Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:06:48
| Nuoroda
Sveikos abiturientės Artėja gražiausia mūsų mokyklos šventė Ir turbūt kiekvienai jau sukasi mintys apie išleistuvių suknelę, o gal jau yra ir pasiruošusių? Pati galvoju apie subtilią suknutę. Gal kas žino Kaune parduotuvę/saloną kuriame yra skoningų suknelių (jokiu būdu ne barbiškų, balinių...). |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:11:09
| Nuoroda
Che,as jau turiu klasikine juoda tad man galvoje ne suknele,o batelei ir kiti pricindalai prie jos ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:14:49
| Nuoroda
nesupykciau, jeigu mergaites ateitumet su Ievos kostiumu ^^ |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:19:41
| Nuoroda
Aš tai įsivaizduoju šviesią: melsvą, rausvą, gelsvą arba gal net baltą, neilga, aukščiau kelių.. Sunku rasti bus man, kaip visada... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:26:10
| Nuoroda
Jokios klasikos ir subtilumo, išsinuomokit tortus, juk vieną kartą gyvenime išleistuvės būna, spėsit paprastuškes sudėvėt. : DD |
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:29:57
| Nuoroda
EIKTUSAU rašė:
Jokios klasikos ir subtilumo, išsinuomokit tortus, juk vieną kartą gyvenime išleistuvės būna, spėsit paprastuškes sudėvėt. : DD Tu čia juokauji, taip? Niekada gyvenime "tortų" nesivilksiu, net per vestuves.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:32:07
| Nuoroda
Aš tai dar neapsisprendžiau kokios noriu.Iš pradžių norėjau iki kelių,vėliau užsigeidžiau maxi,dabar išvis nebežinau Va,po istorijos egzamino lėksiu į pardes,salonus,gal įsimylėsiu kokią iš pirmo žvilgsnio |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:46:31
| Nuoroda
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:58:09
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : ) Neisi i vieninteli isleistuviu vakara savo gyvenime? How sad is that ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
16:28:48
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : ) Arba davai kartu pabėgam nuo visų ir varom aplink pasaulį? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
16:38:11
| Nuoroda
Monstras rašė:
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : ) Arba davai kartu pabėgam nuo visų ir varom aplink pasaulį? Mielai prie jusu prisijungciau |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
16:38:49
| Nuoroda
tai geriau tada ruda ruda treningiuka uzsideti ir buti tas sudelis,kuris visas isleistuves sugadins ;DDDD |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
18:13:53
| Nuoroda
Gal žinote kur Kaune galima būtų išsinuomuoti suknelę išleistuvėms ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
18:52:01
| Nuoroda
Pride rašė:
Monstras rašė:
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : ) Arba davai kartu pabėgam nuo visų ir varom aplink pasaulį? Mielai prie jusu prisijungciau Ne jūs vieni to norit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
19:36:09
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : Gal su klasiokais nesutari ar šiaip kokios priežastys? :D |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
21:27:12
| Nuoroda
Paneles, as manau kad tokiai sventei nereikia labai puosnios, tiktu kokia subtili, taciau tik ne JUODA! Juk viena karta baigiam mokykla, ne y laidotuves einam! Tad nebijokit pasirinkt kazka sviesesnio Na bet aisku nereikia ir persistenkt, kad spalvos nebutu elektrines |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
21:32:46
| Nuoroda
rami6 rašė:
Paneles, as manau kad tokiai sventei nereikia labai puosnios, tiktu kokia subtili, taciau tik ne JUODA! Juk viena karta baigiam mokykla, ne y laidotuves einam! Tad nebijokit pasirinkt kazka sviesesnio Na bet aisku nereikia ir persistenkt, kad spalvos nebutu elektrines Labai, labai sutinku |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
21:36:33
| Nuoroda
kai kurie labai sureiksmina sia svente, man kazkaip keista,kad nuomojasi ar siuvasi sukneles, na zinoma kiekvieno pasirinkimas cia mano nuomone kuo paprasciau-tuo graziau |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
21:42:48
| Nuoroda
na aš būsiu su ružava suknele, ir juodu kaspinu. nuo krūtinės laisvai krinta iki kelių, truputį aukščiau netgi. ir bus 12-13 cm kablai ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
22:04:08
| Nuoroda
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : ) Kai zajabumo!! |
|
|