Pasiūlymas kur studijuoti
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-05-10 16:37:43 | Nuoroda

Sveiki visi, būsimi studentai. Jei dar nenusprendėte kur stoti, norėčiau jums pasiūlyti ŠU, nes manau, tai būtų puikus pasirinkimas. Dauguma renkasi populiariausius Lietuvos universitetus, tokius kaip VU, VDU, o aš esu pasirinkusi (ir jums siūlau) studijas ŠU. Dėl to nė kiek nesigailiu. Čia studentai padeda vieni kitiems, yra Studentų atstovybė į kurią galima kreiptis iškilus problemoms ar klausimams ir kuri tikrai visuomet padės ir patars. Čia – palankios galimybės išmėginti studijas užsienyje, organizuojamos įvairios konferencijos, kuriose galime dalyvauti ir mes – studentai. ŠU dėstytojai sąžiningi, malonūs, kompetetingi, išmanantys ir gerai dėstantys savo dalyką. Yra septyni fakultetai, kurie siūlo įvairiausias studijų programas ir ŠU yra vienintelė vieta Lietuvoje, kurioje yra rengiami optometrininkai :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2012-05-10 17:42:54 | Nuoroda

..das

Žinutė parašyta: 2012-05-10 18:13:05 | Nuoroda

Pati esu siauliete ir butu labai patogu studijuoti SU, deja, nelabai kokiu atsiliepimu girdejus esu... :)

Žinutė parašyta: 2012-05-10 23:04:27 | Nuoroda

pavyzdžiui, kokių atsiliepimų? Labai įdomu. Pasakysiu ar tai tiesa :)

Žinutė parašyta: 2012-05-11 17:13:10 | Nuoroda

Visu pirma, kad istoja ten net ir su baisiais balais. Ir si informacija patvirtinta... Daugelis istojo i ekonomika ir kitas spec is egzu surinke po 10proc... Beto, sake, jog ten prasti destytojai, balaganas, atsiskaitymai lengvi, nera ka mokytis ir pan... Nzn...Daug blogu atsiliepimu girdejau... Butent is tu, kas ten mokosi :/

Žinutė parašyta: 2012-05-11 20:48:40 | Nuoroda

Teisybės tikrai yra. Bet dėstytojai tikrai išmano savo dėstomus dalykus, kai reikia būna griežti, kai reikia būna kantrūs ir viską paaiškina tiems, kuriems ne taip gerai sekasi.

Jei lengva mokytis tai juk gerai! Ar ne? Tuomet gali gauti gana nemažą stipendiją. O turėdama aukštesnį stojamąjį balą tikrai įstosi į nemokamą vietą, nes kaip rašei, daug kas įstoja su žemais balais.

O tavo pažįstami kurie mokosi ŠU gal nėra patenkinti savo pasirinkta studijų forma, nestudijuoja savo svajonių specialybės, todėl ir yra nusistatę priešingai prieš viską, kas vyksta ŠU. Pavyzdžiui man patinka tai ką studijuoju, tad man ir dėstytojai atrodo kompetetingi, balagano universitete nematau ir džiaugiuosi kiekviena diena. Kas kart su noru einu į paskaitas :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą