Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:40:55
| Nuoroda
Truputeli ne i tema, bet visgi tai turetu but aktualu visiems. www.lsmuni.lt/priemimas/informacija Tai cia nors ir veterinarijos akademija, bet sutartis pasirasines ir visi kiti pakviestieji (medikai, odontologai...)? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:55:16
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Truputeli ne i tema, bet visgi tai turetu but aktualu visiems. www.lsmuni.lt/priemimas/informacija Tai cia nors ir veterinarijos akademija, bet sutartis pasirasines ir visi kiti pakviestieji (medikai, odontologai...)? Taip. Kaip suprantu, dabar ten pagrindiniai LSMU rūmai (na,kur viskas vyksta) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:36:43
| Nuoroda
Gal yra vu studentu ar seip zinanciu,kur pirmame/antrame kurse dazniausiai vyksta paskaitos?Kiek suprantu tai Ciurlionio g. ar ne? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:29:06
| Nuoroda
JulijaG rašė:
Perkunas rašė:
Truputeli ne i tema, bet visgi tai turetu but aktualu visiems. www.lsmuni.lt/priemimas/informacija Tai cia nors ir veterinarijos akademija, bet sutartis pasirasines ir visi kiti pakviestieji (medikai, odontologai...)? Taip. Kaip suprantu, dabar ten pagrindiniai LSMU rūmai (na,kur viskas vyksta) Tikrai taip, jau ryt lauksim visu pasirasinejanciu sutartis veterinarijos akademijoj! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:34:39
| Nuoroda
Kaip jaučiatės dėl rytojaus? Mane kažkaip vakare į jauduliukus patraukė ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:54:09
| Nuoroda
Akvarele92 rašė:
Kaip jaučiatės dėl rytojaus? Mane kažkaip vakare į jauduliukus patraukė ) Man tai bloga nuojauta... Kažkaip jaučiu KB kilimą. Tokį, kad man įstot neužteks ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:32:05
| Nuoroda
moniss rašė:
Akvarele92 rašė:
Kaip jaučiatės dėl rytojaus? Mane kažkaip vakare į jauduliukus patraukė ) Man tai bloga nuojauta... Kažkaip jaučiu KB kilimą. Tokį, kad man įstot neužteks ... taigi jau visus metus studijavai...nemalk shoodo ir nekurstyk panikos... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:44:12
| Nuoroda
Oi as irgi laukiu rytojaus, bet nesijaudinau kol i foruma neuzsukau, dabar jaudinuosi kartu su jumis :-D Beje, nepamirskit anglu kalbos testo Kas nematet, jau yra ikeltas laikas, kada ji bus galima atlikti... butu gerai ta pacia diena viska |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:54:41
| Nuoroda
Kada anglu kalbos testas? Gal kas galit ikelt laikus |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:56:57
| Nuoroda
Del anglu kalbos testo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:57:05
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Jo, jau jei 9 metiniam, tada vnf nebent... blin kiek daug tas 1 balas lemia neveltui ariau visus metus, kad chemija A 10 tureciau o Arvydelis... kabini mergas per neta? tai kad nėr ką veikt.. :] už lango lyja, o reikia laiką kaip nors prastumt iki stojimų rezultatų. :] o jei dar ateity kolegos tapsim, tai visai bus smagu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:24:12
| Nuoroda
moniss rašė:
Akvarele92 rašė:
Kaip jaučiatės dėl rytojaus? Mane kažkaip vakare į jauduliukus patraukė ) Man tai bloga nuojauta... Kažkaip jaučiu KB kilimą. Tokį, kad man įstot neužteks .. Uzmusk, netikiu, kad taip gali but nebent visi moksliukau ir olimpiadininkai i odontologija stoja |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:55:43
| Nuoroda
Neatidaro man to dokumento su laikais |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:58:03
| Nuoroda
Jau viskas gerai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:19:58
| Nuoroda
gerrit rašė:
moniss rašė:
Akvarele92 rašė:
Kaip jaučiatės dėl rytojaus? Mane kažkaip vakare į jauduliukus patraukė ) Man tai bloga nuojauta... Kažkaip jaučiu KB kilimą. Tokį, kad man įstot neužteks ... taigi jau visus metus studijavai...nemalk shoodo ir nekurstyk panikos... Nu tai kas kad metus studijavau? :D Dėl to neturiu teisės bijot neįstot į vf? Be to, pasakiau ką jaučiu, o ne pvz: "girdėjau,kad KB kils" :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:41:36
| Nuoroda
ar daug planuojanciu rytoj pat vaziuoti pasirasyti sutarties? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:45:19
| Nuoroda
ka raset dar be odontologijos?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:47:05
| Nuoroda
bright_night rašė:
ar daug planuojanciu rytoj pat vaziuoti pasirasyti sutarties? As tai poryt turbut vaziuoju, nors jauciu tada didziausios eiles =\ Neiseina kitaip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:11:25
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
bright_night rašė:
ar daug planuojanciu rytoj pat vaziuoti pasirasyti sutarties? As tai poryt turbut vaziuoju, nors jauciu tada didziausios eiles =\ Neiseina kitaip kai dideles eiles yra sioks toks privalumas - susipazisti su zmonem |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:20:44
| Nuoroda
bright_night rašė:
Ighnaz rašė:
bright_night rašė:
ar daug planuojanciu rytoj pat vaziuoti pasirasyti sutarties? As tai poryt turbut vaziuoju, nors jauciu tada didziausios eiles =\ Neiseina kitaip kai dideles eiles yra sioks toks privalumas - susipazisti su zmonem Pritariu 100%. Pati, kai stovėjau eilėj, pakalbinau visus stovinčius aplink mane arčiausiai |
|
|