Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
00:23:26
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Instrukcija. rašė:
Pernai dėjau iš vinjetės, bet pažįstamai tai tiko tik tokia, kur ji išsišiepus ir juokiasi DDDD :DD bet fonas baltas turi but, pas mane vinjetej kazkoks rausvas Nu jo,dar vinjetei visi būna paturbinti photoshop`o galia,tai kaip nesinorės tokių dėti.. DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
00:26:59
| Nuoroda
Ernesta_me rašė:
Sandrittta rašė:
Instrukcija. rašė:
Pernai dėjau iš vinjetės, bet pažįstamai tai tiko tik tokia, kur ji išsišiepus ir juokiasi DDDD :DD bet fonas baltas turi but, pas mane vinjetej kazkoks rausvas Nu jo,dar vinjetei visi būna paturbinti photoshop`o galia,tai kaip nesinorės tokių dėti.. DD Grazesni nei realybej:DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
00:33:19
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Instrukcija. rašė:
Pernai dėjau iš vinjetės, bet pažįstamai tai tiko tik tokia, kur ji išsišiepus ir juokiasi DDDD :DD bet fonas baltas turi but, pas mane vinjetej kazkoks rausvas Pas tą pažįstamą buvo klubo kažkokio vos ne fonas ;DDDDDDDDDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:03:35
| Nuoroda
O tai uztenka tik uzsiregistruot lsp.lt del pazymejimo? Daugiau nieko, tik laukt patvirtinimo, taip? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:31:07
| Nuoroda
na mane VU šiaip užrašė ten duomenis dėl lsp, o pasirodo dar reiks pačiai čia ;D nu ok ok |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:32:08
| Nuoroda
vaiskas rašė:
O tai uztenka tik uzsiregistruot lsp.lt del pazymejimo? Daugiau nieko, tik laukt patvirtinimo, taip? Aš net nežinau, nes man jokios informacijos apie LSP nedavė, tik gegistravęs žmogus prašė užsirašyti tokiame lape, el. paštą, ir sakė, jog su manimi susisieks SA dėl studento pažymėjimo. Čia VU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:43:30
| Nuoroda
Instrukcija. rašė:
vaiskas rašė:
O tai uztenka tik uzsiregistruot lsp.lt del pazymejimo? Daugiau nieko, tik laukt patvirtinimo, taip? Aš net nežinau, nes man jokios informacijos apie LSP nedavė, tik gegistravęs žmogus prašė užsirašyti tokiame lape, el. paštą, ir sakė, jog su manimi susisieks SA dėl studento pažymėjimo. Čia VU. pas mane lygiai taip pat. as irgi is VU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:45:14
| Nuoroda
Va, pasiknisau, ir radau, kaip bus: www.vusa.lt/informacja-apie-studento-pazymejima |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
11:03:50
| Nuoroda
Kauno kolegijoj tai ten pat vietoj nufotografuoja ir įkelia į sistemą ta tinkamą foto pažymėjimui |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
11:21:36
| Nuoroda
Sveiki. Galbūt žinot kaip su ta nuotrauka. Kėliau iš vinijatės tai per didelė, tada bandžiau maža iš vinijatės dėt jau neryški išeina ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
11:32:58
| Nuoroda
Kokiam nors foto atelje gal į flešiuką įkeltų paprašius? Tai namie prie kokio balto fono tegul nufotografuoja kas nors |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
11:47:45
| Nuoroda
malvea rašė:
Nykštukas rašė:
Ernesta_me rašė:
malvea rašė:
kaip manot, kada perduos univerai duomenis į LSP, kuo greičiau noriu užsisakyti:D Manau,kai baigsis visi sutarčių pasirašymai,na bet galėtų ir jau dabar pradėt D kai as dariausi kolegijoje, sake kad po savaites bus, ir reiks susimoketi ir atsiimti banke o tai tai kaip tau viską užpildė?:o gi kol neįtraukia tavęs į sistemą, tol negali užsisakyt Kauno kolegijoje, tai reikejo pasirasyt sutarti, tada eiti nusifotkinti, ten vietoj fotografuoja, 2lt kainuoja, ir sedi prie pc uzsiregini LSP.lt ir isikeli foto is kompo, duomenis surasai ir viskas sake laukti laisko kazkokio ir reiks pasirinkti swedbank padalini kuri noriu ir ten atsiimsiu pazimejima |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
12:12:46
| Nuoroda
Manęs tai neprašė 2 lt : DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
14:52:30
| Nuoroda
cia gal klausimas ne i tema,bet noriu suzinoti ar atestato kopija privalo buti patvirinta notaro? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
14:59:59
| Nuoroda
trendy_ rašė:
cia gal klausimas ne i tema,bet noriu suzinoti ar atestato kopija privalo buti patvirinta notaro? ne, paprasta tinka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-31
20:22:37
| Nuoroda
na as kai nesiau registracijai foto,tai man 1 paeme ir 3 liko,tai as i pc ikelaiu ir viskas,ale paso nuotrauka tinkanti pazymejimui |
|
|