Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:37:02
| Nuoroda
Sveiki, ar yra norinčių studijuoti VPU (LEU)? Kokią specialybę? Pažinkimės! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:40:06
| Nuoroda
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:08:13
| Nuoroda
noriu į lietuvių kalbą, bet dabar pasiskaičiau daug forumų, tai galvoju, ar aš ten įstosiu išvis kur gyvensi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:18:53
| Nuoroda
violke rašė:
noriu į lietuvių kalbą, bet dabar pasiskaičiau daug forumų, tai galvoju, ar aš ten įstosiu išvis kur gyvensi? Aišku,kad įstosi Na bandysiu į bendrabutį, o tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:20:57
| Nuoroda
Laba, laba. Galbūt būsima anglų filologė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:34:36
| Nuoroda
Galbut busima istorijos mokytoja |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:50:26
| Nuoroda
wuhu, kiek daug mokytojyčių Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
13:42:59
| Nuoroda
Labas;) Galbūt būsima pradinių klasių mokytoja;D
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
17:31:08
| Nuoroda
violke rašė:
wuhu, kiek daug mokytojyčių Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį Gal kartais ten pat gyvensim;DDD Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
19:51:39
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
wuhu, kiek daug mokytojyčių Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį Gal kartais ten pat gyvensim;DDD Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau? Minimum gyvensim tame pačiame pastate
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
20:26:03
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
wuhu, kiek daug mokytojyčių Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį Gal kartais ten pat gyvensim;DDD Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau? Minimum gyvensim tame pačiame pastate
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai Pradžiai užteks ir vieno pastato;DDD O kur tu laikei? VPU? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
20:44:22
| Nuoroda
ooo, keičia pavadinimą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:09:48
| Nuoroda
Realiai tai nenorėjau į LEU stot, bet atsargai užpildžiau paskutinę vietą, nes laisva buvo. O po motyvacinio pakeičiau nuomonę ir iš 12 vietos vpu anglų filologiją perrašiau į 3. Visai man ten patiko. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:24:33
| Nuoroda
Aš dar svarstymuos kurį univerą rinktis, bet prieš jus greičiausiai būsimas geografijos mokytojas. |
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:38:03
| Nuoroda
Malonu susipažinti, būsimi pedagogai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:38:26
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Aš dar svarstymuos kurį univerą rinktis, bet prieš jus greičiausiai būsimas geografijos mokytojas. Mąsčiau, mąsčiau ir aš apie tai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:00:09
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai Pradžiai užteks ir vieno pastato;DDD O kur tu laikei? VPU? būna kiti ir nepasidalina Aš tuo metu Klaipėdoje buvau, tai ten ir laikiau, smagūs buvo komisijos nariai, du vyriškiai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:01:03
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Aš dar svarstymuos kurį univerą rinktis, bet prieš jus greičiausiai būsimas geografijos mokytojas. Ooo, ir vaikinukų šiek tiek užderėjo |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:03:39
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Realiai tai nenorėjau į LEU stot, bet atsargai užpildžiau paskutinę vietą, nes laisva buvo. O po motyvacinio pakeičiau nuomonę ir iš 12 vietos vpu anglų filologiją perrašiau į 3. Visai man ten patiko. reikia dairytis savo interesų, o ne kitų |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:05:19
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai Pradžiai užteks ir vieno pastato;DDD O kur tu laikei? VPU? būna kiti ir nepasidalina Aš tuo metu Klaipėdoje buvau, tai ten ir laikiau, smagūs buvo komisijos nariai, du vyriškiai Aš VPU P.S. Kaip nors tilpsim |
|
|