ODONTOLOGIJA 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-12 22:23:32 | Nuoroda
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu...

LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju :)

Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas :D

Vilnius tai ne Kaunas. Bet ir vilniečiai į Kauną stoja. :D

bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;);D

visiskai teisingai :) esu vilnietis, bet stoju i kauna :) keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot :D

Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų ;)

Is dalies galbut taip :D taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf :) odontologija 20~ eina :D tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip :D O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ :D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 22:23:33 | Nuoroda
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu...

Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas :D

bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;);D

visiskai teisingai :) esu vilnietis, bet stoju i kauna :) keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot :D

Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų ;)

Is dalies galbut taip :D taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf :) odontologija 20~ eina :D tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip :D O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ :D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 22:39:01 | Nuoroda
daydream1 rašė:
Ighnaz rašė:
daydream1 rašė:
 Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka :D

O koks KB gaunasi tau?

mano 20.06 , tai ka manai?:D

Kiek biologiją išlaikei? :)

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2011-07-12 22:42:14 | Nuoroda
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

grupėje lsmu žmonių būna 10-12, taigi grupės nėra didesnės :)  

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
Žinutė parašyta: 2011-07-12 23:39:50 | Nuoroda
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

grupėje lsmu žmonių būna 10-12, taigi grupės nėra didesnės :)  

Tada soriukas uz nesamoniu snekejima :D bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna :) aisku kaip kam, cia skonio reikalas :D

Žinutė parašyta: 2011-07-13 00:00:39 | Nuoroda
Perkunas rašė:

Tada soriukas uz nesamoniu snekejima :D bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna :) aisku kaip kam, cia skonio reikalas :D

O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi....

Žinutė parašyta: 2011-07-13 07:22:56 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Perkunas rašė:

O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi....

Ka PMS uzejo? :P laisvoj saly savo nuomones pasakyt negalima? :P

Žinutė parašyta: 2011-07-13 07:46:12 | Nuoroda

Nesipykstam. Teisingai, stokit visi į VU, mums daugiau vietų liks LSMU. :D

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-07-13 11:11:49 | Nuoroda
Perkunas rašė:
AdasLv rašė:
Perkunas rašė:

Ka PMS uzejo? :P laisvoj saly savo nuomones pasakyt negalima? :P

O man vis tiek Druskininkai geriau, net jei man pavėluoti vyriški PMS....

Žinutė parašyta: 2011-07-13 12:30:11 | Nuoroda

Chebra, pasidomekit ar baigus KMU burnos higiena, galima kazkaip pratesti ir studijuoti odont nemokamai? Girdejau,  tokiu kaip islyginamuju nera odontologijos, bet gal kaip nors kur nors ?Mmmm??

Žinutė parašyta: 2011-07-13 12:59:10 | Nuoroda
zanzara911 rašė:

Chebra, pasidomekit ar baigus KMU burnos higiena, galima kazkaip pratesti ir studijuoti odont nemokamai? Girdejau,  tokiu kaip islyginamuju nera odontologijos, bet gal kaip nors kur nors ?Mmmm??

Ne.

• Biologija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2011-07-13 20:21:33 | Nuoroda

na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr  siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...

Žinutė parašyta: 2011-07-13 20:30:08 | Nuoroda
Dovilez rašė:

na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr  siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...

Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes?

Žinutė parašyta: 2011-07-13 20:49:33 | Nuoroda
Dovilez rašė:

Visada odontologija buna viena is populiariausiu, nieko cia naujo...

• Biologija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2011-07-13 22:02:59 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:

ziurint ka laikyti realiomis galimybemis :)

be to stojimas dar plius ir loterija ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-13 22:13:19 | Nuoroda
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:

be abejo reik turet bio 90~, chemija/matematika ~80, lietuviu ~80, A lygiu pazymys matematika/ chemija 10. Tuomet tai yra realios galimybes. Idomu kiek ten stojanciu i medke LSMU turi tokius rezultatus is tu 500-600? :D zinau, jog cia visokie adai, ignai, akvareles (ir kiti cia besireiskiantys sioje temoje) turi fantastiskus ivertinimus, taciau patikek, tokiu tikrai nera labai labai labai daug :D

Žinutė parašyta: 2011-07-13 22:21:28 | Nuoroda
Perkunas rašė:
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:

be abejo reik turet bio 90~, chemija/matematika ~80, lietuviu ~80, A lygiu pazymys matematika/ chemija 10. Tuomet tai yra realios galimybes. Idomu kiek ten stojanciu i medke LSMU turi tokius rezultatus is tu 500-600? :D zinau, jog cia visokie adai, ignai, akvareles (ir kiti cia besireiskiantys sioje temoje) turi fantastiskus ivertinimus, taciau patikek, tokiu tikrai nera labai labai labai daug :D

Taip. Ne visada kiekybė atspindi ir reiškia kokybę. ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-13 23:11:01 | Nuoroda

Dalis iš tų 500-600 nubyra į akademines studijas ir yra pasirengę siekti mokslinių aukštumų, atlikinėt bandymus, dalis keliauja į mediciną, vet. mediciną, farmaciją, nes yra žmonių iš pašaukimo :) Tad tikrai įmanoma įstot, kaip sakė, gal į Vilnių nelabai, nes ten stojamasis balas palyginus aukštas, bet Lsmu tikrai įmanoma :)

Perkūnai, jei nori likt Vilniuj, tai Vilnių 1 nr. ir rašyk, vdrūg pasiseks... Egzaminai loterija, stojimai loterija, teleloto bent jau nesislepia, kad loterija :D

Žinutė parašyta: 2011-07-13 23:33:03 | Nuoroda
AdasLv rašė:

Dalis iš tų 500-600 nubyra į akademines studijas ir yra pasirengę siekti mokslinių aukštumų, atlikinėt bandymus, dalis keliauja į mediciną, vet. mediciną, farmaciją, nes yra žmonių iš pašaukimo :) Tad tikrai įmanoma įstot, kaip sakė, gal į Vilnių nelabai, nes ten stojamasis balas palyginus aukštas, bet Lsmu tikrai įmanoma :)

Perkūnai, jei nori likt Vilniuj, tai Vilnių 1 nr. ir rašyk, vdrūg pasiseks... Egzaminai loterija, stojimai loterija, teleloto bent jau nesislepia, kad loterija :D

Adai, nejuokauk, Vilniui odontologijon keliauja tik simtukinikai ir tie kur turi ~95 visus egzsu :D O kas del to Kauno, tai man senai jau isiedusi i tokia antipatija (aplnkiniai tai pamazu iskiepija), taciau kartu tai puiki galimybe atitrukt nuo tevu kartu :) isivaizduoju pas jus visus turetu kirbet tokia panasi mintele... Egzaminai, tj jo, ten tikrai is dalies loterija, taciau kodel stojimai tau yra loterija?

Žinutė parašyta: 2011-07-13 23:50:09 | Nuoroda
Perkunas rašė:
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:

Pataisysiu: kosmiškai fantastinių balų neturiu :) egzamininis 19,44 :) bet turiu papildomų, tuo ir guodžiuosi ;)

Ir šiaip, žiūrėkim ramiai, teisingai sakai: iš tų 600 mažai kas turi aukštus įvertinimus, o dabar spėliot kils ar kris balas beprasmiška. Mažiau nei 2sav liko ir pamatysim kompiuterio ekranuose kvietimus studijuoti. :)

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 93
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą