Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
13:44:45
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
Išreikšiu ir aš savo nuomonę šiuo klausimu Šiemet baigiau pirmą Ekonomikos kursą ISM'e. Greičiausiai pagalvosit, kad mano nuomonė šališka, tačiau taip nėra. Dėkui už išsamų atsakymą Bet čia vien tik apie gerasias puses aprašei. Parašyk ir kokių blogesnių dalykų, Tau nelabai patinkančių, yra ISM (suprantu, tobulumo ir nesitikiu, bet tikiuosi tikrai kokybiško mokslo ir turiningo, pilno veiklos studentavimo). Kad žinočiau, ko galiu tikėtis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
13:46:48
| Nuoroda
Pas mano brolį žmogus iš visiškai nefinansuojamo perėjo į dalinai finansuojama, nes puikiai pirmą pusmetį baigė. Matai, ten rotacija vyksta dažniau. Tai manau, kad jei vienas iš tų 100 vaikų iškrenta ( visiškai mokslą apmoka tik 100 geriausių), yra galimybė papulti į jo vietą. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
13:59:50
| Nuoroda
bet pernai net ne simta jie nemokamai prieme,o 71. siemet bala pakele, tai dar maziau i visiskai nemokama priims taip iseina ;D tai gal ir yra galimybe |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
14:04:15
| Nuoroda
wwp rašė:
Dėkui už išsamų atsakymą Bet čia vien tik apie gerasias puses aprašei. Parašyk ir kokių blogesnių dalykų, Tau nelabai patinkančių, yra ISM (suprantu, tobulumo ir nesitikiu, bet tikiuosi tikrai kokybiško mokslo ir turiningo, pilno veiklos studentavimo). Kad žinočiau, ko galiu tikėtis.
Blogybių sakai... Net nežinau ką čia sugalvot Na pvz.: maistas valgykloje - be kokių 12 LTL normaliai nepavalgysi, sakyčiau kaina visai ne studentiška Man nepatinka tai, kad dažniausiai tenka imti vieną knygos egzempliorių 2 žmonėms (kadangi biblioteka ne itin didelė), tai jei abiem porininkam prireikia knygos vienu metu, tenka spaustis kažkaip Su mašinos parkavimu problemos centre, į ISM kiemą neleidžia studentų, ant gatvės brangu. Šiuo metu daugiau blogybių nepamenu... Dar - jei įstosit, būtinai varykit į fuksų žygį, susipažinsit su chebra, bus smagiau univere pirmom dienom |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-09
19:58:02
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
Blogybių sakai... Net nežinau ką čia sugalvot Na pvz.: maistas valgykloje - be kokių 12 LTL normaliai nepavalgysi, sakyčiau kaina visai ne studentiška Man nepatinka tai, kad dažniausiai tenka imti vieną knygos egzempliorių 2 žmonėms (kadangi biblioteka ne itin didelė), tai jei abiem porininkam prireikia knygos vienu metu, tenka spaustis kažkaip Su mašinos parkavimu problemos centre, į ISM kiemą neleidžia studentų, ant gatvės brangu. Šiuo metu daugiau blogybių nepamenu... Dar - jei įstosit, būtinai varykit į fuksų žygį, susipažinsit su chebra, bus smagiau univere pirmom dienom Dėkui dar kartą Na, kol kas širdis, protas labiausiai ir linksta prie ISM Bet žiūrėsiu, kaip čia bus. Kad ir kur stosiu, be jokių abejonių į fuksų stovyklą varysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-10
18:53:39
| Nuoroda
wwp, pernai lygiai taip pat kelias savaites dvejojau ir svarsciau ka rinktis - ISM ar VU TSPMI. Pasirinkau ISM ekonomika. Esu labai patenkintas ir 100% dziaugiuosi savo sprendimu. Jei atrasiu laisvesne minute, brukstelsiu kodel;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-21
13:06:34
| Nuoroda
Ar yra stojančių į ekonomiką? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
09:40:44
| Nuoroda
Ok, help zmones, liko para apsispresti. Kur daugiau yra matematikos ir skaiciavimu: ekonomikoje ar finansuose? Ar tiesa, kad ekonomikoje daugiau spejimu ir prognoziu. Ar blogai, jei stosiu i sias sritis, nors esu jose visikai zalia, niekad nesidomejau jomis ir pan ? Lauksiu atsakymu |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
11:08:00
| Nuoroda
Pasauliete rašė:
Ok, help zmones, liko para apsispresti. Kur daugiau yra matematikos ir skaiciavimu: ekonomikoje ar finansuose? Ar tiesa, kad ekonomikoje daugiau spejimu ir prognoziu. Ar blogai, jei stosiu i sias sritis, nors esu jose visikai zalia, niekad nesidomejau jomis ir pan ? Lauksiu atsakymu Labas. Na bent jau pirmame kurse, tai finansininkai ir ekonomistai matematiką turi absoliučiai vienodą ir paskaitas kartu lanko Pirmam kurse praktiškai aplamai niekas nesiskiria, išskyrus tai, kad finansininkai turi antram pusmeti "Finansu apskaita", o ekonomistai tokios neturi (bus vėliau). Visų kursų studijų planus gali peržiūrėti www.ism.lt. Jei traukia, ir save įsivaizduoji ateityje šiose srityse - stok. Jei stoji tik dėl mados, tai nemanau kad verta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
12:29:47
| Nuoroda
Pasauliete rašė:
Ok, help zmones, liko para apsispresti. Kur daugiau yra matematikos ir skaiciavimu: ekonomikoje ar finansuose? Ar tiesa, kad ekonomikoje daugiau spejimu ir prognoziu. Ar blogai, jei stosiu i sias sritis, nors esu jose visikai zalia, niekad nesidomejau jomis ir pan ? Lauksiu atsakymu Labas:) Matematikos daugiau ekonomikoje:) Ekonomika labai plati sritis. Baigus finansus nebegalėsi dirbti pvz. ekonomikos analitike.. O baigus ekonomiką galėsi dirbti pvz. finansų analitike, nes ekonomika plati, čia yra apčiuopiama ir finansų ir verslo ir ekonomikos. Tikrai, kad nieko blogo jei stosi nieko nežinodama. Bet stok tik ten kur pačiai patinka. Pagalvok kokio darbo norėtum ateityje, ką labiausiai pavyksta daryti ir pan. sėkmės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
17:51:30
| Nuoroda
as planuoju studijuoti ISM ekonomika tik neapsisprendziu Kaune ar Vilniuje. Beje kaip del bendrabucio, kiek suprantu jo Vilniuje nesuteikia, o kaip Kaune?:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
22:51:07
| Nuoroda
Sveiki žmonės. Ekonomika ir politika ar verslas ir komunikacija ? Kuri specialybė patrauklesnė ten besimokantiems ? Vistiek pasimokę žinot labiau viską "iš vidaus", o ne iš aprašymų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-23
15:47:34
| Nuoroda
Gabis rašė:
Sveiki žmonės. Ekonomika ir politika ar verslas ir komunikacija ? Kuri specialybė patrauklesnė ten besimokantiems ? Vistiek pasimokę žinot labiau viską "iš vidaus", o ne iš aprašymų Labas, Gabi, |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
00:50:00
| Nuoroda
Galiausiai po daugiau nei mėnesio žiauriai sudėtingų ir fantastinių apmąstymų sugalvojau pirmu numeriu parašyt tarptautinį verslą ir komunikaciją.:) Tikiuosi, pataikiau Nors ir dabar nežinau, ko ir iš ko aš noriu Taigi, kas mano būsimi kursiokai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
07:34:33
| Nuoroda
Aš, aš, aš!:-)) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
09:52:14
| Nuoroda
Tikriausiai ir aš Sunkiai, sunkiai mano tas sprendimas vystėsi Paskutinę dieną dar dilema buvo, ar rinktis verslo vadybą ir analitiką, ar tarptautinį verslą... Bet pasilikau ties tuo, apie ką pastaruosius metus svajojau - TVK |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
15:15:05
| Nuoroda
O, kuo daugiau kursiokių, ypač gražių, tuo geriau Nepagalvojau, kad reikia konkrečiau klaust, kas Vilniuje žadat studijuoti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
16:47:20
| Nuoroda
Aš kažkaip net nesvarsčiau apie Kauną:-) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
17:01:24
| Nuoroda
Gabytė rašė:
Aš kažkaip net nesvarsčiau apie Kauną:-) Matau, Tu iš Joniškio, tai Kaunas arčiau būtų Bet, bet kuriuo atveju, Vilnius geriau:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
22:57:02
| Nuoroda
Sėkmytės Jums rytoj |
|
|