Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
06:16:24
| Nuoroda
Čia renkasi visi sociologai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:08:25
| Nuoroda
mldc, įstojot ten kur reikia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:16:43
| Nuoroda
Sveiki, Įstojau į sociologija VU,tačiau dabar sužinojau,kad rezultatai klaidingi ir iki 12 paskelbs tikrus,nežinau čia džiaugtis ar verkt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:23:35
| Nuoroda
istojau, kada dokus pasirasinesit? dabar va tik uzknisa zmoniu klausinejimai, kas cia per daiktas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:28:38
| Nuoroda
rimtai klaidingi ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:34:45
| Nuoroda
sutarčių pasirašinėjimas nuo šendienos 15val iki 29d |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:58:19
| Nuoroda
Sveiki, tautieciai! na tai ar dziaugiates istoje? :P kada sutarciu lekiat pasirasyt?:)) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:59:07
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: sociologija, NL Tai labas ) žiū, o dokumentus pasirašinėt mūsų filosofijos fakultete reikia ar į kokiose kitose patalpose? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:30:14
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: sociologija, NL Tai labas ) žiū, o dokumentus pasirašinėt mūsų filosofijos fakultete reikia ar į kokiose kitose patalpose? sutartis pasitrašyti reikia Saulėtekyje pirmuosiuose Vu rūmuose 510 auditorijoj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:55:27
| Nuoroda
Kai tik sužinojau, tai džiaugiaus beproto, nes čia labiausiai norėjau įstot , bet dabar drebinu kinkas, nes galiu ir nebūt įstojus, nes gavau mokamą kvietimą. Mane irgi nervina neišprusėliai, kurie nesupranta,kad aš būsiu(tikėkimės,kad būsiu) ne socialinė darbuotoja, mano viena draugė dar ir dabar šito niekaip nesupranta |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:42:53
| Nuoroda
Gal čia yra jau antrakursių? papasakokit apie studijų kokybę ir šiaip visą kitą Aš gavau pakvietimą bet nežinau ar noriu.O aš galiu pasirašyti sutartį ir antrame ture dalyvauti?Vieni nervai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:02:27
| Nuoroda
Žmonės? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:04:24
| Nuoroda
Kiek teko girdėti ir skaityti, kad darbo perspektyvos tikrai neblogos. Bet spręsti, ką pasirinkti tik tau. Siūlyčiau pasilikti ties sociologija, bet čia tik mano nuomonė |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:38:26
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: sociologija, NL Smagu! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:22:27
| Nuoroda
Dziaugiuosi kad cia ystojau, tikiuosi ir pradejus studijuoti nesigailesiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:34:43
| Nuoroda
Pukyte rašė:
Dziaugiuosi kad cia ystojau, tikiuosi ir pradejus studijuoti nesigailesiu Manau, nesigailėsi Gal kokį skype chatą susikuriam? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:39:33
| Nuoroda
simusiaa rašė:
Pukyte rašė:
Dziaugiuosi kad cia ystojau, tikiuosi ir pradejus studijuoti nesigailesiu Manau, nesigailėsi Gal kokį skype chatą susikuriam? Sukurkit ir mane paimkit. Skype: gytis.bielskus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:49:56
| Nuoroda
meteos749 , kol kas mažai mūsų |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:19:46
| Nuoroda
Sveikinu įstojus! Manau, kad neprašovėte Susitiksime fakultete ir gal dar šiaip kitur kur =D Kažkas prašė papasakoti apie studijas, tad aš trumpai. Mokslai socialiniai, nors yra ir matematikos (pirmą semestrą) ir statistikos (dar tris semestrus), bet čia labai puikus dalykas, kai nežinai ar nori matematikos ar nenori, nes jos nedaug ir šiaip daugumą ją gana normaliai išlaiko. Mokytis reikia tiek, kokių rezultatų =) galima gana lengvai prasisukti, galima rimtai dirbti - čia jau nuo noro labai priklauso =) kursai draugiški, studentų priimama apie 50, tai visi kaip viena grupė ir dar gražiai su kitais kursais draugaujame. Pratinkitės, kad daugumų dauguma nežinos kas yra sociologija. Dalis painioja su socialiniu darbu, dalis apsimeta, kad žino, kiti tiesiog klausia kas tai yra ir panašiai. Ir tik mažuma žinos ką mes studijuojame. Tad galite pasidaryti lapelius su atsakymais į: kas ta sociologija arba KĄ TU DIRBSI PO TO? Dėl darbo perspektyvų: pernai mums per Rugsėjo pirmosios šventę (beje, patariu dalyvauti, labai smagu buvo), pirmąją šventinę paskaitą pasakė: kuo bus sociologai nežinome nei mes, nei jie patys. Todėl, turite visą aibę fantazijai =D siaurinant ribas: galima dirbti reklamoje, verslo, rinkodaros, viešosios nuomonės, tyrimų agentūrose, nevyriausybinėse organizacijos. Galima tęsti mokslus ir tapti akademinės veiklos nariu (dėstyti ir pan.) P.S. Šiaip, sociolgija ne tik specialybę, bet labiau požiūrį kitu kampu į viską suteikia =) Jeigu turite klausimų, rašyti AŽ, pasitengsiu atsakyti =) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:30:12
| Nuoroda
Bet iš tikrųjų... Ir kas juokingiausia, kad atrodo kuo daugiau aiškini kitiems kas tai per dalykas, tuo mažiau pati supranti kas tai yra. Tada atrodo pasimeti. Juolab, kai klausia: o ka dirbsi?... Sunku kažką ir pasakyt, kai dar nieko nesimokai, tad malonu, jog atsiranda tokių, kurie gali pakomentuoti bei išreikšti ir savo asmeninę nuomonę. |