ODONTOLOGIJA 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-05 09:45:52 | Nuoroda
Ace Of Spades rašė:

odontologu tu dideli pinigai yra pats diziausias mitas - odontologes zodziai. beveik kiekvieno gydytojo alga reiktu padaugint is tam tikro koeficiento, nes kai kurie tiek kisenen gauna, kad net alga pamirsta pasimt :) aisku, nekalbu apie paprastus poliklinikose dirbancius seimos gydytojus. parodykit nors viena odontoga, gaunanti i kisene, visiem ir taip sunku uzmoket jiem :D taigi dar labai abejotina, ar tikrai vidutinis odontologas uzdirba daugiau uz vidutini gydytoja - tavo mociute gyvenanti kaime gali is klisti cia :D
bet nesamone kad sitaip kalba apie pinigus pakrypo. cmon, juk diskutuojam apie vienas garbingiausiu profesiju! :D

True true... Negalima sakyt, kad odontologai neuždirba, bet pirmus 10-15 metų reikės užsidirbt pradiniam kapitalui ir paskui atidirbinėt paskolą. Po to, jau galima mąstyt apie "geresnį" gyvenimą nei gydytojo. Aš gyvenu kaime, kaip ir, tai mano močiutė gydytojai duoda ~20lt už tai, kad išrašo vaistų, nors tą patį padarytų, jei ir neduotų, o kiek tokių senučių yra? Kiek budėjimas ++ duoda?

Gal kas žinot, kiek šiuo metu kainuoja kabineto atidarymas?

Žinutė parašyta: 2011-07-05 10:31:43 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Ace Of Spades rašė:

odontologu tu dideli pinigai yra pats diziausias mitas - odontologes zodziai. beveik kiekvieno gydytojo alga reiktu padaugint is tam tikro koeficiento, nes kai kurie tiek kisenen gauna, kad net alga pamirsta pasimt :) aisku, nekalbu apie paprastus poliklinikose dirbancius seimos gydytojus. parodykit nors viena odontoga, gaunanti i kisene, visiem ir taip sunku uzmoket jiem :D taigi dar labai abejotina, ar tikrai vidutinis odontologas uzdirba daugiau uz vidutini gydytoja - tavo mociute gyvenanti kaime gali is klisti cia :D
bet nesamone kad sitaip kalba apie pinigus pakrypo. cmon, juk diskutuojam apie vienas garbingiausiu profesiju! :D

True true... Negalima sakyt, kad odontologai neuždirba, bet pirmus 10-15 metų reikės užsidirbt pradiniam kapitalui ir paskui atidirbinėt paskolą. Po to, jau galima mąstyt apie "geresnį" gyvenimą nei gydytojo. Aš gyvenu kaime, kaip ir, tai mano močiutė gydytojai duoda ~20lt už tai, kad išrašo vaistų, nors tą patį padarytų, jei ir neduotų, o kiek tokių senučių yra? Kiek budėjimas ++ duoda?

Priklauso nuo miesto,vietos mieste,kokią įrangą naudosi,kokius asistentus priimsi dirbt :) Šiaip gyvenime tavo vietą lemia daug faktorių - gali labai greitai prasimušti,gali dar ilgai sedėti skylėj..:) Tai priklauso ir nuo tavo charakterio..paprastai tie žmonės,kurie mato vien pinigus,nieko gero nepasiekia:)

Šiaip perspektyvų gal ir daugiau gydytojams - užsienis laukia,ypač kai kurių specialybių, išplėstomis rankomis:)Be to reikia mokėti gudrauti:)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 11:28:45 | Nuoroda
KasTu rašė:
AdasLv rašė:
Ace Of Spades rašė:

Priklauso nuo miesto,vietos mieste,kokią įrangą naudosi,kokius asistentus priimsi dirbt :) Šiaip gyvenime tavo vietą lemia daug faktorių - gali labai greitai prasimušti,gali dar ilgai sedėti skylėj..:) Tai priklauso ir nuo tavo charakterio..paprastai tie žmonės,kurie mato vien pinigus,nieko gero nepasiekia:)

Šiaip perspektyvų gal ir daugiau gydytojams - užsienis laukia,ypač kai kurių specialybių, išplėstomis rankomis:)Be to reikia mokėti gudrauti:)

Mane domina vidutinio kabineto kaina - ne geriausio, ne blogiausio, tokio per viduriuką... Tik įranga ir priemonės, neatsižvelgiant į nekilnojamo turto kainas...

Žinutė parašyta: 2011-07-05 12:02:06 | Nuoroda

Na, paatvirausiu as siek tiek :D Mano tevai eme paskola atidarydami savo kabineta , eme puse milijono, pries penkis metus. Dabar paskola jau grazinta :) Turim tris kedes, kabinetas Kaune , geroj vietoj.  Dirbantiems mokama 30proc. nuo viso pelno. 

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-07-05 12:04:58 | Nuoroda
Zuvedra rašė:

Na, paatvirausiu as siek tiek :D Mano tevai eme paskola atidarydami savo kabineta , eme puse milijono, pries penkis metus. Dabar paskola jau grazinta :) Turim tris kedes, kabinetas Kaune , geroj vietoj.  Dirbantiems mokama 30proc. nuo viso pelno. 

per penkis metus grąžino pusę milijono? ar aš blogai supratau..

Žinutė parašyta: 2011-07-05 12:07:28 | Nuoroda
Queen rašė:
Zuvedra rašė:

Taip, grazino :) Turbut neitikima :D Dabar nepamenu, bet dar seneliai kazkiek pinigeliu pridejo, bet esme, manau, nesikeicia.

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-05 12:12:35 | Nuoroda
Zuvedra rašė:
Queen rašė:
Zuvedra rašė:

Taip, grazino :) Turbut neitikima :D Dabar nepamenu, bet dar seneliai kazkiek pinigeliu pridejo, bet esme, manau, nesikeicia.

na aisku, klausyk ,o gal gali papasakot apie tas erasmus programas į užsienį? kokios galimybės ten išvažiuoti ir kaip jie atrenka studentus?

Žinutė parašyta: 2011-07-05 12:16:29 | Nuoroda
Queen rašė:
Zuvedra rašė:
Queen rašė:
Zuvedra rašė:

na aisku, klausyk ,o gal gali papasakot apie tas erasmus programas į užsienį? kokios galimybės ten išvažiuoti ir kaip jie atrenka studentus?

trc.lsmuni.lt/lt/mvg-erasmus/studentu-mobilumas/praktiku-mobilumas/

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-05 15:00:01 | Nuoroda
Zuvedra rašė:

Kaip su ta pelno marža? :D Kiek ieškojau apie 30%, bet skaičiukais kiek čia išeina?

Kokios galimybės susirasti praktiką po 5 metų studijų?

Kiek to jauno, žalio odontologo gali siekti?

Žinutė parašyta: 2011-07-05 17:52:19 | Nuoroda

Sveiki ,

kiek siemet priima i VU vf odontologija? su konkursiniu balu 20.06 imanoma pakliuti per plauka?

Kiek praeitais metais konkurisinis balas buvo VU vf odontologija? kaip manot, kiek kils siais?:)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 18:28:18 | Nuoroda
daydream1 rašė:

Sveiki ,

kiek siemet priima i VU vf odontologija? su konkursiniu balu 20.06 imanoma pakliuti per plauka?

Kiek praeitais metais konkurisinis balas buvo VU vf odontologija? kaip manot, kiek kils siais?:)

Turėtum. Regis, 19.86...

Žinutė parašyta: 2011-07-05 18:30:01 | Nuoroda
daydream1 rašė:

Sveiki ,

Prognozuojama,kad šiais metais bus panašiai kaip ir 2009,o 2009 buvo 20,12 berods:) Aš tai manau kad bus koks 20..ir būsim kolegos:)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 21:06:32 | Nuoroda
KasTu rašė:
daydream1 rašė:

Sveiki ,

Prognozuojama,kad šiais metais bus panašiai kaip ir 2009,o 2009 buvo 20,12 berods:) Aš tai manau kad bus koks 20..ir būsim kolegos:)

Jap,tuomet butume kolegos,butu jega :D

Žinutė parašyta: 2011-07-05 21:54:22 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Zuvedra rašė:

Kaip su ta pelno marža? :D Kiek ieškojau apie 30%, bet skaičiukais kiek čia išeina?

Kokios galimybės susirasti praktiką po 5 metų studijų?

Kiek to jauno, žalio odontologo gali siekti?

UP

Žinutė parašyta: 2011-07-06 02:11:13 | Nuoroda

jei kam idomu...

kmu of baigiau 2008m, ir nors turiu giminiu odontologu, bet lt nepasilikau.. diskusija kiek uzdirba snd odontologas yra santykinis dalykas, ziurint su kuo lyginsi ir kokios gyvenimo kokybes sieki.. perspektyvos lt yra labai miglotos, nes odontologija pasaulyje yra labai pazengusi o didzioji dalis lietuviu negali sau leisti tu brangiuju paslaugu, kurios ir sukrauna turtus gydytojui.. aisku pragyvent tai pragyvensit, nes lt beveik nieks nemoka tikruju mokesciu ir visi veda juoda apskaita, todel kad ir vidutinis pelnas, bet jo nesidalinsit su valstybe.. as pvz. dirbu uzsienyje, cia nera atlyginimo vokelyje ar "BE KASOS KVITO" bet  atlyginimas irgi nelietuviskas/  visu svarbiausia yra megti darba; zinokit apie 30 proc pacientu burnos smirdancios, like 69 labai smirdancios. bet jei sis faktas jusu neatbaido ir visa likusi gyvenima pasiryze traukti,plombuoti, slifuoti, implantuoti, protezuoti, ir t.t tai drasiai GO FOR IT. kmu diplomas galioja EU, reik tik kalba moket, keli menesiai formalumu ir jus jau uk, olandijoj, vokietijoj, norvegijoj, net izraelyje( cia reik papildomo egzo)... vvariantu daug.. kmu ortopedijos katedroj man deste gerb docentas Gleiznys( super geras ir prikolnas destytojas!!), tai jis pasake auksine fraze ( berods paskutiniam kurse, kai visis dreba del diplomu ir ateities) odontologu yra daug, bet geru odontologu visada truksta!

Žinutė parašyta: 2011-07-06 11:19:24 | Nuoroda

Sveiki:)

Tikiuosi prisijungti prie odontologų..:)

Žinutė parašyta: 2011-07-06 11:26:17 | Nuoroda
2iuku rašė:

jei kam idomu...

Idomu kokios algos mazdaug gali tiketis katik baiges odontologas uzsienyje ir lietuvoje (i rankas)? Kazkas jau cia to klause bet dar niekas neatsake.

• Biologija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2011-07-06 12:10:45 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
2iuku rašė:

jei kam idomu...

Idomu kokios algos mazdaug gali tiketis katik baiges odontologas uzsienyje ir lietuvoje (i rankas)? Kazkas jau cia to klause bet dar niekas neatsake.

Taip... Ir niekas neatsako, kokios galimybės gaut prakeiktą praktiką :(

Žinutė parašyta: 2011-07-06 12:50:57 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Ighnaz rašė:
2iuku rašė:

jei kam idomu...

Taip... Ir niekas neatsako, kokios galimybės gaut prakeiktą praktiką :(

Praktikos gavimo tikimybe - grynai pasisekimo reikalas, arba pasiseka rasti kazkur, arba ne :) Na, zinoma, jei turi pazistamu, tai tada jokiu problems :)

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-06 12:52:14 | Nuoroda

Apie tikslias algas praktikantu nelabai domejausi. Paklausiu tevu, kai gris is atostogu, nes turim du praktikantus berniukus :)

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą