Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-10
23:56:36
| Nuoroda
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Gal kas Suužino, koks šiemet pereinamasis balas VU medicinos?
Su tokiais klausimai tai tik lemputes tau lemta isukineti, o ne medicina studijuoti. Matyt iš savo patirites kalbi:D
:DDDD ziauru.... Nusisneki gi visiskai. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
00:07:09
| Nuoroda
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Su tokiais klausimai tai tik lemputes tau lemta isukineti, o ne medicina studijuoti. Matyt iš savo patirites kalbi:D
:DDDD ziauru.... Nusisneki gi visiskai. Vasarą juk galima leisti bent kada nors nusišnekėti, o čia kaip inspektorius pažabojęs sarkazmą su ironija bando griaut vaikiškas svajones...
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
00:14:55
| Nuoroda
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
:DDDD ziauru.... Nusisneki gi visiskai. Vasarą juk galima leisti bent kada nors nusišnekėti, o čia kaip inspektorius pažabojęs sarkazmą su ironija bando griaut vaikiškas svajones...
Bet klausti koks maziausias balas i medicina siais metais tai jau net ir vasaros laikotarpiu, kai smegenys buna pakepusios, per stipru. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
00:24:22
| Nuoroda
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Bet klausti koks maziausias balas i medicina siais metais tai jau net ir vasaros laikotarpiu, kai smegenys buna pakepusios, per stipru. O gal kas nors turi ekstasensinę nuojautą ir gali nuspėti, Jūsų pačio smegenys užsifiksavę ties logika ir nelieka vietos fantazijai:DDD |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
00:27:02
| Nuoroda
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Bet klausti koks maziausias balas i medicina siais metais tai jau net ir vasaros laikotarpiu, kai smegenys buna pakepusios, per stipru. O gal kas nors turi ekstasensinę nuojautą ir gali nuspėti, Jūsų pačio smegenys užsifiksavę ties logika ir nelieka vietos fantazijai:DDD Burtininkas sake, kad maziausias siemet 20,1 i nemokama medicina. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
10:02:51
| Nuoroda
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-07-11
14:42:27
| Nuoroda
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Vidokkas rašė:
Ievūškinas rašė:
Bet klausti koks maziausias balas i medicina siais metais tai jau net ir vasaros laikotarpiu, kai smegenys buna pakepusios, per stipru. O gal kas nors turi ekstasensinę nuojautą ir gali nuspėti, Jūsų pačio smegenys užsifiksavę ties logika ir nelieka vietos fantazijai:DDD Burtininkas sake, kad maziausias siemet 20,1 i nemokama medicina. Man sakė, kad min KB į vnf mediciną bus 23,4. |
Žinutė parašyta:
2012-07-11
15:35:59
| Nuoroda
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
15:36:45
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
15:39:21
| Nuoroda
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? Damn, o taip tikėjaus Audiovizualinis vertimas pas mane, VDU anglų filologija antroj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
19:38:21
| Nuoroda
VGTU kurybines industrijos ;] |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
20:45:22
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? Damn, o taip tikėjaus Audiovizualinis vertimas pas mane, VDU anglų filologija antroj geri balai tavo, įstosi o mano klasiokas šiaip nori į audiovizualinį vertimą, pirmoj vietoj parašė, bet prasti balai jo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
21:25:52
| Nuoroda
chillout rašė:
Sveikučiai, bandysiu į VDU politikos mokslus. Tikiuosi mano planai išdegs Jeigu yra planuojančių stoti ten pat raštelkit! Stok y viesaji administravima!!;DD |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
22:49:24
| Nuoroda
medicina LSMU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-12
08:54:35
| Nuoroda
Noriu i medicina, bet neistosiu, nes per mazas balas. Kitais metais perlaikysiu egzus ir stosiu vel. Mano klausimas toks. Ar verta stoti i kineziterapija (bet kur i nemokama) ir po puses metu isstoti (kad nereiketu moketi) - tada istojus i medicina nukristu kazkiek paskaitu ir butu daugiau laisvo laiko. Ar geriau nestoti ir tiesiog mokytis egzu perlaikymui ? Padekit apsispresti !!! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-12
12:46:11
| Nuoroda
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? Damn, o taip tikėjaus Audiovizualinis vertimas pas mane, VDU anglų filologija antroj geri balai tavo, įstosi o mano klasiokas šiaip nori į audiovizualinį vertimą, pirmoj vietoj parašė, bet prasti balai jo Kažkaip pastebėjau, jog visi mano, kad į audiovizualinį vertimą aukštų balų labai reikės Kiek tas prasti? Ir kodėl pas tave pirmoj vietoj filologija, o antroj audiovizualinis? :> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-12
18:37:32
| Nuoroda
LSMU bendroji medicina |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-13
17:53:47
| Nuoroda
LSMU medicina, bet neaišku ar papulsiu. Tai tada tektų į VU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-15
15:37:41
| Nuoroda
Oj mano pasirinkimų sąrašas didelis, nes visiškai nesu garantuota. Pirmasis sąraše VU psichologija, paskutinis VK reklamos vadyba |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-15
16:32:15
| Nuoroda
Edvinaas rašė:
chillout rašė:
Sveikučiai, bandysiu į VDU politikos mokslus. Tikiuosi mano planai išdegs Jeigu yra planuojančių stoti ten pat raštelkit! Stok y viesaji administravima!!;DD Šitas variantas irgi įtrauktas į mano sąrašiuką, gaila, bet ne pirmu numeriu |
|
|