerine ekonomika ir vadyba, sese pirma kursa baige, gal padetu kazka ;D Koks sesės vardas ? :) |