Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
17:43:50
| Nuoroda
wwp rašė:
Ir gal kas netyčia numanot, ar rytoj ilgos eilės bus? Jaučiu, kad rytoj bus didžiausios eilės per visas tas dienas Nes visi iš kitų miestų šeštadienį turėtų suvažiuoti, manau |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
17:55:20
| Nuoroda
Rytoj rašė:
wwp rašė:
Ir gal kas netyčia numanot, ar rytoj ilgos eilės bus? Jaučiu, kad rytoj bus didžiausios eilės per visas tas dienas Nes visi iš kitų miestų šeštadienį turėtų suvažiuoti, manau Eičiau po savaitgalio, bet tada gali jau vietų į fuksų žygį nelikt, tai nusiteiksiu geriau palaukt ryt eilėj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
14:45:58
| Nuoroda
Sveiki, kokias kalbas rekomenduotumete rinktis kaip pasirenkamaji dalyka? Gal zinote, kokios paklausios tarp studentu siuo metu DD Beje, gal turite atsiliepimu apie rinkodaros grupe? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
16:57:35
| Nuoroda
Aš šiandien buvau, tai eilių išvis nebuvo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
20:36:15
| Nuoroda
Aš ir šiandien buvau.. Net pasimečiau įėjus Nė vieno žmogaus nebuvo. Nusipirkau fux'ų bilietėlį. Abejojau dar kažkaip prieš tai, ar verta dalyvauti ir pan., na, bet tikiuosi, kad bus smagu |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:32:13
| Nuoroda
Pasauliete rašė:
Sveiki, kokias kalbas rekomenduotumete rinktis kaip pasirenkamaji dalyka? Gal zinote, kokios paklausios tarp studentu siuo metu DD Beje, gal turite atsiliepimu apie rinkodaros grupe? Labas:) visos kalbos yra savaip įdomios tik jau priklauso nuo Jūsų ar kur nors ateityje norėsite išvykti dirbti ar ne, ir gal šiaip jaučiat kad būtent šitos kalbos norite išmokti Paklausiausia kalba tarp buvusių pirmakursių buvo ispanų kalba. Nežinau kodėl dauguma ją rinkosi, gal dėl to, kad graži kalba, gal nori ten su ERASMUS išvažiuoti, o gal šiaip galvoja, kad kieti bus.:) Aš tai turėjau rusų kalbą, kurios man ateityje besidarbinant labai prireiks arba tiesiog išvykus į Europą. Šiaip, mes turėjome dar kinų kalbą, su ja sakė sunkoka, bet labai įdomu buvo. Irgi galvoju, kad perspektyvi kalba labai, ypač kas orientuojasi į tarptautinį verslą. Dėl prancūzų labai daug negirdėjau, sakė tik, kad dėstytoja super:) Bet šiaip, patariu rinktis tą kalbą, kuri yra graži Jums ir ateityje jos tikrai prireiks. Duotas šansas išmokti iki vidurinio lygio. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
22:31:52
| Nuoroda
O įdom verta imti tą kalbą, kurią jau pradėjau mokykloje mokytis? Gal jeigu čia bus viskas nuo pagrindų, tai ir neapsimoka. Nors , kita vertus, būtų įtvirtinimas šioks toks. Arba gal imti visiškai naują.... |
|
Žinutė parašyta:
2013-05-07
23:16:30
| Nuoroda
Sveiki. Yra žadančių šiais metais stoti į ISM ekonomiką? |
|
|