Studento pažymėjimas (LSP)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-29 00:23:26 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Instrukcija. rašė:

Pernai dėjau iš vinjetės, bet pažįstamai tai tiko tik tokia, kur ji išsišiepus ir juokiasi :DDDDD

:DD bet fonas baltas turi but, pas mane vinjetej kazkoks rausvas :D

Nu jo,dar vinjetei visi  būna paturbinti photoshop`o galia,tai kaip nesinorės tokių dėti.. :DDD 

Žinutė parašyta: 2011-07-29 00:26:59 | Nuoroda
Ernesta_me rašė:
Sandrittta rašė:
Instrukcija. rašė:

Pernai dėjau iš vinjetės, bet pažįstamai tai tiko tik tokia, kur ji išsišiepus ir juokiasi :DDDDD

Nu jo,dar vinjetei visi  būna paturbinti photoshop`o galia,tai kaip nesinorės tokių dėti.. :DDD 

Grazesni nei realybej:DD

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-29 00:33:19 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Instrukcija. rašė:

Pas tą pažįstamą buvo klubo kažkokio vos ne fonas ;DDDDDDDDDD

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-07-29 10:03:35 | Nuoroda

O tai uztenka tik uzsiregistruot lsp.lt del pazymejimo? Daugiau nieko, tik laukt patvirtinimo, taip?

Žinutė parašyta: 2011-07-29 10:31:07 | Nuoroda

na mane VU šiaip užrašė ten duomenis dėl lsp, o pasirodo dar reiks pačiai čia ;D nu ok ok :D

• Fizika / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-07-29 10:32:08 | Nuoroda
vaiskas rašė:

O tai uztenka tik uzsiregistruot lsp.lt del pazymejimo? Daugiau nieko, tik laukt patvirtinimo, taip?

Aš net nežinau, nes man jokios informacijos apie LSP nedavė, tik gegistravęs žmogus prašė užsirašyti tokiame lape, el. paštą, ir sakė, jog su manimi susisieks SA dėl studento pažymėjimo. Čia VU.

• Istorija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-29 10:43:30 | Nuoroda
Instrukcija. rašė:
vaiskas rašė:

Aš net nežinau, nes man jokios informacijos apie LSP nedavė, tik gegistravęs žmogus prašė užsirašyti tokiame lape, el. paštą, ir sakė, jog su manimi susisieks SA dėl studento pažymėjimo. Čia VU.

pas mane lygiai taip pat. as irgi is VU.

• Biologija / VBE 87
Žinutė parašyta: 2011-07-29 10:45:14 | Nuoroda

Va, pasiknisau, ir radau, kaip bus: www.vusa.lt/informacja-apie-studento-pazymejima  :)

• Istorija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-29 11:03:50 | Nuoroda

Kauno kolegijoj tai ten pat vietoj nufotografuoja ir įkelia į sistemą ta tinkamą foto pažymėjimui :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-29 11:21:36 | Nuoroda

Sveiki. Galbūt žinot kaip su ta nuotrauka. Kėliau iš vinijatės tai per didelė, tada bandžiau maža iš vinijatės dėt jau neryški išeina ;D

• Istorija / VBE 38
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 21
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 12
Žinutė parašyta: 2011-07-29 11:32:58 | Nuoroda

Kokiam nors foto atelje gal į flešiuką įkeltų paprašius? Tai namie prie kokio balto fono tegul nufotografuoja kas nors :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-29 11:47:45 | Nuoroda
malvea rašė:
Nykštukas rašė:
Ernesta_me rašė:
malvea rašė:

kaip manot, kada perduos univerai duomenis į LSP, kuo greičiau noriu užsisakyti:D

Manau,kai baigsis visi sutarčių pasirašymai,na bet galėtų ir jau dabar pradėt :DD

kai as dariausi kolegijoje, sake kad po savaites bus, ir reiks susimoketi ir atsiimti banke :)

o tai tai kaip tau viską užpildė?:o gi kol neįtraukia tavęs į sistemą, tol negali užsisakyt

Kauno kolegijoje, tai reikejo pasirasyt sutarti, tada eiti nusifotkinti, ten vietoj fotografuoja, 2lt kainuoja, ir sedi prie pc uzsiregini LSP.lt ir isikeli foto is kompo, duomenis surasai ir viskas :) sake laukti laisko kazkokio ir reiks pasirinkti swedbank padalini kuri noriu ir ten atsiimsiu pazimejima :)

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:12:46 | Nuoroda

Manęs tai neprašė 2 lt : DD

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-29 14:52:30 | Nuoroda

cia gal klausimas ne i tema,bet noriu suzinoti ar atestato kopija privalo buti patvirinta notaro?

Žinutė parašyta: 2011-07-29 14:59:59 | Nuoroda
trendy_ rašė:

cia gal klausimas ne i tema,bet noriu suzinoti ar atestato kopija privalo buti patvirinta notaro?

ne, paprasta tinka :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-31 20:22:37 | Nuoroda

na as kai nesiau registracijai foto,tai man 1 paeme ir 3 liko,tai as i pc  ikelaiu ir viskas,ale paso nuotrauka tinkanti pazymejimui :)

• Geografija / MBE 8
  • Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 32
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 19
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą