Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
10:49:14
| Nuoroda
Yra stojančių šiais metais? Ar man nebijot ir aš tikrai pateksiu? ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
21:24:08
| Nuoroda
Bandysiu stot ir į MRU ir VDU ir VU į verslo informatika bet žiūrėsiu kaip gausis. Na, o jei kitus egzus išlaikysi taip kaip anglų manau bijot Tau tikrai neverta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-20
14:52:55
| Nuoroda
rašysiu antru numeriu |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
09:18:03
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Bandysiu stot ir į MRU ir VDU ir VU į verslo informatika bet žiūrėsiu kaip gausis. Na, o jei kitus egzus išlaikysi taip kaip anglų manau bijot Tau tikrai neverta Na ne, nesigavo taip gerai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:17:24
| Nuoroda
hitas rašė:
Viktorijaaaa rašė:
Bandysiu stot ir į MRU ir VDU ir VU į verslo informatika bet žiūrėsiu kaip gausis. Na, o jei kitus egzus išlaikysi taip kaip anglų manau bijot Tau tikrai neverta Na ne, nesigavo taip gerai Na, bet neblogai Jei jau aš su savo varganais procentėliais į MRU bandysiu brautis, žinoma pagal praeitus metus labai jau ant ribos, bet ...tu tai tikrai bandyk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
19:36:52
| Nuoroda
Hitai, su tokiais balais tikrai istosi i verslo informatika buk ramus. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
10:22:38
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
hitas rašė:
Viktorijaaaa rašė:
Bandysiu stot ir į MRU ir VDU ir VU į verslo informatika bet žiūrėsiu kaip gausis. Na, o jei kitus egzus išlaikysi taip kaip anglų manau bijot Tau tikrai neverta Na ne, nesigavo taip gerai Na, bet neblogai Jei jau aš su savo varganais procentėliais į MRU bandysiu brautis, žinoma pagal praeitus metus labai jau ant ribos, bet ...tu tai tikrai bandyk Bandyt bandau, ačiū ;D @egliute, o aš nepergyvenčiau, jei nebūtų matkės egzas toks lengvas. Jis buvo lengvas, o sufailinau gan smarkiai jame : ) Va dėl to kirvio ir nervas. |
|
|