Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:37:02
| Nuoroda
Sveiki, ar yra norinčių studijuoti VPU (LEU)? Kokią specialybę? Pažinkimės! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:40:06
| Nuoroda
Laba laba;D Na gal ir būsimi pedagogai, laikas parodys;DD O šiaip tau bandysiu stot į psichologiją, o pati kur? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:08:13
| Nuoroda
noriu į lietuvių kalbą, bet dabar pasiskaičiau daug forumų, tai galvoju, ar aš ten įstosiu išvis tikėkimės! kur gyvensi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:18:53
| Nuoroda
violke rašė:
noriu į lietuvių kalbą, bet dabar pasiskaičiau daug forumų, tai galvoju, ar aš ten įstosiu išvis tikėkimės! kur gyvensi? Aišku,kad įstosi Na bandysiu į bendrabutį, o tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:20:57
| Nuoroda
Laba, laba. Galbūt būsima anglų filologė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:34:36
| Nuoroda
Galbut busima istorijos mokytoja D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:50:26
| Nuoroda
wuhu, kiek daug mokytojyčių )) Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
13:42:59
| Nuoroda
Labas;) Galbūt būsima pradinių klasių mokytoja;D
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
17:31:08
| Nuoroda
violke rašė:
wuhu, kiek daug mokytojyčių )) Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį Gal kartais ten pat gyvensim;DDD Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
19:51:39
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
wuhu, kiek daug mokytojyčių )) Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį Gal kartais ten pat gyvensim;DDD Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau? Minimum gyvensim tame pačiame pastate
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai )) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
20:26:03
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
wuhu, kiek daug mokytojyčių )) Kaip sekėsi stojamieji? to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį Gal kartais ten pat gyvensim;DDD Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau? Minimum gyvensim tame pačiame pastate
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai )) Pradžiai užteks ir vieno pastato;DDD O kur tu laikei? VPU? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
20:44:22
| Nuoroda
ooo, keičia pavadinimą gal pagaliau liaudis nebevadins Viešnamiu Prie Upės:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:09:48
| Nuoroda
Realiai tai nenorėjau į LEU stot, bet atsargai užpildžiau paskutinę vietą, nes laisva buvo. O po motyvacinio pakeičiau nuomonę ir iš 12 vietos vpu anglų filologiją perrašiau į 3. Visai man ten patiko. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:24:33
| Nuoroda
Aš dar svarstymuos kurį univerą rinktis, bet prieš jus greičiausiai būsimas geografijos mokytojas. |
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:38:03
| Nuoroda
Malonu susipažinti, būsimi pedagogai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
21:38:26
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Aš dar svarstymuos kurį univerą rinktis, bet prieš jus greičiausiai būsimas geografijos mokytojas. Mąsčiau, mąsčiau ir aš apie tai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:00:09
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai )) Pradžiai užteks ir vieno pastato;DDD O kur tu laikei? VPU? būna kiti ir nepasidalina Aš tuo metu Klaipėdoje buvau, tai ten ir laikiau, smagūs buvo komisijos nariai, du vyriškiai kur pati laikei? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:01:03
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Aš dar svarstymuos kurį univerą rinktis, bet prieš jus greičiausiai būsimas geografijos mokytojas. Ooo, ir vaikinukų šiek tiek užderėjo |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:03:39
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Realiai tai nenorėjau į LEU stot, bet atsargai užpildžiau paskutinę vietą, nes laisva buvo. O po motyvacinio pakeičiau nuomonę ir iš 12 vietos vpu anglų filologiją perrašiau į 3. Visai man ten patiko. reikia dairytis savo interesų, o ne kitų labai daug skirtingų nuomonių yra apie universitetus, taip pat, kaip ir daug skirtingų žmonių. Daug kas priklauso ne tik nuo universiteto, bet ir nuo paties savęs |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:05:19
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai )) Pradžiai užteks ir vieno pastato;DDD O kur tu laikei? VPU? būna kiti ir nepasidalina Aš tuo metu Klaipėdoje buvau, tai ten ir laikiau, smagūs buvo komisijos nariai, du vyriškiai kur pati laikei? Aš VPU Pas mane dvi moterys buvo;DD P.S. Kaip nors tilpsim |
|
|