Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-06
13:36:25
| Nuoroda
Sveiki visi. Iš anksto noriu atsiprašyti, jei sukūriau nereikalingą temą, tačiau visur internete išnaršiau ir taip neradau konkretaus atsakymo... Turiu šiuo metu du klausimus: 2) Ar neišlaikius 2012 matematikos VBE , gausiu atestatą jog baigiau mokyklą? Vienur skaičiau, kad bus įrašytas kitas pažymys, tai kuris būtent? 10 klasės matematikos egzamino pažymys? Ar į atestatą bus tiesiog įrašytas užrašas "Neišlaikė" . O gal iš viso man jo neduos??? Ar dar kas nors. Prašau atsakykite, nes man tai tikras galvos skausmas ;D Dėkoju iš anksto tiem, kas nusiteikęs padėti.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-06
14:00:47
| Nuoroda
1. Negalima. Per pakartotinę sesiją laiko tie, kurie negalėjo laikyti egzamino per pagrindinę sesiją dėl pateisinamų priežasčių. Na, dar per pakartotinę sesiją egzaminą laiko tie, kurie neišleikė lietuvių egzo, bet tada jie gali laikyti tik mokyklinį egzaminą. 2. O kiek egzų laikai? Du egzaminai yra privalomi, jeigu nori gauti brandos atestatą (lietuvių privalomas, o kitas - pasirinktinai). Jeigu laikai tik lietuvių ir matematiką, o matematikos neišlaikai, tai tada gauni tiesiog dokumentą, jog išklausei kursą. Jeigu laikai daugiau egzaminų (vadinasi, gauni brandos atestatą), tai bent jau mūsų mokykloj nerašo į atestatą įrašo, jog neišlaikei kažkurio egzamino. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-06
15:10:18
| Nuoroda
Aš pasirinkau laikyti 3 egzaminus : rusų valstybinį, lietuvių (gimtoji) valstybinį, matematiką valstybinį. Šiaip nežinau kaip ten man su lietuvių seksis.. Gal nepatiks jiems mano rašinys ;D O matkes.. Na aš ne matematikas galiu pasakyti ;D Ir matke gan prastai parašiau, nesitikėjau tokio sunkaus.. Visi 2012 metų bandomieji matkes buvo daug lengvesni.. Na bet tikiuosi išlaikyti. Dėkoju už informaciją |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-06
15:14:43
| Nuoroda
Tai tada net jei ir matematikos neišlaikysi, vis tiek nieko tokio. Nors nereikia nusiteikt blogiausiam. Gal kartelė bus labai žema arba parašei daug geriau negu galvoji. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-06
15:25:06
| Nuoroda
Na aš tikiuosi jog taip ir bus... Nes tikrai ne viską išsprendžiau. Čia yra tema kažkur, kur atsakymus surašė žmogelis, susitikrinau su savo.. Liūdna pasidarė... ;D Aš ne matematikas, aš prie meno žmogus. Bet jei ir 1% gausiu, turėtų užtekti ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-06
15:31:36
| Nuoroda
Na linkiu sėkmės , kad gautai atestatą |