Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:55:01
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesčiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusę metų 500 lt? Iš kur tokios žinios? Mes su mama kai žiūrėjom, tai kas mėnesį po 240lt(lyg) 240 lt kainuoja Studentų gatvėje barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:) O Švitrigailos benrabutis prie universiteto ar toliau? žiūrint kur tavo fakultetas, tau į Studentų gatvę, į pagr. rūmus, gal reikės atsidurti labai retai, man, pavyzdžiui, Švitrigailos bendrabutis 5 min nuo mano fakulteto 8-) ooooosom Na kiek girdėjau,tai man reiks būt centriniuose rūmuose;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
17:34:08
| Nuoroda
Na va,registracija baigesi.Gal kas zino kada bus aiskus konkursiniai balai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
17:57:44
| Nuoroda
Miau rašė:
Na va,registracija baigesi.Gal kas zino kada bus aiskus konkursiniai balai? Tai kad jie jau aiškūs. Nematei prašyme? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:02:57
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Miau rašė:
Na va,registracija baigesi.Gal kas zino kada bus aiskus konkursiniai balai? Tai kad jie jau aiškūs. Nematei prašyme? tai aiskus yra mano balas,o tas pereinamasis su kuriuo priema i tam tikra specialybe?i vf? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:08:30
| Nuoroda
Miau rašė:
Žalia arbata. rašė:
Miau rašė:
Na va,registracija baigesi.Gal kas zino kada bus aiskus konkursiniai balai? Tai kad jie jau aiškūs. Nematei prašyme? tai aiskus yra mano balas,o tas pereinamasis su kuriuo priema i tam tikra specialybe?i vf? Liepos 26 visi suzinos ar istojo ir pagal tai galesi sprest koks buvo pereinamasis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:10:11
| Nuoroda
Miau rašė:
Žalia arbata. rašė:
Miau rašė:
Na va,registracija baigesi.Gal kas zino kada bus aiskus konkursiniai balai? Tai kad jie jau aiškūs. Nematei prašyme? tai aiskus yra mano balas,o tas pereinamasis su kuriuo priema i tam tikra specialybe?i vf? Aa, tai šitie jau po stojimų, spėju. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:12:40
| Nuoroda
aa...aisku |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:37:20
| Nuoroda
Šiemet stojančių beveik 42tūkst, taip kad konkurencija bus milžiniška... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:32:25
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Šiemet stojančių beveik 42tūkst, taip kad konkurencija bus milžiniška... socialiniams mokslams ragas... jei nepopuliari specialybė, tai viskas normaliai, nėra ko pergyventi |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:40:36
| Nuoroda
O, aš irgi žadu į matematika, tik pažėsim kaip bus, nes ir LEU ir VU užsirašiau O mano balas su motyvaciniu 19,36 gavosi. |
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:41:09
| Nuoroda
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Šiemet stojančių beveik 42tūkst, taip kad konkurencija bus milžiniška... socialiniams mokslams ragas... jei nepopuliari specialybė, tai viskas normaliai, nėra ko pergyventi Šiaip kiek mačiau,tai šiais metais populiariausios- VU ekonomika, VU teisė, buvęs KMU ir VU politologija. Na bet žinoma, kaip visada daugiausiai stojančių į socialinius mokslus... Taip,kad kovokim už savo būvį;DD |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:42:33
| Nuoroda
Jau kelinti metai ten daugiausia visi dėl teises, ekonomikos, vadybos pamišę... |
Žinutė parašyta:
2011-07-22
19:58:25
| Nuoroda
dar dbr gal prasciausia sritis teise, jei neturi giminiu teisininku, arba neesi vunderkindas, tai net gali nestot i teise;]] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:14:48
| Nuoroda
Na teisėj nėra baisiai sunku mokytis ar kažkas tokio. Tiesiog labai mažos perspektyvos pabaigus studijas, nes teisininkų "prigaminta" 10-čia metų į priekį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:55:56
| Nuoroda
Draugelis baige teise neturi darbo ;DD na zodziu visus jis dabar bande atkalbineti ;DD o be to siaip teisei nelengva mokytis,kiek pazystu mksliuku ir tie sako: kad galejo kitka rinktis ;} pavelavo vargseliai ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:15:44
| Nuoroda
pritariu, kad teisej nera lengva;DD va drauge baige 1kursa tai 2semestre sesijoj reikejo 8egzus atsiskaityt;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:38:03
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Na teisėj nėra baisiai sunku mokytis ar kažkas tokio. Tiesiog labai mažos perspektyvos pabaigus studijas, nes teisininkų "prigaminta" 10-čia metų į priekį Teisei nera sunku mokytis pedagoginiam nesunku, o ne teisei. Bet kad ju per daug priruosia tai faktas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
01:04:58
| Nuoroda
violke rašė:
vaidassab rašė:
jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD va taip va;DDD
susivežkit gitaras )))) :) nu va, jau užsinorėjau įstot į pedagoginį |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
03:01:38
| Nuoroda
Viltee rašė:
violke rašė:
vaidassab rašė:
jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD va taip va;DDD
susivežkit gitaras )))) :) nu va, jau užsinorėjau įstot į pedagoginį Nu jo, su Vaidu tai tikrai linksma ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
10:35:52
| Nuoroda
Mirtise, o mes gal pazystami?;] su manim visai nelinksma, as robotas ir neturiu jaustu;DDDD |