Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:23:32
| Nuoroda
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu... LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas Vilnius tai ne Kaunas. Bet ir vilniečiai į Kauną stoja. bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;D visiskai teisingai esu vilnietis, bet stoju i kauna keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų Is dalies galbut taip taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf odontologija 20~ eina tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:23:33
| Nuoroda
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu... LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas Vilnius tai ne Kaunas. Bet ir vilniečiai į Kauną stoja. bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;D visiskai teisingai esu vilnietis, bet stoju i kauna keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų Is dalies galbut taip taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf odontologija 20~ eina tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:39:01
| Nuoroda
daydream1 rašė:
Ighnaz rašė:
daydream1 rašė:
Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka
O koks KB gaunasi tau? mano 20.06 , tai ka manai?:D Kiek biologiją išlaikei? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:42:14
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu... LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas Vilnius tai ne Kaunas. Bet ir vilniečiai į Kauną stoja. bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;D visiskai teisingai esu vilnietis, bet stoju i kauna keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų Is dalies galbut taip taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf odontologija 20~ eina tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ grupėje lsmu žmonių būna 10-12, taigi grupės nėra didesnės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:39:50
| Nuoroda
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu... LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas Vilnius tai ne Kaunas. Bet ir vilniečiai į Kauną stoja. bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;D visiskai teisingai esu vilnietis, bet stoju i kauna keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų Is dalies galbut taip taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf odontologija 20~ eina tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ grupėje lsmu žmonių būna 10-12, taigi grupės nėra didesnės Tada soriukas uz nesamoniu snekejima bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna aisku kaip kam, cia skonio reikalas |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
00:00:39
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Tada soriukas uz nesamoniu snekejima bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna aisku kaip kam, cia skonio reikalas O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
07:22:56
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Perkunas rašė:
Tada soriukas uz nesamoniu snekejima bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna aisku kaip kam, cia skonio reikalas O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi.... Ka PMS uzejo? :P laisvoj saly savo nuomones pasakyt negalima? :P |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
07:46:12
| Nuoroda
Nesipykstam. Teisingai, stokit visi į VU, mums daugiau vietų liks LSMU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
11:11:49
| Nuoroda
Perkunas rašė:
AdasLv rašė:
Perkunas rašė:
Tada soriukas uz nesamoniu snekejima bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna aisku kaip kam, cia skonio reikalas O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi.... Ka PMS uzejo? :P laisvoj saly savo nuomones pasakyt negalima? :P O man vis tiek Druskininkai geriau, net jei man pavėluoti vyriški PMS.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:30:11
| Nuoroda
Chebra, pasidomekit ar baigus KMU burnos higiena, galima kazkaip pratesti ir studijuoti odont nemokamai? Girdejau, tokiu kaip islyginamuju nera odontologijos, bet gal kaip nors kur nors ?Mmmm?? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:59:10
| Nuoroda
zanzara911 rašė:
Chebra, pasidomekit ar baigus KMU burnos higiena, galima kazkaip pratesti ir studijuoti odont nemokamai? Girdejau, tokiu kaip islyginamuju nera odontologijos, bet gal kaip nors kur nors ?Mmmm?? Ne. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:21:33
| Nuoroda
na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:30:08
| Nuoroda
Dovilez rašė:
na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...
Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:49:33
| Nuoroda
Dovilez rašė:
Visada odontologija buna viena is populiariausiu, nieko cia naujo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:02:59
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes? ziurint ka laikyti realiomis galimybemis be to stojimas dar plius ir loterija |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:13:19
| Nuoroda
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes? ziurint ka laikyti realiomis galimybemis be to stojimas dar plius ir loterija be abejo reik turet bio 90~, chemija/matematika ~80, lietuviu ~80, A lygiu pazymys matematika/ chemija 10. Tuomet tai yra realios galimybes. Idomu kiek ten stojanciu i medke LSMU turi tokius rezultatus is tu 500-600? :D zinau, jog cia visokie adai, ignai, akvareles (ir kiti cia besireiskiantys sioje temoje) turi fantastiskus ivertinimus, taciau patikek, tokiu tikrai nera labai labai labai daug |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:21:28
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes? ziurint ka laikyti realiomis galimybemis be to stojimas dar plius ir loterija be abejo reik turet bio 90~, chemija/matematika ~80, lietuviu ~80, A lygiu pazymys matematika/ chemija 10. Tuomet tai yra realios galimybes. Idomu kiek ten stojanciu i medke LSMU turi tokius rezultatus is tu 500-600? :D zinau, jog cia visokie adai, ignai, akvareles (ir kiti cia besireiskiantys sioje temoje) turi fantastiskus ivertinimus, taciau patikek, tokiu tikrai nera labai labai labai daug Taip. Ne visada kiekybė atspindi ir reiškia kokybę. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:11:01
| Nuoroda
Dalis iš tų 500-600 nubyra į akademines studijas ir yra pasirengę siekti mokslinių aukštumų, atlikinėt bandymus, dalis keliauja į mediciną, vet. mediciną, farmaciją, nes yra žmonių iš pašaukimo Tad tikrai įmanoma įstot, kaip sakė, gal į Vilnių nelabai, nes ten stojamasis balas palyginus aukštas, bet Lsmu tikrai įmanoma Perkūnai, jei nori likt Vilniuj, tai Vilnių 1 nr. ir rašyk, vdrūg pasiseks... Egzaminai loterija, stojimai loterija, teleloto bent jau nesislepia, kad loterija |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:33:03
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Dalis iš tų 500-600 nubyra į akademines studijas ir yra pasirengę siekti mokslinių aukštumų, atlikinėt bandymus, dalis keliauja į mediciną, vet. mediciną, farmaciją, nes yra žmonių iš pašaukimo Tad tikrai įmanoma įstot, kaip sakė, gal į Vilnių nelabai, nes ten stojamasis balas palyginus aukštas, bet Lsmu tikrai įmanoma Perkūnai, jei nori likt Vilniuj, tai Vilnių 1 nr. ir rašyk, vdrūg pasiseks... Egzaminai loterija, stojimai loterija, teleloto bent jau nesislepia, kad loterija Adai, nejuokauk, Vilniui odontologijon keliauja tik simtukinikai ir tie kur turi ~95 visus egzsu O kas del to Kauno, tai man senai jau isiedusi i tokia antipatija (aplnkiniai tai pamazu iskiepija), taciau kartu tai puiki galimybe atitrukt nuo tevu kartu isivaizduoju pas jus visus turetu kirbet tokia panasi mintele... Egzaminai, tj jo, ten tikrai is dalies loterija, taciau kodel stojimai tau yra loterija? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:50:09
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes? ziurint ka laikyti realiomis galimybemis be to stojimas dar plius ir loterija be abejo reik turet bio 90~, chemija/matematika ~80, lietuviu ~80, A lygiu pazymys matematika/ chemija 10. Tuomet tai yra realios galimybes. Idomu kiek ten stojanciu i medke LSMU turi tokius rezultatus is tu 500-600? :D zinau, jog cia visokie adai, ignai, akvareles (ir kiti cia besireiskiantys sioje temoje) turi fantastiskus ivertinimus, taciau patikek, tokiu tikrai nera labai labai labai daug Pataisysiu: kosmiškai fantastinių balų neturiu egzamininis 19,44 bet turiu papildomų, tuo ir guodžiuosi Ir šiaip, žiūrėkim ramiai, teisingai sakai: iš tų 600 mažai kas turi aukštus įvertinimus, o dabar spėliot kils ar kris balas beprasmiška. Mažiau nei 2sav liko ir pamatysim kompiuterio ekranuose kvietimus studijuoti. |
|
|