Matematikos VBE 2012
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-05 18:30:52 | Nuoroda

1/2 ar kvadratine saknis ner skirtumo.

O pasroviui tai tipo upes greitis + valties greitis
Pries srove upes greitis - valties greitis?

Žinutė parašyta: 2012-06-05 18:31:23 | Nuoroda

Kažkas ten žymima raide 'ro' iš tų nuokrypių, bet tai, matyt, nėra taip aktualu. Realybė ta, kad jei išlaikau mažiau nei 90, ten kur noriu, neįstoju, o tikimybė, kad tiek išlaikysiu labai nedidelė, tad pats suvokiu, kas realu, o kas ne.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 85
  • Matematika / VBE 43
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 18
Žinutė parašyta: 2012-06-05 18:35:55 | Nuoroda

Na bandyk laimę, sėkmės.

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Matematika / VBE 51
Žinutė parašyta: 2012-06-05 19:26:52 | Nuoroda

kaip 2011metu 22 uzduoti sprestumet? 

Man integralas neigiamas gaunasi o.o bet gal kur iveliau klaida. Bet tarkim susirandi  is integralo tos dalies plota, kuris lygus staciakampio plotui ir kas toliau? x*y=S taciau butu 2 nezinomieji -.-

Žinutė parašyta: 2012-06-05 19:43:43 | Nuoroda
Ejkaunas1010 rašė:

Manau, kad pati per daug žvalgaisi į kitus, nesuprasdama, ką jie nori pasakyti. :) Labai aiškiai parašyta, jog būtų gėdinga net sugrįžt pas tokią mokytoją negavus virš 50 procentų, o kadangi pati, matyt, neturėjai mokytojos, kuri puikiai paruošia egzaminui, nesupranti to. ;)

Na, pavyzdžiui, pas mus klasėj būtų gėda grįžt gavus mažiau nei 95. Bet šiaip tikrai nėr kuo girtis nei tau, nei man.

Žinutė parašyta: 2012-06-05 19:45:32 | Nuoroda
rgey3y rašė:

1/2 ar kvadratine saknis ner skirtumo.

O pasroviui tai tipo upes greitis + valties greitis
Pries srove upes greitis - valties greitis?

valties greitis - upės greitis. nes kitaip laiveliai plauktų atgal:D

Žinutė parašyta: 2012-06-05 19:49:27 | Nuoroda

o šiaip aš manau, kad bus labai lengvas egzaminas šiemet dėl naujos matricos. nes 6min/uždaviniui yra pakankamai mažai, taip kad nereik tikėtis sunkių darbo ir judėjimo uždavinių. bloga žinia yra ta, kad greičiausiai 1 taškas lems pakankamai daug:( čia jei lengvas egzaminas. na, bet dar yra vienas variantas - lietuviai susimauna teste ir 2 daly (durna egzų sistema...), tada pasiseka tiems, kurie įsiskaito. aš siūlau labai atidiems būt, nes maža ką. kabliukų galėtų būt, o neįsiskaitymas kainuos minus 1 ar minus 2 taškus

Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:09:56 | Nuoroda
Naujokė 14 rašė:

Norisi aukšto balo,  ir nesinori už mokslą mokėti,bet bus kaip bus.  O pati?

Norėčiau kaip įmanoma daugiau, nes planuoju stoti ten, kur reikia aukšto balo. Nesinorėtų nuvilti savo mokytojos, nes ji labai tiki manimi ir tėvelių. Bet aš kažkokia neprognozuojama esu. Būna, parašau idealiai, būna susimaunu visiškai, čia gal nuo nuotaikos priklauso. Na, bet bus kaip bus, jeigu nepasiseks, vadinasi, taip turėjo būti. Be to, koks skirtumas, ar po keturių metų išvykti į Ispaniją skinti mandarinų ar jau šią vasarą :D

Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:12:58 | Nuoroda

Visokias apibrėžimo sritis, sprendžiant logaritmines lygtis ir taip toliau, ir panašiai, bet lengva pasakyti, kai sėdi sau prie pc, o kai egzamine sėdi kartais nė nepagalvoji apie tokią smulkmeną ir jau džiaugiesi gavęs atsakymą, nors jis gal net netinka. :D Su sena sistema, antroj daly gautum už tokį dalyką vieną taškelį, o dabar nuliukas, tad sėkmės visiems, nepasimeskit ir prisiminkit, ką mokėtės visus metus ir ką šiais metais kartojotės. :)

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 43
Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:13:29 | Nuoroda

Blemba optimistė tu :D  Na,manau , išlaikysi ir nereikės eiti iš karto skinti mandarinų. ;DD O kur stoti žadi,kad aukšto balo reikia?

O dėl nuvylimo man ta pati bėda.

• Istorija / VBE 96
  • Matematika / VBE 51
Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:20:57 | Nuoroda
Naujokė 14 rašė:

Blemba optimistė tu :D  Na,manau , išlaikysi ir nereikės eiti iš karto skinti mandarinų. ;DD O kur stoti žadi,kad aukšto balo reikia?

O dėl nuvylimo man ta pati bėda.

Na, svajonė tai tapti plastikos chirurge arba toksikologe, žodžiu, medicina, bet bijau, kad tai ir liks tiks svajone :D O šiaip tai mąstau apie kažką panašaus į ekonomiką, marketingą, finansus, lyderystę. Čia reikia šiek tiek mažesnio balo, o žinant tai, nesureikšminu aš tų egzaminų, tai ir apie Ispanijas tenka pagalvoti :D O ką pati galvoji?

Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:24:42 | Nuoroda

Nu įstosi, nemanau,kad labai veržiasi į tokią medicinos  sritį. Na aš apie psichologiją, čia svajonių,svajonė, bet žinai,  nežinai kas gali nutikti :)

• Istorija / VBE 96
  • Matematika / VBE 51
Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:40:16 | Nuoroda

Supranti, veržiasi, nesiveržia, vis vien visi į tą pačią mediciną stoja. Tik po penkių metų prisideda rezidentūra ir mokaisi savo specialybę pasirinktą :D Aš tai matau, jog daugelis šitame forume rašančių žmonių yra protingi ir gabūs, todėl mano šansai kažkur įstoti nemokamai mažėja, o tada jau teks ieškotis turtingo vyro :D :D :D

Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:44:55 | Nuoroda

Sveiki, ar galit kas 25 pavyzdines paaiskint? sunku su geometrija man :)

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 81
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:47:12 | Nuoroda

Na žinai,  pagal mane,čia puse peeeerdėtai pasikėlę ir pasitikintys savimi. Bet ,jei tu asmeniškai nesijauti stipri matematikoje ,tai gali laikyti chemija. Ar jie nesikeičia tarpusavyje.

• Istorija / VBE 96
  • Matematika / VBE 51
Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:54:54 | Nuoroda

Abiejų turiu devynis su trupučiu ir matematikoje jaučiuosi stipriau, bet čia žinai, mergaitiška baimė. Rytoj pamatysim, kaip bus. Bet tokiu atveju, tai ne gyvenimo pabaiga :D

Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:58:07 | Nuoroda
million_dollar_man rašė:

7/5 - ką tai reiškia. Reiškia, kad yra dvylika dalių, t.y. 7d+5d, kurios atitinka visą apskritimą, t.y. 360 laipsnių. 12d=360/12, d=30 laipsnių. Kadangi lankas ADB=5d, reiškias, kad 5d=150 laipsnių. Reikia rasti <ACB, kuris yra įbrėžtinis, todėl taikome tasyklę: įbrėžtinis kampas yra lygus pusei jo atitinkančio lanko didumui: 150:2=75 laipsniai.

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 43
Žinutė parašyta: 2012-06-05 21:01:38 | Nuoroda
Tiutty rašė:

Abiejų turiu devynis su trupučiu ir matematikoje jaučiuosi stipriau, bet čia žinai, mergaitiška baimė. Rytoj pamatysim, kaip bus. Bet tokiu atveju, tai ne gyvenimo pabaiga :D

Būtent visada yra geroji pusė.Pvz, šiuo atveju -mandarinai ;D

• Istorija / VBE 96
  • Matematika / VBE 51
Žinutė parašyta: 2012-06-05 21:02:37 | Nuoroda
Ejkaunas1010 rašė:
million_dollar_man rašė:

7/5 - ką tai reiškia. Reiškia, kad yra dvylika dalių, t.y. 7d+5d, kurios atitinka visą apskritimą, t.y. 360 laipsnių. 12d=360/12, d=30 laipsnių. Kadangi lankas ADB=5d, reiškias, kad 5d=150 laipsnių. Reikia rasti <ACB, kuris yra įbrėžtinis, todėl taikome tasyklę: įbrėžtinis kampas yra lygus pusei jo atitinkančio lanko didumui: 150:2=75 laipsniai.

aciu, taip ir sprendziau. Tik kai 5 +7 sudejau gavau 9 kazkodel. aritmetines klaidos prazudys :DDDD

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 81
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2012-06-05 21:42:10 | Nuoroda

Kaip fainiai :)..... susirgau 38 laipsniai temperaturos. Bet ka padarysi tikiuosi tai nesutrukdys parasyt gerai egzamina. Ko nepasikartojau tai tikimybiu, nes as ten arba pagal logika ismastysiu, arba nei formules nei niekas nepades.

Beja, kaip skaiciuojasi Vidutinis greitis?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą