Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
10:45:57
| Nuoroda
Ar yra planuojanciu cia stoti? Kokias egzaminu rezultatais bandysit istoti? Gal atsirastu jau studijuojanciu arba net baigusiu studentu, kurie papasakotu apie studijas placiau? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:47:49
| Nuoroda
Aš planuoju, tiksliau labai noriu čia studijuot. Mano KB 17.98 - žemas, bet vilties turiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:00:01
| Nuoroda
taiptaip rašė:
Aš planuoju, tiksliau labai noriu čia studijuot. Mano KB 17.98 - žemas, bet vilties turiu Nepasakyciau, kad labai zemas balas pernai paskutinio istojusio i vf vieta balas buvo 16,92 |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:03:50
| Nuoroda
Neilla rašė:
taiptaip rašė:
Aš planuoju, tiksliau labai noriu čia studijuot. Mano KB 17.98 - žemas, bet vilties turiu Nepasakyciau, kad labai zemas balas pernai paskutinio istojusio i vf vieta balas buvo 16,92 bet tai turbūt įstojo per tą paskutinį etapą... o aš taip bijau rizikuot. jei per antrą neįstosiu, tai jau nebebandysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:04:18
| Nuoroda
o koks tavo KB? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:16:35
| Nuoroda
Aš taip pat ketinu čia. Rašiau trečiu numeriu, bet vis mąstau, galbūt verta rašyt pirmu. Svajoju apie ekonomiką, tačiau Kaune. Todėl vis dvejoju tarp KTU ir VDU Galbūt kas nors padėtų apsispręsti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:22:37
| Nuoroda
Devilish rašė:
Aš taip pat ketinu čia. Rašiau trečiu numeriu, bet vis mąstau, galbūt verta rašyt pirmu. Svajoju apie ekonomiką, tačiau Kaune. Todėl vis dvejoju tarp KTU ir VDU Galbūt kas nors padėtų apsispręsti? as ir kaune bandysiu tai pirma rasiau Vilniaus unversiteta tik Kauno fakulteta |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:26:35
| Nuoroda
Aš ir apie VU KHF ekonomiką galvojau, bet...nežinia kodėl - netraukia. Rašiau ten kultūros vadybą. Tačiau taip pat abejoju... D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:28:28
| Nuoroda
Oj, nespėjau Tai va. Dėl bendrikų labai abejoju... Kiek girdėjau nemažai VU KHF studentų turi kituose bendrabučiuose gyvent... Tai va. O kadangi mane baugina visa ši tvarka, vis nenusprendžiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
10:39:22
| Nuoroda
taiptaip rašė:
o koks tavo KB? Nu va dar laukiu istorijos egzamino ivertinimo, bet preliminariai bus apie 17,5 |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
10:42:19
| Nuoroda
taiptaip rašė:
Neilla rašė:
taiptaip rašė:
Aš planuoju, tiksliau labai noriu čia studijuot. Mano KB 17.98 - žemas, bet vilties turiu Nepasakyciau, kad labai zemas balas pernai paskutinio istojusio i vf vieta balas buvo 16,92 bet tai turbūt įstojo per tą paskutinį etapą... o aš taip bijau rizikuot. jei per antrą neįstosiu, tai jau nebebandysiu As truputuka nesuprantu Jei as per pirma stojimu etapa neistosiu i vf vieta VDU ekonomika, tai jau per antra ir dar kiek ten ju buna, tai daugiau nebegalesiu bandyti stoti? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
10:45:12
| Nuoroda
Devilish rašė:
Aš taip pat ketinu čia. Rašiau trečiu numeriu, bet vis mąstau, galbūt verta rašyt pirmu. Svajoju apie ekonomiką, tačiau Kaune. Todėl vis dvejoju tarp KTU ir VDU Galbūt kas nors padėtų apsispręsti? Mano irgi svajone ekonomika Bet kadangi nelabai pasiseke su egzaminais, o kiek zinau i VDU lengviau istoti, tai tik cia ir bandysiu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
11:32:27
| Nuoroda
Neilla rašė:
taiptaip rašė:
Neilla rašė:
taiptaip rašė:
Aš planuoju, tiksliau labai noriu čia studijuot. Mano KB 17.98 - žemas, bet vilties turiu Nepasakyciau, kad labai zemas balas pernai paskutinio istojusio i vf vieta balas buvo 16,92 bet tai turbūt įstojo per tą paskutinį etapą... o aš taip bijau rizikuot. jei per antrą neįstosiu, tai jau nebebandysiu As truputuka nesuprantu Jei as per pirma stojimu etapa neistosiu i vf vieta VDU ekonomika, tai jau per antra ir dar kiek ten ju buna, tai daugiau nebegalesiu bandyti stoti? gali gali, bet negali būti užtikrinta, kad dar liks laisvų vietų. aš va vis tikiuos, kad tie visi šūstrieji, su 19 ir dideniu KB subėgs į ISM ar VU ar dar kur nors ir kaip nors pateksiu į VDU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
11:47:33
| Nuoroda
taiptaip rašė:
Neilla rašė:
taiptaip rašė:
Neilla rašė:
taiptaip rašė:
Aš planuoju, tiksliau labai noriu čia studijuot. Mano KB 17.98 - žemas, bet vilties turiu Nepasakyciau, kad labai zemas balas pernai paskutinio istojusio i vf vieta balas buvo 16,92 bet tai turbūt įstojo per tą paskutinį etapą... o aš taip bijau rizikuot. jei per antrą neįstosiu, tai jau nebebandysiu As truputuka nesuprantu Jei as per pirma stojimu etapa neistosiu i vf vieta VDU ekonomika, tai jau per antra ir dar kiek ten ju buna, tai daugiau nebegalesiu bandyti stoti? gali gali, bet negali būti užtikrinta, kad dar liks laisvų vietų. aš va vis tikiuos, kad tie visi šūstrieji, su 19 ir dideniu KB subėgs į ISM ar VU ar dar kur nors ir kaip nors pateksiu į VDU. Joo, mano tikslas toks pats |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
13:29:18
| Nuoroda
Devilish rašė:
Oj, nespėjau Tai va. Dėl bendrikų labai abejoju... Kiek girdėjau nemažai VU KHF studentų turi kituose bendrabučiuose gyvent... Tai va. O kadangi mane baugina visa ši tvarka, vis nenusprendžiu ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
15:29:34
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
Devilish rašė:
Oj, nespėjau Tai va. Dėl bendrikų labai abejoju... Kiek girdėjau nemažai VU KHF studentų turi kituose bendrabučiuose gyvent... Tai va. O kadangi mane baugina visa ši tvarka, vis nenusprendžiu ;D Nesijuok, Ži. Geriau patark ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
16:09:32
| Nuoroda
Devilish rašė:
PA_svajok rašė:
Devilish rašė:
Oj, nespėjau Tai va. Dėl bendrikų labai abejoju... Kiek girdėjau nemažai VU KHF studentų turi kituose bendrabučiuose gyvent... Tai va. O kadangi mane baugina visa ši tvarka, vis nenusprendžiu ;D Nesijuok, Ži. Geriau patark ;DD KTU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
21:48:50
| Nuoroda
Aš taip pat norėčiau čia ekonomiką studijuot.. Gal žinote kokių gerų/blogų atsiliepimų apie šį VDU fakultetą? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
21:11:26
| Nuoroda
ekonomika vdune pakankamai geras variantas kas nori ne tik mokytis bet ir seip laisvo laiko gyvenime tureti Destytojai pakankamai geranoriski. Dar didelis labai pliusas kad lankomumas nebutinas o jei pries atsiskaitymus pasimokini ir pazymiai neblogi buna zodziu, studentai ten gyvena neblogai o perspektyvos kaip ir visur )) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
00:17:23
| Nuoroda
Gal kursiokai būsim, aš irgi įrašiau po ISM Balas mažas bus ISM'e, tai tikriausiai pateksiu čia |
|
|