Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
12:54:15
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
MaRi0* rašė:
Visokių nuomonių yra, negalvok, kad viskas idealu bus kažkam nepatiko ttvam' as ir sustūmė, taip sakant. Tik įdomu kur tai perskaitei, nes kol kas blogų atsiliepimų negirdėjau. Kažkuriam čia forume skaičiau, kad pana baigė ir dabar darbo pasiūlymų nulis ir labai gailisi, kad čia stojo. Žinoma buvo ir gerų atsiliepimų, kad geris dėstytojai iš MRU, VU, VPU... na bet nežinau kaip čia... Visgi rašiau į 8 vietą. Žinai ką aš tau pasakysiu? Jeigu ta pana buka, kaip medis, tai ir sėdi dabar be darbo. Nereikia galvot, kad tik baigsi mokslus ir pasipils darbo pasiūlymai. Galvą ant pečių turėt reikia ir reikia mokėti verstis gyvenime, o ne sėdėt ir skųstis kažkokiam forume, kaip jinai gailisi. Vat taip. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:06:25
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Viktorijaaaa rašė:
MaRi0* rašė:
Visokių nuomonių yra, negalvok, kad viskas idealu bus kažkam nepatiko ttvam' as ir sustūmė, taip sakant. Tik įdomu kur tai perskaitei, nes kol kas blogų atsiliepimų negirdėjau. Kažkuriam čia forume skaičiau, kad pana baigė ir dabar darbo pasiūlymų nulis ir labai gailisi, kad čia stojo. Žinoma buvo ir gerų atsiliepimų, kad geris dėstytojai iš MRU, VU, VPU... na bet nežinau kaip čia... Visgi rašiau į 8 vietą. Žinai ką aš tau pasakysiu? Jeigu ta pana buka, kaip medis, tai ir sėdi dabar be darbo. Nereikia galvot, kad tik baigsi mokslus ir pasipils darbo pasiūlymai. Galvą ant pečių turėt reikia ir reikia mokėti verstis gyvenime, o ne sėdėt ir skųstis kažkokiam forume, kaip jinai gailisi. Vat taip. Na aš tikiuos, kad ji suvogs kaip viską gyvenime reikia pasiekt, bet pati rizikuot labai ir nenoriu, na, o jei ir pateksiu čia verkt neverksiu, tiesiog reiks susimt moksluose ir laimė nusišypsos. Kaip ten sako per kančias į žvaigždes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:11:02
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Žalia arbata. rašė:
Viktorijaaaa rašė:
MaRi0* rašė:
Visokių nuomonių yra, negalvok, kad viskas idealu bus kažkam nepatiko ttvam' as ir sustūmė, taip sakant. Tik įdomu kur tai perskaitei, nes kol kas blogų atsiliepimų negirdėjau. Kažkuriam čia forume skaičiau, kad pana baigė ir dabar darbo pasiūlymų nulis ir labai gailisi, kad čia stojo. Žinoma buvo ir gerų atsiliepimų, kad geris dėstytojai iš MRU, VU, VPU... na bet nežinau kaip čia... Visgi rašiau į 8 vietą. Žinai ką aš tau pasakysiu? Jeigu ta pana buka, kaip medis, tai ir sėdi dabar be darbo. Nereikia galvot, kad tik baigsi mokslus ir pasipils darbo pasiūlymai. Galvą ant pečių turėt reikia ir reikia mokėti verstis gyvenime, o ne sėdėt ir skųstis kažkokiam forume, kaip jinai gailisi. Vat taip. Na aš tikiuos, kad ji suvogs kaip viską gyvenime reikia pasiekt, bet pati rizikuot labai ir nenoriu, na, o jei ir pateksiu čia verkt neverksiu, tiesiog reiks susimt moksluose ir laimė nusišypsos. Kaip ten sako per kančias į žvaigždes Labai teisingai. O aš gal nuo 7 klasės svajojau studijuot anglų filologiją. Balas tikrai geras, kad įstočiau į vf, bet dabar kai pagalvoju, nu taip noriu į turizmą, nors užsimušk. Tikrai apsiverksiu, jei neįstosiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:14:14
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
MaRi0* rašė:
Visokių nuomonių yra, negalvok, kad viskas idealu bus kažkam nepatiko ttvam' as ir sustūmė, taip sakant. Tik įdomu kur tai perskaitei, nes kol kas blogų atsiliepimų negirdėjau. Kažkuriam čia forume skaičiau, kad pana baigė ir dabar darbo pasiūlymų nulis ir labai gailisi, kad čia stojo. Žinoma buvo ir gerų atsiliepimų, kad geris dėstytojai iš MRU, VU, VPU... na bet nežinau kaip čia... Visgi rašiau į 8 vietą. Galbūt manodrabužiai.lt skaitei? aš ten paskaitinejau tai kazkaip priverte suabejot. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:38:27
| Nuoroda
aštujisji rašė:
Viktorijaaaa rašė:
MaRi0* rašė:
Visokių nuomonių yra, negalvok, kad viskas idealu bus kažkam nepatiko ttvam' as ir sustūmė, taip sakant. Tik įdomu kur tai perskaitei, nes kol kas blogų atsiliepimų negirdėjau. Kažkuriam čia forume skaičiau, kad pana baigė ir dabar darbo pasiūlymų nulis ir labai gailisi, kad čia stojo. Žinoma buvo ir gerų atsiliepimų, kad geris dėstytojai iš MRU, VU, VPU... na bet nežinau kaip čia... Visgi rašiau į 8 vietą. Galbūt manodrabužiai.lt skaitei? aš ten paskaitinejau tai kazkaip priverte suabejot. Jup... ten pat. Sakau labai susinervinau tokius pasisakymus išgirdus. O kai iki prašymo užtvirtinimo vos kelios dienos liko tai išvis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
14:11:56
| Nuoroda
radot ko stresuot... Kiti blogai sneka apie mru, vu, viko ir t.t. Visada atsiranda tokiu kuriems nepatiko, bet tai nereiskia kad ten is tikro yra blogai. jejgu klausyt kas ka pasake ar parase, tai is vis gali niekur nestot, nes visada atsiras tokiu kurie pasakys kad vienoj ar kitoj vietoj kazkas blogai:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
14:52:27
| Nuoroda
help. rašė:
radot ko stresuot... Kiti blogai sneka apie mru, vu, viko ir t.t. Visada atsiranda tokiu kuriems nepatiko, bet tai nereiskia kad ten is tikro yra blogai. jejgu klausyt kas ka pasake ar parase, tai is vis gali niekur nestot, nes visada atsiras tokiu kurie pasakys kad vienoj ar kitoj vietoj kazkas blogai:) jop. pilnai pritariu. galiu padaryt antireklama apie mru, bet geriau patylesiu. svelniai tariant- tikrai, metai praleisti MRU buvo sunkus, destytojai nepatiko, net per sveikata tas nezmoniskas kruvis pradejo eit. o kitiem gal patinka studint ir viskas. tikrai nusivyliau tuo univeru, todel bandysiu cia. klasioke mokosi ttvam ir nesiskundzia, dabar atsiputus Graikijoj praktika atlikineja po pirmo kurso. be to passiskaitykit straipsni kaip po darbo gynimo iskart darba pasiule destytojas- www.ttvam.lt/blog/?p=585 nereikia cia gasdintis del kazkokio posto forume, patiks mokysies, stengsies, rasi darba, o jei bimbineji ir nk nedarai tai taip ir verkia forumuose vietoj to kad darba baigtu. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
14:54:28
| Nuoroda
darb rastu* D isijauciau nesamones rasydamas |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:04:44
| Nuoroda
Sveiki, gal galite padėti? Nes nesuprantu visiškai. Kai prašymą užpildai, toje lentelėje yra balas geriausiųjų eilėje ir konkursinis balas AM programoje. Kuo jie skiriasi? Nes pas mane vienodus rašo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:19:09
| Nuoroda
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:22:01
| Nuoroda
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:42:37
| Nuoroda
Augustė rašė:
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D ir kokie gi tie rezultatai je ne paslaptis? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:50:39
| Nuoroda
MaRi0* rašė:
Augustė rašė:
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D ir kokie gi tie rezultatai je ne paslaptis? Labai minimalūs. Su prastai patenkinamais ją priėmė. Ir egzaminus prastai išlaikė. Na už pinigus, turbūt, visis gali mokytis. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:53:06
| Nuoroda
Augustė rašė:
MaRi0* rašė:
Augustė rašė:
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D ir kokie gi tie rezultatai je ne paslaptis? Labai minimalūs. Su prastai patenkinamais ją priėmė. Ir egzaminus prastai išlaikė. Na už pinigus, turbūt, visis gali mokytis. Na kaip ir sake cia forume, minimalus reikalavimas i vnf vieta- atestatas. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:53:27
| Nuoroda
Augustė rašė:
MaRi0* rašė:
Augustė rašė:
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D ir kokie gi tie rezultatai je ne paslaptis? Labai minimalūs. Su prastai patenkinamais ją priėmė. Ir egzaminus prastai išlaikė. Na už pinigus, turbūt, visis gali mokytis. Na žiūrint kaip kam tie minimalūs. Man jau ir mano rezultatai tikrai nedžiuginantys. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:56:20
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Augustė rašė:
MaRi0* rašė:
Augustė rašė:
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D ir kokie gi tie rezultatai je ne paslaptis? Labai minimalūs. Su prastai patenkinamais ją priėmė. Ir egzaminus prastai išlaikė. Na už pinigus, turbūt, visis gali mokytis. Na žiūrint kaip kam tie minimalūs. Man jau ir mano rezultatai tikrai nedžiuginantys. Geri tavo rezultatai, imant visos Lietuvos mastu. Kai daug kas neišlaikė arba keliais procentais tik. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
18:26:06
| Nuoroda
Laba, norėjau paklausti dėl mokėjimo. Girdėjau, jog įstojus į TTVAM vf vis tiek reikia dar damokėti už studijas, gal žinot kiek? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
18:32:05
| Nuoroda
Sveiki! Aš ir bandysiu čia stoti 1 nr vf turizmas 3 nr vf vizualinė komunikacija. Balas nėra labai didelis,bet turiu vilties čia įstoti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
18:37:05
| Nuoroda
ir kokie jusu balai, kurie cia stojat? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
18:41:18
| Nuoroda
Džiustė rašė:
Laba, norėjau paklausti dėl mokėjimo. Girdėjau, jog įstojus į TTVAM vf vis tiek reikia dar damokėti už studijas, gal žinot kiek? "lenkute33 rašė: Šiais metais stojant i VF vietą nereikės mokėti skirtumą tarp valstybės finansavimo ir ttvam nustatytos studijų kainos? TTVAM: |