Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:07:21
| Nuoroda
Hm Greta rašė:
Labas;) Galbūt būsima pradinių klasių mokytoja;D
Sveiki o gal ir kursiokės būsim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
07:53:54
| Nuoroda
dussy rašė:
Hm Greta rašė:
Sveiki o gal ir kursiokės būsim Būtų labai malonu;) į kokius universitetuspildei prašymą?:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
08:29:14
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? koks Tavo stojamasis ? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
09:53:18
| Nuoroda
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? koks Tavo stojamasis ? :) Na jeigu pedagoginis rinksis tarp istorijos/ anglų egzaminų ir ims geresnį tai bus 18,16, o jeigu ims tik anglų, o istorijos metinį tada 17,06 lyg O tavo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
11:18:41
| Nuoroda
Visgi, spėju, kad būsiu LEU studentė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
13:07:57
| Nuoroda
Tikrai studijuosiu LEU!:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
13:19:46
| Nuoroda
Bandysiu tapti soc. pedagoge |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:09:41
| Nuoroda
Po truputuką vis daugiau pedagogų atsiranda. Tik kažkaip skūpiai vaikinukų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:22:06
| Nuoroda
Sveiki Aš tikiuosi būt istorijos mokytoja |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:36:54
| Nuoroda
Hi as tikiuosi istoti i anglu filologijos pedagogika irgi butent ta diena kai laikiau motyvacini testa apsiziurejau ir man labai patiko LEU :) labai noreciau istot:) o kaip bus-matysim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
16:35:11
| Nuoroda
Daina rašė:
Hi as tikiuosi istoti i anglu filologijos pedagogika irgi butent ta diena kai laikiau motyvacini testa apsiziurejau ir man labai patiko LEU :) labai noreciau istot:) o kaip bus-matysim O kada laikei? Koks kb tavo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
18:01:36
| Nuoroda
Hm Greta rašė:
dussy rašė:
Hm Greta rašė:
Sveiki o gal ir kursiokės būsim Būtų labai malonu;) į kokius universitetuspildei prašymą?:) ;) į LEU, ŠU, KU, dar Vilniaus kolegiją |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:57:59
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? koks Tavo stojamasis ? :) Na jeigu pedagoginis rinksis tarp istorijos/ anglų egzaminų ir ims geresnį tai bus 18,16, o jeigu ims tik anglų, o istorijos metinį tada 17,06 lyg O tavo? ima geresni jie visada 16,06 kai lyg |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
20:04:16
| Nuoroda
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? koks Tavo stojamasis ? :) Na jeigu pedagoginis rinksis tarp istorijos/ anglų egzaminų ir ims geresnį tai bus 18,16, o jeigu ims tik anglų, o istorijos metinį tada 17,06 lyg O tavo? ima geresni jie visada 16,06 kai lyg Bet tu čia be motyvaciniu ar su? Tačiau kai balų skaičiuoklėj, tai čia pasirinkimo nėra- griežtai anglų. Na bet viltis- durnių motina, viliuosi,kad ims istorija. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
23:06:33
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? koks Tavo stojamasis ? :) Na jeigu pedagoginis rinksis tarp istorijos/ anglų egzaminų ir ims geresnį tai bus 18,16, o jeigu ims tik anglų, o istorijos metinį tada 17,06 lyg O tavo? ima geresni jie visada 16,06 kai lyg Bet tu čia be motyvaciniu ar su? Tačiau kai balų skaičiuoklėj, tai čia pasirinkimo nėra- griežtai anglų. Na bet viltis- durnių motina, viliuosi,kad ims istorija. su.. paziurek gi i balus mano. nebeturiu vilties as i psicho istot. bet viltis, kaip ir sakei - durniu motina. : ) tu lamoj paskaiciuok, cia studijos.lt skaiciuokle pasenus. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-08
23:56:20
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Po truputuką vis daugiau pedagogų atsiranda. Tik kažkaip skūpiai vaikinukų Kiek matau, tai aš čia viens toks po lkol kas. |
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:20:32
| Nuoroda
ooo, užderėjo studentų smagu, o dar smagiau bus, kada jau studijuosim.. beje, ar tikra iliepos 26-27d. žinosime ar įstojome? Ar tai bus rugpjūčio 1d.? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
11:21:10
| Nuoroda
Durniaiiiii, neikit i pedagogika :D :D mano visa gimine mokytojai ir as zinau kas ten per kancia su imbicilais dirbt :D gryztat namo 5 valanda, pavalgot, tuomet 3 valandas taisot darbus, 2 valandas rasot teminius planus, suvestines, pasiekimu analizes ir kitas nesamones |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
12:29:25
| Nuoroda
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? koks Tavo stojamasis ? :) Na jeigu pedagoginis rinksis tarp istorijos/ anglų egzaminų ir ims geresnį tai bus 18,16, o jeigu ims tik anglų, o istorijos metinį tada 17,06 lyg O tavo? ima geresni jie visada 16,06 kai lyg Bet tu čia be motyvaciniu ar su? Tačiau kai balų skaičiuoklėj, tai čia pasirinkimo nėra- griežtai anglų. Na bet viltis- durnių motina, viliuosi,kad ims istorija. su.. paziurek gi i balus mano. nebeturiu vilties as i psicho istot. bet viltis, kaip ir sakei - durniu motina. : ) tu lamoj paskaiciuok, cia studijos.lt skaiciuokle pasenus. Oj lamboj, tai mano labai aukštas balas, 21 gal su trupučiu;DDD gal aš pasitikėsiu šita skaičiuokle;DD O dėl įstojimo- jei labai norėsi į čia, tai tikrai įstosi, jei ne per pirmą, tai per antrą ar trečia stojimus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
12:30:00
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Po truputuką vis daugiau pedagogų atsiranda. Tik kažkaip skūpiai vaikinukų Kiek matau, tai aš čia viens toks po lkol kas. Pagerbtas tarp moterų. Dabar mes tave mylėsim ir saugosim;DDDDDDDD |
|
|