Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
10:48:34
| Nuoroda
Malyva rašė:
pfu,jau rodo )))
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
10:58:32
| Nuoroda
Tikriausiai nesulauksiu rytojaus, isprotesiu is jaudulio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:01:33
| Nuoroda
Sveiki |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:03:13
| Nuoroda
Gal zinote koks maziausias KB stojant i verslo vadyba VGTU?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:05:33
| Nuoroda
in-da-sky rašė:
Sveiki Netiesa |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:05:45
| Nuoroda
in-da-sky rašė:
Sveiki Netiesa |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:07:49
| Nuoroda
ATSAKYKIT!!!:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:07:50
| Nuoroda
ATSAKYKIT!!!:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:18:28
| Nuoroda
ttendikute rašė:
Gal zinote koks maziausias KB stojant i verslo vadyba VGTU?:) pagal 2009m -16.36.Siaip lamoj pasiskaiciuok. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:23:52
| Nuoroda
o 2010m. nezinote? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:25:51
| Nuoroda
ttendikute rašė:
o 2010m. nezinote? 17,18 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:26:38
| Nuoroda
paskutinis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:27:49
| Nuoroda
Kodėl daugelis vis dar renkasi teisės studijas, nors jos yra labai peikiamos? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:33:58
| Nuoroda
ei, o kodėl man paspaudus 'Prašymas' VĖL rodo lentelę, kurią aš galiu readaguoti, o apačioje paspausti 'išsaugoti ir tęsti'???? Ispradziu jos nebuvo o dabar vėl rodo? Gi tik nuo rytojaus galima bus keisti 2am turui... Čia normalu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:34:04
| Nuoroda
sveiki. gal galit kas paaiskinti kas cia per dalykai vyksta? rasiau i VDU lietuviu filologija. rodo dviem balais mazesni stojamaji bala. atseit reikia metinio antros užsienio kalbos arba gimtoios kalbos metinio pazymio. tai mano gimtoji juk lietkiu. lamabpo atrase vos ne kad turiu but lenke ar ruse kad skaiciuotu ta mano metini.tai kadangi as lietuve, toj vietoj dabar nuliukas. gal kam nors irgi taip? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:38:49
| Nuoroda
Bulius rašė:
Kodėl daugelis vis dar renkasi teisės studijas, nors jos yra labai peikiamos? aš tai todėl renkuosi teisę, kad to noriu. Teisė man įdomu. Aš nesiekiu būti teisėja ar advokate, matau ir kitų galimybių. Taip, daug kas peikia tuos, kurie pasirenka studijuoti teisę. Bet jeigu jauti, kad čia tavo kabliukas? Ką daryt? Rinktis odontologiją ar kažką pan? Taip ir gyvenime elgsiesi- ateis kažkoks žmogelis, pagrūmos pirštu ir slėpsiesi į krūmus net nepabandęs. Be to, teisės studijos trunka 5 metus, per tą laiką situacija irgi kažkiek keisis. Kiekvieno laisvas pasirinkimas, iš tikrųjų. Kai kurie baigia aukštąjį tik tam, kad kažką baigt,o tada atsisėda biržoj ir krapšto nosį nieko neveikdami. Ir nesvarbu, kokį ten išsilavinimą turi. Nėra neperspektyvių specialybių. Yra neperspektyvūs žmonės. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:39:11
| Nuoroda
LaFa19 rašė:
sveiki. gal galit kas paaiskinti kas cia per dalykai vyksta? rasiau i VDU lietuviu filologija. rodo dviem balais mazesni stojamaji bala. atseit reikia metinio antros užsienio kalbos arba gimtoios kalbos metinio pazymio. tai mano gimtoji juk lietkiu. lamabpo atrase vos ne kad turiu but lenke ar ruse kad skaiciuotu ta mano metini.tai kadangi as lietuve, toj vietoj dabar nuliukas. gal kam nors irgi taip? Tai ir bus toje vietoje nuliukas. Jei butum ne lietuve ir tavo gimtoji kalba butu ne lietuviu, tada imtu metini lietuviu kalbos pazymi. O dabar tau reikia antrosios uzsienio kalbos pazymio, kurio tu neturi. Tai tau ir skaiciuoja nuli. Viskas cia teisingai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:41:57
| Nuoroda
plumbum rašė:
Bulius rašė:
Kodėl daugelis vis dar renkasi teisės studijas, nors jos yra labai peikiamos? aš tai todėl renkuosi teisę, kad to noriu. Teisė man įdomu. Aš nesiekiu būti teisėja ar advokate, matau ir kitų galimybių. Taip, daug kas peikia tuos, kurie pasirenka studijuoti teisę. Bet jeigu jauti, kad čia tavo kabliukas? Ką daryt? Rinktis odontologiją ar kažką pan? Taip ir gyvenime elgsiesi- ateis kažkoks žmogelis, pagrūmos pirštu ir slėpsiesi į krūmus net nepabandęs. Be to, teisės studijos trunka 5 metus, per tą laiką situacija irgi kažkiek keisis. Kiekvieno laisvas pasirinkimas, iš tikrųjų. Kai kurie baigia aukštąjį tik tam, kad kažką baigt,o tada atsisėda biržoj ir krapšto nosį nieko neveikdami. Ir nesvarbu, kokį ten išsilavinimą turi. Nėra neperspektyvių specialybių. Yra neperspektyvūs žmonės. Aš ir rašiau teisę, nes labiausiai traukia ten. Be to nelaikiau matematikos egzamino, todėl beveik nebėra kito pasirinkimo |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:41:57
| Nuoroda
ar dar kas gali atsakyti į klausimą: jeigu aš dabar nunešiu notarui savo atestato, tapatybės kortelės kopijas, jis jas patvirtins, tai ar galėsiu atvykusi į universitetą iš karto eiti prie savo fakulteto stalo pasirašyti sutarties,ar dar reikės vis tiek prieš tai kažkokius reikalus su dokumentais tvarkyti ir eilių neišvengsiu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:43:08
| Nuoroda
Bulius rašė:
plumbum rašė:
Bulius rašė:
Kodėl daugelis vis dar renkasi teisės studijas, nors jos yra labai peikiamos? aš tai todėl renkuosi teisę, kad to noriu. Teisė man įdomu. Aš nesiekiu būti teisėja ar advokate, matau ir kitų galimybių. Taip, daug kas peikia tuos, kurie pasirenka studijuoti teisę. Bet jeigu jauti, kad čia tavo kabliukas? Ką daryt? Rinktis odontologiją ar kažką pan? Taip ir gyvenime elgsiesi- ateis kažkoks žmogelis, pagrūmos pirštu ir slėpsiesi į krūmus net nepabandęs. Be to, teisės studijos trunka 5 metus, per tą laiką situacija irgi kažkiek keisis. Kiekvieno laisvas pasirinkimas, iš tikrųjų. Kai kurie baigia aukštąjį tik tam, kad kažką baigt,o tada atsisėda biržoj ir krapšto nosį nieko neveikdami. Ir nesvarbu, kokį ten išsilavinimą turi. Nėra neperspektyvių specialybių. Yra neperspektyvūs žmonės. Aš ir rašiau teisę, nes labiausiai traukia ten. Be to nelaikiau matematikos egzamino, todėl beveik nebėra kito pasirinkimo high five!!! :> |