Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
21:23:25
| Nuoroda
Lywwa rašė:
feather7 rašė:
As gavau cia pasiulyma. zadu pasirasyti sutarti. Kas bus mano busimi kursiokai? Aš taip pat gavau, tikriausiai priimsiu pasiūlymą Tad tikriausiai aš tavo būsima kursiokė O, jau buvau issigandus, kad nei vienas kursiokas nepasirodys Itartinai mazai musu. Jei ne paslaptis su kokiu KB istojai? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
21:26:59
| Nuoroda
Sveiki, aš norėjau paklausti, ar gavus valstybės finansuojama vietą, galima pretenduoti į kokią nors studijų stipendiją, ar jos suteikiamos tik tiems, kas gavo valstybės nefinansuojamas vietas? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
22:35:32
| Nuoroda
linca rašė:
Sveiki, aš norėjau paklausti, ar gavus valstybės finansuojama vietą, galima pretenduoti į kokią nors studijų stipendiją, ar jos suteikiamos tik tiems, kas gavo valstybės nefinansuojamas vietas? Galima pretenduoti i socialine stipendija ir finansuojamose vietose, tik jei esi naslaitis be abieju arba vieno tevo, jei seimos pajamos mazos ir jei yra 45 % ar koks ten nedarbingumo lygis, kaip tik neseniai pati domejausi internete. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
01:23:43
| Nuoroda
Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu Jei kas noretu susipazinti rasykit man [email protected] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:19:58
| Nuoroda
feather7 rašė:
Lywwa rašė:
feather7 rašė:
As gavau cia pasiulyma. zadu pasirasyti sutarti. Kas bus mano busimi kursiokai? Aš taip pat gavau, tikriausiai priimsiu pasiūlymą Tad tikriausiai aš tavo būsima kursiokė O, jau buvau issigandus, kad nei vienas kursiokas nepasirodys Itartinai mazai musu. Jei ne paslaptis su kokiu KB istojai? Mūsų priėmė tik 28 atrodo, maniškis 18,6, o tavo? :) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:21:49
| Nuoroda
Inguteee_19 rašė:
Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu Jei kas noretu susipazinti rasykit man [email protected] Su tokiu KB yra nemaži šansai įstoti manau, nes maniškis 18,6. Tikėkimės būsi mūsų kursiokė |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:31:57
| Nuoroda
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu Jei kas noretu susipazinti rasykit man [email protected] Su tokiu KB yra nemaži šansai įstoti manau, nes maniškis 18,6. Tikėkimės būsi mūsų kursiokė Aš irgi tikiuosi,tik šiek tiek baugu,nes su anglų šiaip sau bendrauju,o dar ir antra užs.kalba ;D Na,bet aš jau viskam pasiryžus Būti grožinės literatūros vertėja mano svajonė Kokią antrą užs.kalbą (lenkų ar prancūzų) žadat rinktis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:45:02
| Nuoroda
Aš irgi čia įstojau |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:45:04
| Nuoroda
Inguteee_19 rašė:
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu Jei kas noretu susipazinti rasykit man [email protected] Su tokiu KB yra nemaži šansai įstoti manau, nes maniškis 18,6. Tikėkimės būsi mūsų kursiokė Aš irgi tikiuosi,tik šiek tiek baugu,nes su anglų šiaip sau bendrauju,o dar ir antra užs.kalba ;D Na,bet aš jau viskam pasiryžus Būti grožinės literatūros vertėja mano svajonė Kokią antrą užs.kalbą (lenkų ar prancūzų) žadat rinktis? Mano svajonė taip pat tapti grožinės literatūros vertėja Žadu rinktis prancūzų, o pati ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:45:48
| Nuoroda
IevaLeo rašė:
Aš irgi čia įstojau Džiugu Reikia burtis mums |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:48:03
| Nuoroda
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:49:55
| Nuoroda
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:51:20
| Nuoroda
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:53:13
| Nuoroda
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu Jei kas noretu susipazinti rasykit man [email protected] Su tokiu KB yra nemaži šansai įstoti manau, nes maniškis 18,6. Tikėkimės būsi mūsų kursiokė Aš irgi tikiuosi,tik šiek tiek baugu,nes su anglų šiaip sau bendrauju,o dar ir antra užs.kalba ;D Na,bet aš jau viskam pasiryžus Būti grožinės literatūros vertėja mano svajonė Kokią antrą užs.kalbą (lenkų ar prancūzų) žadat rinktis? Mano svajonė taip pat tapti grožinės literatūros vertėja Žadu rinktis prancūzų, o pati ?:) O kaip fainai Aišku,kad prancūzų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:53:50
| Nuoroda
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. Mane taip pat prancūzų traukia, lenkų nesinori kažkaip |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:56:31
| Nuoroda
Inguteee_19 rašė:
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu Jei kas noretu susipazinti rasykit man [email protected] Su tokiu KB yra nemaži šansai įstoti manau, nes maniškis 18,6. Tikėkimės būsi mūsų kursiokė Aš irgi tikiuosi,tik šiek tiek baugu,nes su anglų šiaip sau bendrauju,o dar ir antra užs.kalba ;D Na,bet aš jau viskam pasiryžus Būti grožinės literatūros vertėja mano svajonė Kokią antrą užs.kalbą (lenkų ar prancūzų) žadat rinktis? Mano svajonė taip pat tapti grožinės literatūros vertėja Žadu rinktis prancūzų, o pati ?:) O kaip fainai Aišku,kad prancūzų O gal žinai, jau buvo toks klausimas, kada galima pasirinkti kalbą ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:57:36
| Nuoroda
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. Mane taip pat prancūzų traukia, lenkų nesinori kažkaip Bet bus didelė konkurencija į prancūzų kalbą Nu bet gal kaip nors |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:59:10
| Nuoroda
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. Mane taip pat prancūzų traukia, lenkų nesinori kažkaip Bet bus didelė konkurencija į prancūzų kalbą Nu bet gal kaip nors Tikiu, bet pagal viską, mums turėtų būti suteikti rinkimosi laisvė, o ne nustatytas kažkoks ribotumas |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
12:01:02
| Nuoroda
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. Mane taip pat prancūzų traukia, lenkų nesinori kažkaip Bet bus didelė konkurencija į prancūzų kalbą Nu bet gal kaip nors Tikiu, bet pagal viską, mums turėtų būti suteikti rinkimosi laisvė, o ne nustatytas kažkoks ribotumas Va būtent O tu pirmu numeriu vertimą rašei? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
12:03:02
| Nuoroda
Ne, pirmu numeriu rašiau anglų - ispanų vu, bet priėmė tik į mokamą. Vertimas pas mane buvo numeriu 3 O pas tave pirmas? ;] |