Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:06:51
| Nuoroda
zaara rašė:
Sudoku rašė:
Hey, pirmakursiai Hola ;D Aš iš žemaitijos,bet nelabai moku žemaitiškai,ahh Meeh viešąją komunikaciją, arba filologe būsiu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:09:27
| Nuoroda
Sudoku rašė:
zaara rašė:
Sudoku rašė:
Hey, pirmakursiai Hola ;D Aš iš žemaitijos,bet nelabai moku žemaitiškai,ahh Meeh viešąją komunikaciją, arba filologe būsiu Viešąją komunikaciją ;> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:19:21
| Nuoroda
Makaras rašė:
Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? as rasiau viesaji administravima antru numeriu tam kad i ji neistociau ir tai neuzkirstu man kelio dalyvaut antram stojimo etape |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:21:09
| Nuoroda
AušraL rašė:
Sveiki, būsimieji VDU'niečiai keletas klausimų kurie jums iškilo: Kopijavimas dokumentų bus pirmame aukšte. tikrai pamatysit, tokios rudos durys po dešine(tikriausiai bus ten), o paskui pirmame ir antrame aukšte bus fakultetų stalai, kur pasirašinėsit sutartis Anglų testui užsiregistruokit, bet jei nespėsit, tai tikrai nemuš niekas Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti Jei dar kokių klausimų yra, rašykit Aciu uz atsakymus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:22:36
| Nuoroda
Sudoku rašė:
Hey, pirmakursiai Nu šaune! Gal bus su kuo ten ir zemaitiskai pasneket, prisimint gerus laikus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:23:07
| Nuoroda
Makaras rašė:
Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? Aš bandysiu laimę įstoti į VA |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:19:51
| Nuoroda
AušraL rašė:
Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti
![]() Apie excelį? Vaje.. Man tikrai šakės bus, neišlaikysiu to testo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:20:28
| Nuoroda
Bet tai kai fainai, neblogai čia mūsų prisirinko ;D Galėsim kartu lėkt Kauno tirinėt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:35:04
| Nuoroda
as bandysiu i politikos mokslus.tikiuosi pasiseks ir susitiksim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:46:47
| Nuoroda
Renata1 rašė:
Makaras rašė:
Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? Aš bandysiu laimę įstoti į VA O, iskart smagiau:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:55:45
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
AušraL rašė:
Sveiki, būsimieji VDU'niečiai keletas klausimų kurie jums iškilo: Kopijavimas dokumentų bus pirmame aukšte. tikrai pamatysit, tokios rudos durys po dešine(tikriausiai bus ten), o paskui pirmame ir antrame aukšte bus fakultetų stalai, kur pasirašinėsit sutartis Anglų testui užsiregistruokit, bet jei nespėsit, tai tikrai nemuš niekas Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti Jei dar kokių klausimų yra, rašykit Aciu uz atsakymus kiek skaičiau ir kaip supratau, tai ten vietoj ir šviečia, ir patvirtina viską. Atrodo. Tikėkimės. :> |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:14:31
| Nuoroda
prisijungiu ir aš prie jūsų. pirmu numeriu rašiau VDU marketingo vadybą. yra stojančių ten pat? kažkaip man vis nesimato tokių ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:26:34
| Nuoroda
Dieve, žinau, kad mes nelabai bendraujam, bet būk supratingas, padaryk paslaugą. Padaryk taip, kad įstočiau į VDU. Ačiū ! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
20:20:34
| Nuoroda
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
21:41:12
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ jo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
21:59:41
| Nuoroda
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:11:40
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
jovitaaa rašė:
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ jo Nevisai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:19:47
| Nuoroda
Kris rašė:
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija Tai jau i istorija?..:D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:24:21
| Nuoroda
Dzeimsas rašė:
Kris rašė:
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija Tai jau i istorija?..:D :DDDD nu i pirma tai aisku politologija (nors nieks tam nepritare) o poto jau belekas , kas dar labiau prie sirdies butu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:35:10
| Nuoroda
Kris rašė:
Dzeimsas rašė:
Kris rašė:
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija Tai jau i istorija?..:D :DDDD nu i pirma tai aisku politologija (nors nieks tam nepritare) o poto jau belekas , kas dar labiau prie sirdies butu Ziurek tu man... |