Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:46:06
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Sake, kad atsiras siu dienubegyje vdu puslapy ta registracija bet as jauciu vistiek nepataikysiu to laiko, nes nezinia kiek ten reiks prakimarint belaukiant sutarciu pasirasymo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:48:23
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:48:27
| Nuoroda
zaara rašė:
Aš tai jau nekantrauju,norisi apsižvalgyti tame vdu,kas kur kame ten įdomu ;D o jūs kada ketinat vežti dokumentus? Nes mane jau dabar pradeda bauginti tas žmonių skaičius ten,o to pasekoje ir ilgas laukimas ;D Jei pirmu etapu istosiu, tai teks 27d. vaziuot, nes kitaip man neiseina reik atvaryt kokia 4h ryto pasistatyt palapine prie vdu duru ir laukt pirmam eileje |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:50:17
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:53:29
| Nuoroda
Bet rimtai, neapsimoka iš aksto registruotis. Įsibrausi naglai po sutarčių pasirašymo ir viskas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:53:56
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:55:18
| Nuoroda
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:55:29
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
zaara rašė:
Aš tai jau nekantrauju,norisi apsižvalgyti tame vdu,kas kur kame ten įdomu ;D o jūs kada ketinat vežti dokumentus? Nes mane jau dabar pradeda bauginti tas žmonių skaičius ten,o to pasekoje ir ilgas laukimas ;D Jei pirmu etapu istosiu, tai teks 27d. vaziuot, nes kitaip man neiseina reik atvaryt kokia 4h ryto pasistatyt palapine prie vdu duru ir laukt pirmam eileje Jo,dar reikia kokį stalo žaidimą atsinešti,kad laikas taip lėtai neitų ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:56:52
| Nuoroda
IevaaL rašė:
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko jaciu kazkas panasaus kaip kompiuterinio rastingumo iskata mokykloj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:56:53
| Nuoroda
IevaaL rašė:
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko Informatika tai girdėjau kažkas panašaus bus kaip MKRI kad buvo ;> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:58:09
| Nuoroda
IevaaL rašė:
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko Deja teks ir informatiką laikyt, bet čia tik prieš pat mokslo metus jau. kas tame teste bus net neįsivaizduoju. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:58:33
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:00:07
| Nuoroda
zaara rašė:
IevaaL rašė:
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko Informatika tai girdėjau kažkas panašaus bus kaip MKRI kad buvo ;> amm nepamenu tokios, kada ji cia buvo?:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:01:25
| Nuoroda
IevaaL rašė:
zaara rašė:
IevaaL rašė:
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko Informatika tai girdėjau kažkas panašaus bus kaip MKRI kad buvo ;> amm nepamenu tokios, kada ji cia buvo?:D Kovo pabaigoj,kompiuterinio raštingumo įskaita ;> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:03:18
| Nuoroda
Informatikos nesimokiau ir įskaitos nelaikiau. nekažką man su tuo testu bus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:03:25
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu O geras, visai netoli. Galvoju ar tu ne arčiausiai iš čia esamčiu manęs ir būsi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:05:20
| Nuoroda
zaara rašė:
IevaaL rašė:
zaara rašė:
IevaaL rašė:
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko Informatika tai girdėjau kažkas panašaus bus kaip MKRI kad buvo ;> amm nepamenu tokios, kada ji cia buvo?:D Kovo pabaigoj,kompiuterinio raštingumo įskaita ;> Nelaikiau nu įdomu įdomu kaip pasiseks,gal nesunku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:06:16
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu O geras, visai netoli. Galvoju ar tu ne arčiausiai iš čia esamčiu manęs ir būsi? Gali but, mudvi cia is kitu krastu visai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:07:08
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Informatikos nesimokiau ir įskaitos nelaikiau. nekažką man su tuo testu bus. same shit.. žinau,kad pažįstama vdu neišlaikė,tai turėjo pusmetį mokytis tą fakin informatiką:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:07:35
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu O geras, visai netoli. Galvoju ar tu ne arčiausiai iš čia esamčiu manęs ir būsi? Gali but, mudvi cia is kitu krastu visai High five,ir aš iš žemaitijos ;D |
|
|