Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
13:13:37
| Nuoroda
Yra galvojanciu apie VGTU Pastatu energetika ? Arba ka manote apie sia specialybe ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
18:46:30
| Nuoroda
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. O, dar vienas žmogus apie anglų filologiją galvojantis Kur žadi stot? Į VDU, nors visi sako VU geriau, bet nenoriu aš ten visiškai. Tu kur? :D Pirmoj vietoj Audiovizualinis vertimas VU Kauno humanitariniam, o antroj - VDU anglų filologija Va, va man lygiai tas pats, kažkodėl į tą Vilnių visiškai netraukia Aš ne dėl miesto, Kauno humanitariniam anglų filologija taip pat yra, ar klystu? Hmm... Man rodos yra, nesidomėjau Šiaip mane VDU kaip universitetas vilioja, bet audiovizualinis vertimas man kaip studijos labiau patiko, tai tokioj kryžkelėj ir stoviu Apie audiovizualinį vertimą dar negirdėjau, čia gal nauja programa? :D Jap, man rodos pernai atsiradus. Ta pati anglų filologija tik su informatikos priemaišom Skamba neblogai, bet ne taip gerai, kad į VU stočiau. Na man nuskambėjo pakankamai gerai, kad stočiau į VU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
00:20:35
| Nuoroda
Martinex rašė:
Yra galvojanciu apie VGTU Pastatu energetika ? Arba ka manote apie sia specialybe ? Man irgi labai būtų įdomu jeigu kaikas pasidalintumėte nuomone apie šią specialybe. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:36:19
| Nuoroda
Father Liudvik davai davai davai rašė:
Norėjau į biologiją, bet neįsivaizduoju, kuo galima užsiimti ją pabaigus? Nebent mokytis toliau ir po to tapti laborantu ar mokytoju, o visgi to nesinori. Taigi, manau, kad į farmakotechniką KK. Siūlau pradžioje į farmaciją bandyti, nes kaip matau balai neblogi . ; ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:41:13
| Nuoroda
Denka2 rašė:
Martinex rašė:
Yra galvojanciu apie VGTU Pastatu energetika ? Arba ka manote apie sia specialybe ? Man irgi labai būtų įdomu jeigu kaikas pasidalintumėte nuomone apie šią specialybe. Žinau tiek, kad draugas mokėsi, prisidarė skolų, nes sunku visai. O po to išvis metė, nes nepatiko. ; ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
18:44:16
| Nuoroda
As labai noriu i Vokietija teise.. Bet va, nezinau dar istorijos balo.. Nu , gal yra bendraminciu kokiu _ ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
19:54:59
| Nuoroda
Gal kas i dantų technologija žada stot? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
20:13:20
| Nuoroda
Jovi. rašė:
Gal kas i dantų technologija žada stot? :) Norėjau, ilgai galvojau apie šią specialybę, bet dėja... KK blogai pasielge, jog manualiniu gebejimu patikrinima padare liepos 2 dieną, kada aš neturėsiu galimybes atsidurti Kaune.. ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
23:38:45
| Nuoroda
jus14 rašė:
Jovi. rašė:
Gal kas i dantų technologija žada stot? :) Norėjau, ilgai galvojau apie šią specialybę, bet dėja... KK blogai pasielge, jog manualiniu gebejimu patikrinima padare liepos 2 dieną, kada aš neturėsiu galimybes atsidurti Kaune.. ;/ Na man yra šiokių tokių neaiškumų su šiuo testu. Visų pirma, tai ar ten tikrai susirenka jau viską mokantys ir truputi pasipraktikavus nėra galimybės išlaikyt jo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-29
16:46:05
| Nuoroda
Norėčiai į VU skandinavistiką. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-06-30
14:15:01
| Nuoroda
Jovi. rašė:
jus14 rašė:
Jovi. rašė:
Gal kas i dantų technologija žada stot? :) Norėjau, ilgai galvojau apie šią specialybę, bet dėja... KK blogai pasielge, jog manualiniu gebejimu patikrinima padare liepos 2 dieną, kada aš neturėsiu galimybes atsidurti Kaune.. ;/ Na man yra šiokių tokių neaiškumų su šiuo testu. Visų pirma, tai ar ten tikrai susirenka jau viską mokantys ir truputi pasipraktikavus nėra galimybės išlaikyt jo? Aš pats labai norėjau, bet supratau, kad nesu toks geras skulptorius... Pažįstu 2 žmones, vienas studijuoja, kitas jau baigęs. Abu labai ruošėsi manualinių gebėjimų patikrinimui. |
Žinutė parašyta:
2012-06-30
14:15:38
| Nuoroda
OKtimeforplanB rašė:
Father Liudvik davai davai davai rašė:
Norėjau į biologiją, bet neįsivaizduoju, kuo galima užsiimti ją pabaigus? Nebent mokytis toliau ir po to tapti laborantu ar mokytoju, o visgi to nesinori. Taigi, manau, kad į farmakotechniką KK. Siūlau pradžioje į farmaciją bandyti, nes kaip matau balai neblogi . ; ) Tuoj pareis biologija ir bye-bye. |
Žinutė parašyta:
2012-06-30
20:52:20
| Nuoroda
OKtimeforplanB rašė:
Denka2 rašė:
Martinex rašė:
Yra galvojanciu apie VGTU Pastatu energetika ? Arba ka manote apie sia specialybe ? Man irgi labai būtų įdomu jeigu kaikas pasidalintumėte nuomone apie šią specialybe. Mano pusseserė mokosi, tai sake neblogai tik su braižyba buvo biedu, o profesija tai gan neseniai susikurusi, man kas sake kad perspektyvų yra.Aš pats rašysiu 4 vietoj lamabpoi
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-30
20:55:35
| Nuoroda
O gal yra tokių kurie rinksis biomechanika arba telekomunikacijas VGTU? Man būtų idomu išgirsti nuomones apie šias specialybės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-30
22:25:31
| Nuoroda
KTU taikomąją matematiką. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-01
11:07:43
| Nuoroda
Sveiki visi. Norėjau pasiteirauti ar yra galimybė baigus farmakotechniką išvažiuoti į ES šalis ir ten daryti karjerą? Lietuvoje jau kaip žinote nebėra išlyginamųjų farmakotechnikos studijų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-01
13:11:32
| Nuoroda
Saulens93 rašė:
Sveiki visi. Norėjau pasiteirauti ar yra galimybė baigus farmakotechniką išvažiuoti į ES šalis ir ten daryti karjerą? Lietuvoje jau kaip žinote nebėra išlyginamųjų farmakotechnikos studijų. lsmuni.lt/lt/stojantiems/priemimo-taisykles/ |
Žinutė parašyta:
2012-07-01
14:41:19
| Nuoroda
Man farmacijos student (trečiakursė) irgi sakė, kad išlyginamosios farmatotechnikos ir farmacijos studijos bus panaikintos . ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-01
15:23:06
| Nuoroda
OKtimeforplanB rašė:
Man farmacijos student (trečiakursė) irgi sakė, kad išlyginamosios farmatotechnikos ir farmacijos studijos bus panaikintos . ;/ Bet tai koks to tikslas? Atseit, kad jeigu jau per vėlai supratai, kur nori stot (atradai motyvaciją) ir prasčiau išlaikei egzaminus, tai jau kryžius karjerai? Jokių šansų? Gi tos 3 valandos egzamine nieko nereiškia. |
Žinutė parašyta:
2012-07-01
15:28:24
| Nuoroda
Žoooodžiu, teks daryt gap year... Perlaikyt egzus... Tiesiog trokšte trošktu patirt visą ta stresą iš naujo. |