Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
17:31:37
| Nuoroda
Na, Lywwa, ar sužinojai? :} |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
17:35:13
| Nuoroda
IevaLeo rašė:
hoshi rašė:
Sveiki, aš irgi įstojau į vertimą ir jau pasirašiau sutartį ) taigi taip pat būsiu jūsų kursiokė o dėl to antros kalbos pasirinkimo mane pačią laabai kamuoja nerimas.. kai rašiausi sutartį, visų klausinėjau kada galėsiu pasirinkti, o kas geriausia, kad niekas nežinojo arba reikia skambint dekanui arba laukt rugsėjo ir gal tada galėsim pasirinkt bet per daug baisu, bijau nepakliūt į prancūzų grupę, o lenkų mokytis tikraai nenoriu :/ Sveika Aš irgi bijau nepakliūti į prancūzų grupę.. Bet man kažkaip atrodo, kad rugsėjį galėsim pasirinkt Tai labai tikiuosi, kad galėsim pasirinkt ką norėsim, o ne tai, kurioj grupėj vietų liks |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
21:25:39
| Nuoroda
Karolina J. rašė:
Na, Lywwa, ar sužinojai? :} Klausiau kuratorės, niekas nežino Bet pagal viską, tai turėtume pasirinkti rugsėjo mėnesį, kada pasirašysim dėl mokymosi programos. Ir šiaip manau, kad bus pasirinkimo teisė (labai labai tikiuosi ), visgi ne sovietmetis koks hoshi sveika prisijungus į mūsų klaną |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
22:32:43
| Nuoroda
Lywwa rašė:
Karolina J. rašė:
Na, Lywwa, ar sužinojai? :} Klausiau kuratorės, niekas nežino Bet pagal viską, tai turėtume pasirinkti rugsėjo mėnesį, kada pasirašysim dėl mokymosi programos. Ir šiaip manau, kad bus pasirinkimo teisė (labai labai tikiuosi ), visgi ne sovietmetis koks hoshi sveika prisijungus į mūsų klaną Džiaugiuosi prisijungus, ir džiaugiuosi pagaliau radus kursiokių ar kursiokų eech, sakau, kad kažkokia nesamonė su tais pasirinkimais tikiuosi kažkaip viskas susitvarkys ir galėsim sau ramiai prancūzų mokytis o žiūrėkit, mūsų studijos vyk anglų ar lietuvių kalba? aš kažkaip taip ir neišsiaiškinau |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
12:48:01
| Nuoroda
Sveiki, ir aš čia įstojau kiek žinau, studijos vyks lietuvių kalba ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
12:48:15
| Nuoroda
As taip pat jau pasirasiau sutarti! Ar kas nors is jusu eis i bendrabuti?Gal noretumet eiti i viena "buta", kad butu is pradziu drasiau ir lengviau mokytis? Nelabai noriu patekti i viena kambari su kokia nors isprotejusia fizike O jei ne, tai gal planuojat nuomoti buta ir truksta kambariokes? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
13:46:41
| Nuoroda
Šaunu ) aš eisiu į bendrabutį, bandysim su drauge kartu gyvent, nors ji ekonomikos fakultete, bet gal taip išeis bet mes bandysim dviese trivietį gyvent, žiūrėsim ar išeis taip o jei lieps tryse tada manau su malonumu priimsim man ir drąsiau būtų su kursioke gyvent, negu su neaišku kuo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
14:18:46
| Nuoroda
Kuriam skype grupe,kas nori ir kas dar ne grupej, rasykit savo skype kontaktus cia. Arba i privata. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
14:27:24
| Nuoroda
Skype nelabai dažnai naudojuosi, bet vis dėlto nusprendžiau, kad bendras susirašinėjimas išeis į naudą ) Mano skype shmootle. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
16:18:31
| Nuoroda
Sveiki, būsimieji vertėjai, jungiuosi prie jūsų! ) Ketinate vykt į fuxus? ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
19:37:15
| Nuoroda
grekata rašė:
Sveiki, būsimieji vertėjai, jungiuosi prie jūsų! ) Ketinate vykt į fuxus? ) Sveika prisijungus. As bandysiu vykti, ne visus pakviecia, kuratore sake, kad po mazdaug 2-4 zmones is specialybes. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
20:49:56
| Nuoroda
feather7 rašė:
grekata rašė:
Sveiki, būsimieji vertėjai, jungiuosi prie jūsų! ) Ketinate vykt į fuxus? ) Sveika prisijungus. As bandysiu vykti, ne visus pakviecia, kuratore sake, kad po mazdaug 2-4 zmones is specialybes. Čia aš ta pati, biški ne per ten buvau prisijungus. Aii, tai čia taip bus, kad arba gausi pakvietimą į el. paštą arba ne? ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
21:22:46
| Nuoroda
Kas ta pati, kuri? Kaip supratau taip ir bus. |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-01
16:50:28
| Nuoroda
Sveiki Istojau cia ir as, maciau kazkuri raset apie tai, kad butuko ieskot Tai as su drauge issinuomojom toki faina nedideli butuka netoli M.Romerio universiteto ir dar turim viena vieta. Tai jeigu reikia, galit parasyti man, ka nors sugalvosim |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-01
19:24:33
| Nuoroda
ElJey rašė:
Sveiki Istojau cia ir as, maciau kazkuri raset apie tai, kad butuko ieskot Tai as su drauge issinuomojom toki faina nedideli butuka netoli M.Romerio universiteto ir dar turim viena vieta. Tai jeigu reikia, galit parasyti man, ka nors sugalvosim Sveika prisijungusi prie kuklaus mūsų būrelio ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-02
10:01:43
| Nuoroda
Tai man labai malonu prie jusu prisijungti Kazkaip drasiau pasidaro, kai su saviskiais pabendrauji |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-08
17:42:27
| Nuoroda
Ir aš prisijungiu prie jūsų skype g.petruzyte |