Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:53:54
| Nuoroda
Who's in? : ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
16:28:11
| Nuoroda
Laabai tikiuosi, kad aš :) Susimoviau biškutį ties istorija, kuris, kaip tyčia, pagrindinis stojant, o konkursinis balas žvėriškas, bet bent į mokamą tai tikrai tikiuos vietelės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:02:52
| Nuoroda
bandysiu, bet gąsdinat jūs mane su savo rezultatais tokiais.. bet gal mokamam tikrai užteks? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:54:34
| Nuoroda
Norėjau čia, sumoviau istoriją be proto. Nors pagal praeitų metų žemiausią konkursiniį balą, su kuriuo priėmė į VF, šansų yra. Tik abejoju, ar norėsiu su tais kitais turais terliotis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
18:29:34
| Nuoroda
Nebeturiu nervų. Norėjau būtent į šią specialybę, bet nebeįstosiu. Visi šimtukiniai čia stoja. O aš net į mokamą vietą neįstočiau... Nebežinau ką daryti. Ar manote, kad su 16 balų dar priimtų į mokamą, į paskutinę vietą? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
18:37:07
| Nuoroda
Na bandyt verta, nepriims į šitą - priims į tą, kurią parašysi atsargai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:04:59
| Nuoroda
Bulius rašė:
Nebeturiu nervų. Norėjau būtent į šią specialybę, bet nebeįstosiu. Visi šimtukiniai čia stoja. O aš net į mokamą vietą neįstočiau... Nebežinau ką daryti. Ar manote, kad su 16 balų dar priimtų į mokamą, į paskutinę vietą? Nuoširdžiai? Ne, nemanau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:09:16
| Nuoroda
niaistheone rašė:
Bulius rašė:
Nebeturiu nervų. Norėjau būtent į šią specialybę, bet nebeįstosiu. Visi šimtukiniai čia stoja. O aš net į mokamą vietą neįstočiau... Nebežinau ką daryti. Ar manote, kad su 16 balų dar priimtų į mokamą, į paskutinę vietą? Nuoširdžiai? Ne, nemanau. Ai rašysiu pirmu numeriu, gal per klaidą pavyks... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:25:53
| Nuoroda
Bulius rašė:
niaistheone rašė:
Bulius rašė:
Nebeturiu nervų. Norėjau būtent į šią specialybę, bet nebeįstosiu. Visi šimtukiniai čia stoja. O aš net į mokamą vietą neįstočiau... Nebežinau ką daryti. Ar manote, kad su 16 balų dar priimtų į mokamą, į paskutinę vietą? Nuoširdžiai? Ne, nemanau. Ai rašysiu pirmu numeriu, gal per klaidą pavyks... O tai kiek už egzus gavai, jei ne paslaptis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:30:25
| Nuoroda
Indigo rašė:
Bulius rašė:
niaistheone rašė:
Bulius rašė:
Nebeturiu nervų. Norėjau būtent į šią specialybę, bet nebeįstosiu. Visi šimtukiniai čia stoja. O aš net į mokamą vietą neįstočiau... Nebežinau ką daryti. Ar manote, kad su 16 balų dar priimtų į mokamą, į paskutinę vietą? Nuoširdžiai? Ne, nemanau. Ai rašysiu pirmu numeriu, gal per klaidą pavyks... O tai kiek už egzus gavai, jei ne paslaptis? Na tikrai ne tokie aukšti kaip jūsų: Istorija - 71% Lietuvių - 39% Anglų - 16% Iš pradžių galvojau stoti į teisę, bet nesenai radau šią specialybę ir begalo sudomino, nes esu daugiau prie meno. Atrodo dabar ta teisė tokia sausa... Neturiu kitų variantų... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
20:11:13
| Nuoroda
O koks praeitais metais mažiausias balas pateko į vf vietą KI? arba kur galima pasižiūrėti sąrašus tuos? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
20:42:30
| Nuoroda
AnJay rašė:
O koks praeitais metais mažiausias balas pateko į vf vietą KI? arba kur galima pasižiūrėti sąrašus tuos? 18,9, atrodo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
20:49:00
| Nuoroda
hmm. vargu, ar turėdamas 18,63 į vf įstočiau ;D kaip manot? jaučiu reikės ieškotis kitų variantų. bet įdomu šiaip su tais stojimais į VGTU. turbūt aukščiausio balo KI reikalauja ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
20:54:01
| Nuoroda
Na manau, priklauso nuo to, kokie rezultatai šįmet stojančiųjų, kas ten žino, bet užtikrintas nelabai gali jaustis.. :> |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
21:10:58
| Nuoroda
tu tai ir į vf įstosi kiek matau o ką pasirinkai be KI? įdomu būtų sužinoti kokius atsarginius variantus turi tie, kurie į KI nori nes kaip ir nėra daugiau panašių specialybių Lietuvoje. bent jau Vilniuje tai tikrai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
22:08:17
| Nuoroda
Atrodo ideali programa. Deja mano kb gaunasi cia vos 16.4.. tai net neverta bandyt as manau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
22:10:41
| Nuoroda
Man tai idealios studijos taip pat. Ar čia dauguma, kurie pasirinkote KI tai tik į VF ar yra ir kurie į VNF? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
13:36:24
| Nuoroda
Aš taikau į vf su 19,54, tikiuosi pasiseks :? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
13:37:07
| Nuoroda
Bulius rašė:
Man tai idealios studijos taip pat. Ar čia dauguma, kurie pasirinkote KI tai tik į VF ar yra ir kurie į VNF? Pirmas numeris pas mane KI vf, antras - vnf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
13:41:35
| Nuoroda
AnJay rašė:
tu tai ir į vf įstosi kiek matau o ką pasirinkai be KI? įdomu būtų sužinoti kokius atsarginius variantus turi tie, kurie į KI nori nes kaip ir nėra daugiau panašių specialybių Lietuvoje. bent jau Vilniuje tai tikrai Leidyba čia jau toks rimtesnis atsarginis variantas, kad parašiau ne tik vf, bet ir vnf. O toliau nesąmonių visokių prirašiau, ale iš mandagumo tuščias vietas užpildžiau ;DD Filologijos įvairiausios, nes ten jau tikrai man durys atviros, ir filosofija - nes sako, jog ten nemažai vaikinų yra Ne taip kaip KI būsim/būsit praktiškai vien panos, kas įstosim/įstosit. |
|
|