Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-17
12:11:19
| Nuoroda
vaidassab rašė:
gau per ausi ir greit baigsis visi kietumai;DDD p.s. cia neitema! saika gal zinot kokiam univere ar kolegijoj yra RENGINIU ORGANIZAVIMAS ir kokiu egzu reikia norint istot? Tai čia gal kultūros vadyba tiktų. VU Kauno humanitarinis fakultetas. Matkė: 0,4 |
Žinutė parašyta:
2011-07-17
12:15:10
| Nuoroda
vaidassab rašė:
gau per ausi ir greit baigsis visi kietumai;DDD p.s. cia neitema! saika gal zinot kokiam univere ar kolegijoj yra RENGINIU ORGANIZAVIMAS ir kokiu egzu reikia norint istot? Jau kūno kultūrą iškeiti? |
Žinutė parašyta:
2011-07-17
17:56:34
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
nu as dar galvoju ka rasyt i 1vieni vpu ar lkka, nes i abu istosiu i vf... tai cia baisuline dilema, nors kolkas palikes 1vietoj vpu VPU merginos fainesnės bus(kaip matai) ;DD faktas.cia rimtai,man atrodo ten chebra draugiskesne nei pvz VU :) Na visokių yra ir bus,kaip ir visur Man asmeniškai atrodo kad VU studentai truputį labai gan laiko save aukštesniais už kitus, ale susireikšminę per daug matai.. vo čia VPU(LEU) kaip žiūriu paprastesni žmonės susirenka labiau. as irgi taip manau |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
18:51:10
| Nuoroda
Gal dar pasikeisim kai įstosim ir tada "pasikelsim";DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
18:55:52
| Nuoroda
leu leu leu ;DDDD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
21:02:17
| Nuoroda
vaidassab rašė:
gau per ausi ir greit baigsis visi kietumai;DDD p.s. cia neitema! saika gal zinot kokiam univere ar kolegijoj yra RENGINIU ORGANIZAVIMAS ir kokiu egzu reikia norint istot? pernai vienas pažįstamas į panašią specialybę ŠU įstojo, bet nežinau tiksliai egzų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
08:21:00
| Nuoroda
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
11:04:46
| Nuoroda
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:30:34
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju čia taip :D :D |
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:51:55
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju čia taip :D :D Sakai?;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
15:06:44
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju čia taip :D :D Sakai?;DD nea tik spėju |
Žinutė parašyta:
2011-07-18
15:43:08
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
vaidassab rašė:
aciu uz info visiems;] bus matyt kaip kas kai istosiu kazkur;] dar cj kad eisiu lankyt masazu kursu kad diploma dauciau ir galesiu karstutes masazuot;DD Arba kokius 70-dešimtmečius senukus;DDD Ir tai geriausiu atveju čia taip :D :D Sakai?;DD nea tik spėju Aišku,aišku;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
01:28:05
| Nuoroda
o tai visų fakultetų studentai juk negyvena viename bedrabutyje? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
11:05:53
| Nuoroda
nu va ir aš noriu stoti i vpu, bet nežinia, kaip ten bus paskeičiau visi turi tokius aukštus balus. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
11:17:09
| Nuoroda
sakau karstutes, tai reiskia karstutes, o ne 70mecius;DD istosit visi i ta vpu, o kiek zinau del baraku, tai ten ju yra ne vienas ir ne du, tik gal stengiasi sumetyt visus i barakus pagal fakultetus;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
11:29:58
| Nuoroda
jei taip nori masazuot ne senukus ,o kaip sakai karštutes nemanai ,kad tau kitos specialybės pasiieškot reiktų?;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
20:46:53
| Nuoroda
Ne, nemanau. :] as maksimalistas... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
22:53:36
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi noriu būti mokytoja dar gerai neapsisprendžiau ką rašyt pirmoj vietoj: VU ar VPU. Šiek tiek labiau linkstu prie VPU ir tikriausiai jį rašysiu pirmu numeriu... Noriu studijuot matematiką ir informatiką Deja, man motyvacija ne taip gerai pasisekė kaip kai kuriems... gavau tik +1 (nors jaučiuosi stipriai motyvuota) galbūt dėl to, kad nieko nesiruošiau, arba dėl jaudulio... Arba dėl abiejų dalykų tačiau labai nepergyvenu... nes dabar stojamasis balas yra 19,64 tikiuosi vstk įstoti ten kur jau seniai svajoju - matieką. Man taip pat nelb patinka naujasis univero pavadinimas... VPU kažkdl daug geriau skamba gal čia tas pripratimas kaltas.. Beje, teko pabendraut su keletu vpu studentų... Visi pasirodė labai faini ir šilti žmonės. Tad manau čia nebus tokio plėšymosi ir draskymosi, koks būna univeruose, kuriuose susirenka genijai kalbėjau ir su VU studentais... viena mergina netgi prasitarė , kad vpu žmonės daug draugiškesni o kas dėl tos minties, kad daug būsimų studentų išvyks į užsienį ir mums liks daug vietų, tai kažin ar labai teisingas... gal tik iš dalies. Nes daugelis pasirinkę užsienio univerus dar stoja vstk ir LT. Ir kaip tik tas vietas užima... Galbūt tos vietos atsilaisvins jiems išvykus, bet bus jau gi per vėlu, nes mes būsim įstoję ten kur pasirinkome antroj ar trečioj vietoj... Tai tiek tikiuosi visus jus pamatyt rugsėjį ir nesvarbu, kad esam pasirinkę skirtingus dalykus |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
00:37:16
| Nuoroda
cunama rašė:
Sveiki, aš irgi noriu būti mokytoja dar gerai neapsisprendžiau ką rašyt pirmoj vietoj: VU ar VPU. Šiek tiek labiau linkstu prie VPU ir tikriausiai jį rašysiu pirmu numeriu... Noriu studijuot matematiką ir informatiką Deja, man motyvacija ne taip gerai pasisekė kaip kai kuriems... gavau tik +1 (nors jaučiuosi stipriai motyvuota) galbūt dėl to, kad nieko nesiruošiau, arba dėl jaudulio... Arba dėl abiejų dalykų tačiau labai nepergyvenu... nes dabar stojamasis balas yra 19,64 tikiuosi vstk įstoti ten kur jau seniai svajoju - matieką. Man taip pat nelb patinka naujasis univero pavadinimas... VPU kažkdl daug geriau skamba gal čia tas pripratimas kaltas.. Beje, teko pabendraut su keletu vpu studentų... Visi pasirodė labai faini ir šilti žmonės. Tad manau čia nebus tokio plėšymosi ir draskymosi, koks būna univeruose, kuriuose susirenka genijai kalbėjau ir su VU studentais... viena mergina netgi prasitarė , kad vpu žmonės daug draugiškesni o kas dėl tos minties, kad daug būsimų studentų išvyks į užsienį ir mums liks daug vietų, tai kažin ar labai teisingas... gal tik iš dalies. Nes daugelis pasirinkę užsienio univerus dar stoja vstk ir LT. Ir kaip tik tas vietas užima... Galbūt tos vietos atsilaisvins jiems išvykus, bet bus jau gi per vėlu, nes mes būsim įstoję ten kur pasirinkome antroj ar trečioj vietoj... Tai tiek tikiuosi visus jus pamatyt rugsėjį ir nesvarbu, kad esam pasirinkę skirtingus dalykus Smagu matyti dar daugiau malonių žmonių čia )) na kartu tikiuos ir ten VPU |
Žinutė parašyta:
2011-07-20
01:35:18
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
cunama rašė:
Sveiki, aš irgi noriu būti mokytoja dar gerai neapsisprendžiau ką rašyt pirmoj vietoj: VU ar VPU. Šiek tiek labiau linkstu prie VPU ir tikriausiai jį rašysiu pirmu numeriu... Noriu studijuot matematiką ir informatiką Deja, man motyvacija ne taip gerai pasisekė kaip kai kuriems... gavau tik +1 (nors jaučiuosi stipriai motyvuota) galbūt dėl to, kad nieko nesiruošiau, arba dėl jaudulio... Arba dėl abiejų dalykų tačiau labai nepergyvenu... nes dabar stojamasis balas yra 19,64 tikiuosi vstk įstoti ten kur jau seniai svajoju - matieką. Man taip pat nelb patinka naujasis univero pavadinimas... VPU kažkdl daug geriau skamba gal čia tas pripratimas kaltas.. Beje, teko pabendraut su keletu vpu studentų... Visi pasirodė labai faini ir šilti žmonės. Tad manau čia nebus tokio plėšymosi ir draskymosi, koks būna univeruose, kuriuose susirenka genijai kalbėjau ir su VU studentais... viena mergina netgi prasitarė , kad vpu žmonės daug draugiškesni o kas dėl tos minties, kad daug būsimų studentų išvyks į užsienį ir mums liks daug vietų, tai kažin ar labai teisingas... gal tik iš dalies. Nes daugelis pasirinkę užsienio univerus dar stoja vstk ir LT. Ir kaip tik tas vietas užima... Galbūt tos vietos atsilaisvins jiems išvykus, bet bus jau gi per vėlu, nes mes būsim įstoję ten kur pasirinkome antroj ar trečioj vietoj... Tai tiek tikiuosi visus jus pamatyt rugsėjį ir nesvarbu, kad esam pasirinkę skirtingus dalykus Smagu matyti dar daugiau malonių žmonių čia )) na kartu tikiuos ir ten VPU reik visiem bendrą party daryt ;DDDD |