Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:35:19
| Nuoroda
andriusk92 rašė:
edvis_mXt rašė:
Aukšti balai jūsų As dabar galvoju, kad jei i ism ir i vdu neistoju, tai ragai man, nes paskui vnf vietos neparasiau Tai tektu rizikuot ir bandyt antram etape prasimusti as irgi gailiuosi ,kad vnf neparašiau bet su tokiais balais,manau i VDU tikrai papulsi .Aš KTU ekonomiką ir MRU finansų ekonomiką esu pažymėjęs :] Nu bus matyt rytoj. Tragedijos nedarysiu, jei neįstosiu Bet jau teko girdėt gandų, kad į VDU tikrai trūksta. Dar tikiuos į ISM, nes ten nemaži pinigai, o ne visi šiais laikais gali sau leist tiek mokėt, tai galbūt mažės stojančiš skaičius ir papulsiu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:37:36
| Nuoroda
būsimi ekonomistai renkasi ne čia, o darbo biržoj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:59:07
| Nuoroda
Nzn kaip jus, bet as planuoju dirbti banke ;D 19.9kb, VU ekonomika 1 numeriu ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:01:21
| Nuoroda
Saldukas rašė:
Nzn kaip jus, bet as planuoju dirbti banke ;D 19.9kb, VU ekonomika 1 numeriu ;D Klaidą darai su VU :) Mokysies kaip apskaičiuoti pašarų kiekį sandėlyje, ir kitus panašius kolūkio laikų uždavinius spręsi iš 1970 metais leistų vadovėlių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:42:38
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
Saldukas rašė:
Nzn kaip jus, bet as planuoju dirbti banke ;D 19.9kb, VU ekonomika 1 numeriu ;D Klaidą darai su VU :) Mokysies kaip apskaičiuoti pašarų kiekį sandėlyje, ir kitus panašius kolūkio laikų uždavinius spręsi iš 1970 metais leistų vadovėlių Butu saunu (: |
|
|