Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:49:17
| Nuoroda
reikia rašė:
Nuuu, kas įstojot į transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą? :D Aš! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:49:45
| Nuoroda
Sampaulija rašė:
Justuuute rašė:
*..Indre..* rašė:
sv3cias rašė:
Gal kas istojot i sita nauja specialybe: TAIKOMOJI STATISTIKA IR EKONOMETRIJA ? Noreciau suzinot ar norinciu studijuot daug gal net neverta studijuot, nes palyginus i VF vieta patekau su vdutiniu konkursiniu balu? as istojau Aš taip pat įstojau Aš irgi įstojau ;] Kokie konkursiniai balai jūsų? Mano 17.28 O Tavo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:59:43
| Nuoroda
Edvinas7 rašė:
reikia rašė:
Nuuu, kas įstojot į transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą? :D Aš!
Tai būsim kolegos! :D
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:04:07
| Nuoroda
Aš įstojau į Statybos inžineriją. Būtų įdomu susipažint su būsimais grupiokais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:08:46
| Nuoroda
reikia rašė:
Edvinas7 rašė:
reikia rašė:
ooo.. Kristina transporto inžinėrinė ekonomika ir vadyba laukia mūsų jau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:13:48
| Nuoroda
AnJay rašė:
reikia rašė:
Edvinas7 rašė:
reikia rašė:
ooo.. Kristina transporto inžinėrinė ekonomika ir vadyba laukia mūsų jau O mes laukiam jos!!:D vaziuosit i fuxu stovykla?? :):)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:17:50
| Nuoroda
na tikriausiai dar reikia iš pradžių nuvaryt pasirašyti dokumentus ;DDD nuotrauką pasidaryt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:20:32
| Nuoroda
AnJay rašė:
na tikriausiai dar reikia iš pradžių nuvaryt pasirašyti dokumentus ;DDD nuotrauką pasidaryt. aš rytoj važiuosiu dokumentų pasirašyt o reiks iškast kokią nuotrauką seną, nes tyngiu eit pasidaryt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:20:58
| Nuoroda
Marius22 rašė:
Sveiki, kas i pastatu energetika istojot? Aš |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:28:24
| Nuoroda
sveiki:D sugalvojau ir aš paieškoti būsimų pažįstamų:D gal kas į Inžinerinę architekūrą?:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:28:58
| Nuoroda
architektūros inžineriją* |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:33:49
| Nuoroda
FEEL GOOD!!! www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:45:52
| Nuoroda
Justuuute rašė:
Sampaulija rašė:
Justuuute rašė:
*..Indre..* rašė:
sv3cias rašė:
Gal kas istojot i sita nauja specialybe: TAIKOMOJI STATISTIKA IR EKONOMETRIJA ? Noreciau suzinot ar norinciu studijuot daug gal net neverta studijuot, nes palyginus i VF vieta patekau su vdutiniu konkursiniu balu? as istojau Aš taip pat įstojau Aš irgi įstojau ;] Kokie konkursiniai balai jūsų? Mano 17.28 O Tavo?
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:47:11
| Nuoroda
mano 17.58 i taikomaja statistika ir ekonometrija |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:00:23
| Nuoroda
Kamilem rašė:
ei o gal zinot kaip su fuxu stovykla buna, ar ten visi vgtu pirmakursiai vaziuoja, ar pagal specialybes? )) Ne visas fakultetas tikrai Šiemet mes (Transporto ižinerijos fakuletas) darome fuxiukų stovyklą su Mechanikos fakultetu planuojame imti 70 jūsų Iškart įėjus į centrinius rūmus galite prieiti prie savo fakulteto staliuko ir užsiregistruoti, o paskui jau jei bus virš 70 norinčių žinoma teks atrinkti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:02:34
| Nuoroda
Likaa rašė:
Kamilem rašė:
ei o gal zinot kaip su fuxu stovykla buna, ar ten visi vgtu pirmakursiai vaziuoja, ar pagal specialybes? )) Ne visas fakultetas tikrai Šiemet mes (Transporto ižinerijos fakuletas) darome fuxiukų stovyklą su Mechanikos fakultetu planuojame imti 70 jūsų Iškart įėjus į centrinius rūmus galite prieiti prie savo fakulteto staliuko ir užsiregistruoti, o paskui jau jei bus virš 70 norinčių žinoma teks atrinkti O kada vyksta tos stovyklos? Aš išvykstu iš Lietuvos trumpam laikui, bet norėčiau ten dalyvaut. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:07:15
| Nuoroda
Edvinas7 rašė:
Likaa rašė:
Kamilem rašė:
ei o gal zinot kaip su fuxu stovykla buna, ar ten visi vgtu pirmakursiai vaziuoja, ar pagal specialybes? )) Ne visas fakultetas tikrai Šiemet mes (Transporto ižinerijos fakuletas) darome fuxiukų stovyklą su Mechanikos fakultetu planuojame imti 70 jūsų Iškart įėjus į centrinius rūmus galite prieiti prie savo fakulteto staliuko ir užsiregistruoti, o paskui jau jei bus virš 70 norinčių žinoma teks atrinkti O kada vyksta tos stovyklos? Aš išvykstu iš Lietuvos trumpam laikui, bet norėčiau ten dalyvaut. Rugpjūčio 10-12d. Kas galit tikrai rašykites ir dalyvaukit, nes bus `OOOSOM` |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:10:42
| Nuoroda
Likaa rašė:
Edvinas7 rašė:
Likaa rašė:
Kamilem rašė:
ei o gal zinot kaip su fuxu stovykla buna, ar ten visi vgtu pirmakursiai vaziuoja, ar pagal specialybes? )) Ne visas fakultetas tikrai Šiemet mes (Transporto ižinerijos fakuletas) darome fuxiukų stovyklą su Mechanikos fakultetu planuojame imti 70 jūsų Iškart įėjus į centrinius rūmus galite prieiti prie savo fakulteto staliuko ir užsiregistruoti, o paskui jau jei bus virš 70 norinčių žinoma teks atrinkti O kada vyksta tos stovyklos? Aš išvykstu iš Lietuvos trumpam laikui, bet norėčiau ten dalyvaut. Rugpjūčio 10-12d. Kas galit tikrai rašykites ir dalyvaukit, nes bus `OOOSOM` Beje turėjau omeny mūsų, kitų fakultetų kitom dienom
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:28:25
| Nuoroda
Likaa rašė:
Likaa rašė:
Edvinas7 rašė:
Likaa rašė:
Kamilem rašė:
ei o gal zinot kaip su fuxu stovykla buna, ar ten visi vgtu pirmakursiai vaziuoja, ar pagal specialybes? )) Ne visas fakultetas tikrai Šiemet mes (Transporto ižinerijos fakuletas) darome fuxiukų stovyklą su Mechanikos fakultetu planuojame imti 70 jūsų Iškart įėjus į centrinius rūmus galite prieiti prie savo fakulteto staliuko ir užsiregistruoti, o paskui jau jei bus virš 70 norinčių žinoma teks atrinkti O kada vyksta tos stovyklos? Aš išvykstu iš Lietuvos trumpam laikui, bet norėčiau ten dalyvaut. Rugpjūčio 10-12d. Kas galit tikrai rašykites ir dalyvaukit, nes bus `OOOSOM` Beje turėjau omeny mūsų, kitų fakultetų kitom dienom
Šaunu, būtinai registruosiuos Beje, turiu vieną juokingą klausimą. Nuo kelintos valandos ryto pradeda dirbti VGTU? Noriu rytoj važiuot ~9h ryto, bet bijau, kad gali būt per anksti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:44:09
| Nuoroda
R@minta. rašė:
O ar atsiras nekilnojamo turto vadybininkų?:)
gal gali atskleist jei nesunku savo bala? nes planavau cia parashyt |