Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:11:41
| Nuoroda
butu tikrai labai labai gerai jeigu taip butu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:14:34
| Nuoroda
MONISSS- kurį egzai persilaikei?:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:16:33
| Nuoroda
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:20:23
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:21:21
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:27:00
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:33:15
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:37:13
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** Nepergyvenk, Kaune geriau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:47:01
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** Nepergyvenk, Kaune geriau Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:53:26
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** Nepergyvenk, Kaune geriau Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) Ta prasme ne mieste, mieste tai aisku Vilniui geriau, bet univieras Kaune geresnis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:56:26
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** Nepergyvenk, Kaune geriau Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) Ta prasme ne mieste, mieste tai aisku Vilniui geriau, bet univieras Kaune geresnis Dėl odontologijos studijų tai dar pasiginčyčiau Bet dabar taip liūdna, kad neturiu noro to daryt, reik susitaikyt su likimu (suš*ktu) ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:59:15
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** Nepergyvenk, Kaune geriau Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) Ta prasme ne mieste, mieste tai aisku Vilniui geriau, bet univieras Kaune geresnis Dėl odontologijos studijų tai dar pasiginčyčiau Bet dabar taip liūdna, kad neturiu noro to daryt, reik susitaikyt su likimu (suš*ktu) ;D Nu cmon, pora argumentu be tokiu kad zmoniu maziau VU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:03:06
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** Nepergyvenk, Kaune geriau Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) Ta prasme ne mieste, mieste tai aisku Vilniui geriau, bet univieras Kaune geresnis Dėl odontologijos studijų tai dar pasiginčyčiau Bet dabar taip liūdna, kad neturiu noro to daryt, reik susitaikyt su likimu (suš*ktu) ;D Nu cmon, pora argumentu be tokiu kad zmoniu maziau VU A pameni tą lentelę kur čia buvo įmesta? ;D Vat ją kai paskaičiau, susidarė toks įspūdis, kad Vilniuj kažkaip geriau.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:06:19
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf Ar verta laukti antro turo? O LSMU vf nerasei? Rašiau ir įstojau. O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus? Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** ** Nepergyvenk, Kaune geriau Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) Ta prasme ne mieste, mieste tai aisku Vilniui geriau, bet univieras Kaune geresnis Dėl odontologijos studijų tai dar pasiginčyčiau Bet dabar taip liūdna, kad neturiu noro to daryt, reik susitaikyt su likimu (suš*ktu) ;D Nu cmon, pora argumentu be tokiu kad zmoniu maziau VU A pameni tą lentelę kur čia buvo įmesta? ;D Vat ją kai paskaičiau, susidarė toks įspūdis, kad Vilniuj kažkaip geriau.. Miestas itakoja tavo mastyma... ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:07:32
| Nuoroda
Sveiki! Stai ir as prisijungiu prie odontologu Agne, nustebau kad su tokiu balu neistojai! As su 19.62 dar svajojau, galvojau gal per koki stebukla pasiseks ir balas siemet nukris ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:14:08
| Nuoroda
Beatkit rašė:
Sveiki! Stai ir as prisijungiu prie odontologu Agne, nustebau kad su tokiu balu neistojai! As su 19.62 dar svajojau, galvojau gal per koki stebukla pasiseks ir balas siemet nukris ;D Man nedaug labai pritrūko ir aš irgi nustebau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:31:21
| Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Beatkit rašė:
Sveiki! Stai ir as prisijungiu prie odontologu Agne, nustebau kad su tokiu balu neistojai! As su 19.62 dar svajojau, galvojau gal per koki stebukla pasiseks ir balas siemet nukris ;D Man nedaug labai pritrūko ir aš irgi nustebau. O tai kiek tau pritruko?? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:35:24
| Nuoroda
Beatkit rašė:
Agnė Rykman rašė:
Beatkit rašė:
Sveiki! Stai ir as prisijungiu prie odontologu Agne, nustebau kad su tokiu balu neistojai! As su 19.62 dar svajojau, galvojau gal per koki stebukla pasiseks ir balas siemet nukris ;D Man nedaug labai pritrūko ir aš irgi nustebau. O tai kiek tau pritruko?? Pereinamasis buvo apie 20.12 pagal mane Tai 0.06 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
06:01:53
| Nuoroda
Įstojau į LSMU odontologija vnf, KB 19,28 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:07:33
| Nuoroda
sveiki,
Mano KB=19,bet neistojau nei i vnf LSMU :((( taip tikejaus ,ir aisku nusivyliau...kazin kokie realus sancai antrame etape butu ,ar gauciau mokama vieta |