Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:32:43
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
A_vainyte rašė:
Bandyk, gal taip praskaidrinsi, kad net du balus gausi Mano viena klausytoja siandien sirgo, slogavo, tai jai tokie butu neprosal turbut Reikia kaip juokingai apsirenkt, kokiu mikimauzu;DDD Jaučiu išraiškos, tai būtų "" ;DDDD Sakytu "Viskas!Tu net nekalbek! Mes matom, kad tu motyvuota dirbt su vaikais ir juos linksmint. 2 balai!" Ai ir beje, kolidoriuose girdejau snekas, kad labai kreipia demesi i rasyba, nes nu vis del to pedagogika, tai biski pasitikrink klaidas jeigu ka |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:34:24
| Nuoroda
A_vainyte rašė:
Roberta Aurėja rašė:
A_vainyte rašė:
Bandyk, gal taip praskaidrinsi, kad net du balus gausi Mano viena klausytoja siandien sirgo, slogavo, tai jai tokie butu neprosal turbut Reikia kaip juokingai apsirenkt, kokiu mikimauzu;DDD Jaučiu išraiškos, tai būtų "" ;DDDD Sakytu "Viskas!Tu net nekalbek! Mes matom, kad tu motyvuota dirbt su vaikais ir juos linksmint. 2 balai!" Ai ir beje, kolidoriuose girdejau snekas, kad labai kreipia demesi i rasyba, nes nu vis del to pedagogika, tai biski pasitikrink klaidas jeigu ka Blyn, aš jau pamiršau ir kaip rašyt reikia;DD Normaliai ant popieriaus rašiau paskutinį kartą tik per istorijos egzaminą;DD Reiks ryt pasimokyt;DD
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:39:08
| Nuoroda
O tai jeigu as ten prasyme prirasiau ir lietuviu ir istorija ir pradini ir t.t., tai man reiks rayti kodel buten sias specialybes pasirinkau? :DDD eina saaaau... |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:43:07
| Nuoroda
P.S. Pamirsau pasakyt, kad motyvacini laikiau Kaune, bet vistiek manau, kad turetu but tas pats |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:43:47
| Nuoroda
xVitutex rašė:
O tai jeigu as ten prasyme prirasiau ir lietuviu ir istorija ir pradini ir t.t., tai man reiks rayti kodel buten sias specialybes pasirinkau? :DDD eina saaaau... Tai nedestyk kiekviena kodel, vistiek jos visos yra pedagogika. Tai ir rasyk, kodel pedagogika |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:46:14
| Nuoroda
A_vainyte rašė:
xVitutex rašė:
O tai jeigu as ten prasyme prirasiau ir lietuviu ir istorija ir pradini ir t.t., tai man reiks rayti kodel buten sias specialybes pasirinkau? :DDD eina saaaau... Tai nedestyk kiekviena kodel, vistiek jos visos yra pedagogika. Tai ir rasyk, kodel pedagogika Dekui |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:46:31
| Nuoroda
Žodžiu, pasakyt reikia, kokia aš būčiau nuostabi mokytoja ir tiek;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:48:49
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Žodžiu, pasakyt reikia, kokia aš būčiau nuostabi mokytoja ir tiek;DD Butent |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
00:02:06
| Nuoroda
xVitutex rašė:
As laikysiu 29... Bijau Ka ten apie save papasakosiu? Neisivaizduoju... Kaip ten lenkt i ta pedagogini? :D patinka vaikai ir mokykla jooo... ne... O kelintai valandai tu 29d? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
00:41:45
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
02:19:13
| Nuoroda
As irgi 30d. laikau |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
09:13:15
| Nuoroda
inridute rašė:
As irgi 30d. laikau tu i vln? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
10:29:45
| Nuoroda
Be reikalo jus cia baiminates ka rasyt mintys ant popieriaus pacios liejas,jai per mazai dar ka nors pamastai ir pridedi,kad ir tokiu pievu,kad labai myli vaikus ar kazkas biski pusiau i klausimo atsakymo puse,pusiau ne jei isvis nezinai ka rasyt o su pokalbiu tai abi buvo labai mielos,tik viena suktesniu klausimu klause bet ir taip labai maloniai pasisneki ten su jomis;) nera ko bijot manau. Nieko ten mandro nebuna,viskas aisku ir paprasta. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
10:33:18
| Nuoroda
Ai ir ziurekit ka rengiates, neikit kaip i miesta ar i pliaza, visgi norit buti pedagogu , tai ir apsirengti atitinkamai reiketu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
11:09:57
| Nuoroda
Denka rašė:
Aš irgi į psichologiją, tačiau 29d |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
11:23:11
| Nuoroda
Daina rašė:
Ai ir ziurekit ka rengiates, neikit kaip i miesta ar i pliaza, visgi norit buti pedagogu , tai ir apsirengti atitinkamai reiketu Kaip suprast? o tai kaip nueit apsirengus? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
11:32:12
| Nuoroda
NeRamus rašė:
Daina rašė:
Ai ir ziurekit ka rengiates, neikit kaip i miesta ar i pliaza, visgi norit buti pedagogu , tai ir apsirengti atitinkamai reiketu Kaip suprast? o tai kaip nueit apsirengus? Kostiumu;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
11:57:24
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
NeRamus rašė:
Daina rašė:
Ai ir ziurekit ka rengiates, neikit kaip i miesta ar i pliaza, visgi norit buti pedagogu , tai ir apsirengti atitinkamai reiketu Kaip suprast? o tai kaip nueit apsirengus? Kostiumu;DDD Virsune visgi bandysiu pliazo style. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
12:07:15
| Nuoroda
Auuu Gal dar yra laikiusių testą?kaip sekėsi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:41:07
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
xVitutex rašė:
As laikysiu 29... Bijau Ka ten apie save papasakosiu? Neisivaizduoju... Kaip ten lenkt i ta pedagogini? :D patinka vaikai ir mokykla jooo... ne... O kelintai valandai tu 29d? Vilniui 10.30. As tai galvoju rengtis suknele ir viskas Padoriai... |